• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Selam kızlar nasılsınız lisaa ben nick degistirdim vesselam_ vesselam_ hayırlı olsun inşallah bebisin kızlar bende hamileyim yeniden Rabbim devam ettirirse olmaz dedik bu ay Rabbim oldurdu hala alışamadım bu duruma Rabbim nerde isteyen bekleyen varsa nasip etsin inşallah
Hayirli olsunnnn ikinci tura dönmeye başladık şükürler olsun Rabbime..
Bende simdi eski fotolarima bakıyordum geçen yıl bugunler odasini kuruyordum simdi yanimda zaman hızlı geciyor anın tadini cikartmak lazim..
Oglun 2 yasini gececek tam zamani bence Hayirlisiyla sana vesselamada Rabbim kız evladın tadinida tattirsin ..

Selam kızlar nasılsınız lisaa ben nick degistirdim vesselam_ vesselam_ hayırlı olsun inşallah bebisin kızlar bende hamileyim yeniden Rabbim devam ettirirse olmaz dedik bu ay Rabbim oldurdu hala alışamadım bu duruma Rabbim nerde isteyen bekleyen varsa nasip etsin inşallah
Kuzum hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok sevindim ♥️ Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla

Sana ve vesselam_ vesselam_ ’cığıma ve tabi tüm hamişlere rahat, kolay ve güzel bir hamilelik süreci diliyorum.

Hayirli olsunnnn ikinci tura dönmeye başladık şükürler olsun Rabbime..
Bende simdi eski fotolarima bakıyordum geçen yıl bugunler odasini kuruyordum simdi yanimda zaman hızlı geciyor anın tadini cikartmak lazim..
Oglun 2 yasini gececek tam zamani bence Hayirlisiyla sana vesselamada Rabbim kız evladın tadinida tattirsin ..
Aynen canım zaman o kadar hızlı geçiyor ki yetişemiyor insan. Ay inşallah canim Rabbim e duam hep hayırlı sağlıklı sıhhatli saliha bir kız evladı. Inşallah sizlerinde ikincilerin haberlerini almak nasip etsin Rabbim:KK200:

Kuzum hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok sevindim ♥️ Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla

Sana ve vesselam_ vesselam_ ’cığıma ve tabi tüm hamişlere rahat, kolay ve güzel bir hamilelik süreci diliyorum.
Allah razı olsun Ebrum amin inşallah Allahım tüm isteyenlere nasip etsin hep duam sizlerin de ikincilerinin haberlerini alalım inşallah :KK200:

Kızlar malesef değer düşüşe geçti kimyasal geçiriyorum Allah hayırlısını versin insallah
Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)

Kızlar malesef değer düşüşe geçti kimyasal geçiriyorum Allah hayırlısını versin insallah
Hayırlısı böyleymiş, Allah tez vakitte sağlıkla nasip etsin gizemim. Böyle durumlar da kelimeler yetersiz kalıyor gerçekten :(

Hayirli olsun canim belki de en basta böyle birseyi yasamak en kolayi sonra daha zor oluyor.
rabbim istedigin zaman hayirlisiyla evlat nasip etsin insallah .

Hayırlı ramazanlar canlarım ♥️

F2AD9A84-F8F0-44D1-B5C5-93C5BEBD0FED.jpeg

Hayırlı günler arkadaşlar. umutLatahzen umutLatahzen nasılsın canım? Neler yapıyorsun? Seneye anneler gününde umutLatahzen umutLatahzen ve isteyen tüm arkadaşlar siz de bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallah

canım benim yaa beni yine unutmamışsın Rabbim bin kez razı olsun senden,, insallah dediğin gibi olur benim kafam o kadar dolu ki cok enteresan bi psikolojideyim düzeldim sanıyorum ama düzelmedim, bugün tam 2 ay oldu bebegim benden gideli 18 marttı..... ve ağlamadan uyudugum gözyaşıyla uyanmadıgım birgün geçmedi bu psikolojim nasıl düzelecek bilmem.. anneler gününde kuzumun yanına gittim ilk kez dokundum topragına kucaklamış kadar huzur doldu içim ya bide kucaklayabilsem demek ne kadar mükemmel bi duygu annelik, benden başka kimse anne olduguma inanmıyo benden başka kimse acımın büyüklüğünü hissedemiyo, zaten yoktu hiç olmadı.. insanlar için cok önemsiz benim için dünyalara bedel..

yaa o kadar farklı bi psikolojideyimki yazsam anlatsam günlerce aylarca bitiremem, isyan degil sitem hiç değil, ama cok baska bi duygu...... Rabbime sonsuz hamd, sonsuz şükür...

bu arada herkese hayırlı ramazanlar kızlar, rabbim hergününüzü huzurlu her gününüzü duaları kabul olmuş şekilde bitirmenizi nasip etsin...
Canım acına ortağım benim ilk bebeğim küçüktü hissetmedim bile ama acim büyüktü.Yillarca bekledigim sevdamdı çünkü o benim.
Her zaman aklimda 25 mayısta kürtaj olmuştum
Bak yine geliyor 25 mayıs:(
Ama rabbim hiç yoktan oğlumu verdi hamd olsun..
Bak yine sevdamı verdi...
Denem o ki geçmez hep taşırsın içinde.
Ama şükrederek sabrederek bekleyerek sevda kuşlarını gönderiyor Rabbim..
Şu güzel günlerde her gün ettiğim dualarımın arasında Rabbim isteyen herkese sağlıklı bir gebelik versin ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin diye..
InsaAllah canım insaAllah tez vakitte mucizeni göndersin Rabbim.
Çok çok çok Amin

Back