• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canım acına ortağım benim ilk bebeğim küçüktü hissetmedim bile ama acim büyüktü.Yillarca bekledigim sevdamdı çünkü o benim.
Her zaman aklimda 25 mayısta kürtaj olmuştum
Bak yine geliyor 25 mayıs:KK43:
Ama rabbim hiç yoktan oğlumu verdi hamd olsun..
Bak yine sevdamı verdi...
Denem o ki geçmez hep taşırsın içinde.
Ama şükrederek sabrederek bekleyerek sevda kuşlarını gönderiyor Rabbim..
Şu güzel günlerde her gün ettiğim dualarımın arasında Rabbim isteyen herkese sağlıklı bir gebelik versin ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin diye..
InsaAllah canım insaAllah tez vakitte mucizeni göndersin Rabbim.
Çok çok çok Amin

amiin amin canım benim Rabbim sana bağışlasın yavrularını , içime daha küçücükken giren evlat aşkı anne olma askı.. ve gün geçtikce beni saran anne olamama korkusu.. En büyük hayalim benim sınavım oldu bu hayatta, Rabbim sağlıkla sıhhatle en hayırlı zamanda yaşamamı nasip eder insallah.... Allah razı olsun senden de senin gibi düşünen dua eden diğer bütün arkadaşlarımdan da, Rabbim dualarımızı kabul eylesin..

bu arada herkese hayırlı ramazanlar kızlar, rabbim hergününüzü huzurlu her gününüzü duaları kabul olmuş şekilde bitirmenizi nasip etsin...
Ebrucum inan ki ismini anmadigim gün yok Allah şahittir bir gün duam kabul olacak inanıyorum isim isim hepiniz duamdasiniz

Ebrucum inan ki ismini anmadigim gün yok Allah şahittir bir gün duam kabul olacak inanıyorum isim isim hepiniz duamdasiniz

canlarım benim yaa meğer bilmeden ne kadar dua edenim varmış Rabbim ne kadar hayırlı muradınız varsa hepsini yaşamanızı nasip etsin iyiki varsınız..:KK200:

Benimde bebeğimin gelişimi 6 haftalıkken durdu daha kalp atışı göremeden kaybettik yavrumuzu 8 haftalıkken yani dün düşük gerçekleşti bugün doktora gittim birşey kalmamış dedi sadece rahim duvarı halen kalın haftaya tekrar kontrol edelim dedi

Çok canım yanıyor hiç acısı dinmiyor aklımda tek cümle bebeğim gitti yavrumuz gitti kaybettim
Çok üzgünüm kızlar nasıl geçecek geçmiyor canım çok yanıyor hala saymaya devam ediyorum haftaları Aralık ayında kucağıma alacaktım yavrumuzu şimdi kucağım boş mu kalacak 2019 a yavrumuzla girecektik şimdi üzüntüsü ile mi gireceğiz
Geçmiyor hiç azalmiyor nefes alamıyorum nefesim yetmiyor ama ölmüyorumda nefessiz kaldım ama ölemiyorum yaşıyorum yaşamak denirse

canım benim yaa beni yine unutmamışsın Rabbim bin kez razı olsun senden,, insallah dediğin gibi olur benim kafam o kadar dolu ki cok enteresan bi psikolojideyim düzeldim sanıyorum ama düzelmedim, bugün tam 2 ay oldu bebegim benden gideli 18 marttı..... ve ağlamadan uyudugum gözyaşıyla uyanmadıgım birgün geçmedi bu psikolojim nasıl düzelecek bilmem.. anneler gününde kuzumun yanına gittim ilk kez dokundum topragına kucaklamış kadar huzur doldu içim ya bide kucaklayabilsem demek ne kadar mükemmel bi duygu annelik, benden başka kimse anne olduguma inanmıyo benden başka kimse acımın büyüklüğünü hissedemiyo, zaten yoktu hiç olmadı.. insanlar için cok önemsiz benim için dünyalara bedel..

yaa o kadar farklı bi psikolojideyimki yazsam anlatsam günlerce aylarca bitiremem, isyan degil sitem hiç değil, ama cok baska bi duygu...... Rabbime sonsuz hamd, sonsuz şükür...
Canim benim ya, anlatirken yaşadım resmen ve bi b kadar da yureginde anlatamadiklarin vardir eminim ben kucuk haftalarda kaybettim acisi çok buyuktu, Rabbim sabrını da mükafatını da veriyor, Su mübarek günlerin hürmetine kucağını doldursun Rabbim..

Benimde bebeğimin gelişimi 6 haftalıkken durdu daha kalp atışı göremeden kaybettik yavrumuzu 8 haftalıkken yani dün düşük gerçekleşti bugün doktora gittim birşey kalmamış dedi sadece rahim duvarı halen kalın haftaya tekrar kontrol edelim dedi

Çok canım yanıyor hiç acısı dinmiyor aklımda tek cümle bebeğim gitti yavrumuz gitti kaybettim
Çok üzgünüm kızlar nasıl geçecek geçmiyor canım çok yanıyor hala saymaya devam ediyorum haftaları Aralık ayında kucağıma alacaktım yavrumuzu şimdi kucağım boş mu kalacak 2019 a yavrumuzla girecektik şimdi üzüntüsü ile mi gireceğiz
Geçmiyor hiç azalmiyor nefes alamıyorum nefesim yetmiyor ama ölmüyorumda nefessiz kaldım ama ölemiyorum yaşıyorum yaşamak denirse
Basın sagolsun arkadaşım buradaki hemen hemen herkesin böyle geçmişi var, maalesef acin büyük ama geciyor inan, o senin şefaatçin olacak, hamile kalabiliyorsun bu da cok onemli bu haftalarda kaybedilen bebekler genelde sağlıksız oldugundan kaybediliyor aslinda bir sekilde eleniyorlar, Rabbim tekrardan sağlıklı gebelikler nasip etsin..

Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın, kimseyi evladıyla yada evlatsızlığıyla sınamasın :(
Yazdıklarınız beni çok etkiledi, okurken gözlerim doldu umutLatahzen umutLatahzen vesselam_ vesselam_ Cavendish Cavendish :KK61: Allah daha beter acılar göstermesin. Yaşanmışlıklar hiç bir zaman unutulmuyor, sadece imanımızın gücü sayesinde acılarımız hafifliyor.

Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine umutLatahzen umutLatahzen Cavendish Cavendish sizlere ve isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı imanlı evlatlar nasip eylesin. Allahım imanınızı imtihanınızdan güçlü kılsın, sabrınızın mükafatını en güzel şekilde alacaksınız inşallah.

ALLAH sabredenleri sever (Âl-i imrân, 146)

Canim benim ya, anlatirken yaşadım resmen ve bi b kadar da yureginde anlatamadiklarin vardir eminim ben kucuk haftalarda kaybettim acisi çok buyuktu, Rabbim sabrını da mükafatını da veriyor, Su mübarek günlerin hürmetine kucağını doldursun Rabbim..

amin amiiin canım Allah bin kez razı olsun yüreğimizde anlatamadıgımız daha o kadar çok şey varki....
işyerinde her ay bi arkadaşımın hamilelik haberini almaya başladım, çevremde en yakın görüştüklerimin arasında 4 arkadaşım hamile ve hepsi benden sonra gebe kaldı bikaç hafta vardı hep aramızda, yani belki inanamayacaksınız ama yakın arkadaşım olan 6-7 arkadaşım hamile şuan bi çoğu benle aynı zamanlarda doğum yapacaktı.. Rabbim sağ salim kucaklarına alabilmelerini nasip etsin.. ama sınavım büyük... Rabbim kaldıramayacagımız yük vermesin omuzlarımıza.... Dermansız dert vermesin kurban olduğum Mevlam...

Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın, kimseyi evladıyla yada evlatsızlığıyla sınamasın :KK43:
Yazdıklarınız beni çok etkiledi, okurken gözlerim doldu umutLatahzen umutLatahzen vesselam_ vesselam_ Cavendish Cavendish :KK61: Allah daha beter acılar göstermesin. Yaşanmışlıklar hiç bir zaman unutulmuyor, sadece imanımızın gücü sayesinde acılarımız hafifliyor.

Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine umutLatahzen umutLatahzen Cavendish Cavendish sizlere ve isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı imanlı evlatlar nasip eylesin. Allahım imanınızı imtihanınızdan güçlü kılsın, sabrınızın mükafatını en güzel şekilde alacaksınız inşallah.

ALLAH sabredenleri sever (Âl-i imrân, 146)

Canımmmm,, ne güzel yazmışsın bunları okurken de benim gözlerim doldu iş yerinde olmasam ağlardım da hatta.. RABBİM yanımızdadır şüphesiz... iyiyki varsınız...

amin amiiin canım Allah bin kez razı olsun yüreğimizde anlatamadıgımız daha o kadar çok şey varki....
işyerinde her ay bi arkadaşımın hamilelik haberini almaya başladım, çevremde en yakın görüştüklerimin arasında 4 arkadaşım hamile ve hepsi benden sonra gebe kaldı bikaç hafta vardı hep aramızda, yani belki inanamayacaksınız ama yakın arkadaşım olan 6-7 arkadaşım hamile şuan bi çoğu benle aynı zamanlarda doğum yapacaktı.. Rabbim sağ salim kucaklarına alabilmelerini nasip etsin.. ama sınavım büyük... Rabbim kaldıramayacagımız yük vermesin omuzlarımıza.... Dermansız dert vermesin kurban olduğum Mevlam...
Amin canim amin Allah da sizlerden razi olsun, ama Rabbim oyle bir evlat nasip eder ki 10 insana 1000 insana bedel olur, Allah herkesin evladini kendisine bagislasin, sabrin, imtihanın ne kadar buyukse mükâfatı da o kadar buyuk olur ins.

Acılarını hissediyor ve paylaşıyorum.Allah yardımcın olsun canım.İnşallah senin de hamilelik ve doğum haberlerini alacağımız günler yakındır.Kederlenme Allah bizimle...

Amin canim amin Allah da sizlerden razi olsun, ama Rabbim oyle bir evlat nasip eder ki 10 insana 1000 insana bedel olur, Allah herkesin evladini kendisine bagislasin, sabrin, imtihanın ne kadar buyukse mükâfatı da o kadar buyuk olur ins.

Amin insallah insallah...

insallah canım benim sen nasılsın bu arada herkesler iyidir insallah..
Hamdolsun iyiyim canım.Ramazan; iftar sahur,oruç,kuran..derken günler geçiyor.Bugün 4-5 saatlik mesafede başka bir ilde oturan eltimlere geldik.Senden bahsettim.Birlikte sana dua ettik.Şu mübarek günlerde Rabbim sana ve tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlat versin

Selam kızlar silik çizgi çıktı bugün kan aldırdım 93.4 çıktı bakalım ne olacak
Ay maşallah :KK74:hayırlı olsun canım çok sevindim :KK68: Rabbim bekletmeden nasip etmiş tekrar. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gizemim :KK200: oğluş abi oluyor inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin :dua:

Back