• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Amin ecmain inşallah gülüm. Allah kolaylık versin, vakit buldukça uğra yanımıza ♥️

Amin inşallah canım - Allah büyük ve her derde deva... Al_pi Al_pi ’min dediği gibi yüreği çok güzel bir arkadaşımızsın, sarfettiğin tüm sözcüklerin kalpten geldiğini hissettiriyorsun insana. Rabbime şükürler olsun ki bizleri böyle güzel insanlar ile karşılaştırıyor.

Amin canım benim sağolasın ALLAH razı olsun bundan sonra daha sık uğramaya çalışırım..

umutLatahzen umutLatahzen canım nasılsın? 3 gündür yazamıyorsun ama benim de uzun süre yazamadığım olursa bil ki duaya devam edeceğim ve bebişlerini kucağına aldığın günleri bekleyeceğim inşallah.Allaha emanet ol gülüm

canım benim yaa gerçekten ne kadar temiz kalplisin Allah razı olsun senden, öncelerden çok daha sık girebiliyodum buraya ama işe başladıktan sonra vardiyalı ve yogun çalıştıgım için girememeye başladım ama bundan sonra daha sık gelmeye calıscam insallah , yüreğinin yangınını ancak yüreği yanan senin yasadıklarını yasayan anlayabiliyo onun için de burdan başkası yalan canım benim...

canım benim yaa gerçekten ne kadar temiz kalplisin Allah razı olsun senden, öncelerden çok daha sık girebiliyodum buraya ama işe başladıktan sonra vardiyalı ve yogun çalıştıgım için girememeye başladım ama bundan sonra daha sık gelmeye calıscam insallah , yüreğinin yangınını ancak yüreği yanan senin yasadıklarını yasayan anlayabiliyo onun için de burdan başkası yalan canım benim...
Mesajını görünce sevindim canım.Amin hepimizden Allah razı olsun.Bu günler de geçecek.Allah sağlık versin.Rabbim üzüntünü sevinçlere çevirecek inşallah

Mesajını görünce sevindim canım.Amin hepimizden Allah razı olsun.Bu günler de geçecek.Allah sağlık versin.Rabbim üzüntünü sevinçlere çevirecek inşallah

İnsallah canım benim insallah, zor bi sınav ağır bi imtihan.... Rabbime sonsuz hamdolsun sonsuz şükür. İnsallah sınavımızı başarıyla tamamlarız insallah Rabbim kabul eder dualarımızı...

Hayırlı geceleriniz olsun kızlar nasılsınız?

Hayırlı geceler canım.Hamdolsun iyiyiz.Allahtan hayırlı sağlıklı yavrular isteyen kardeşlerimize dua etmekteyiz.Rabbim onların da gönlünün muradını versin
Allah iyilik versin gülüm. İnşallah Rabbim ettiğin duaları hayırlısıyla kabul eder.
Temmuz annesiydin sende değil mi?

Allah iyilik versin gülüm. İnşallah Rabbim ettiğin duaları hayırlısıyla kabul eder.
Temmuz annesiydin sende değil mi?
Amin Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin E-brulim E-brulim Evet canım temmuz annesiyim çok şükür Rabbime. Her zaman da dua ediyorum Allah her isteyene versin hayırlısıyla. Bebeğim vesilesiyle Al_pi Al_pi nin açtığı foruma üye olmuştum. Bu vesileyle de nazah35 nazah35 umutLatahzen umutLatahzen 2 23diren32 kardeşlerime selamlar. Dualarımdasınız

Amin Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin E-brulim E-brulim Evet canım temmuz annesiyim çok şükür Rabbime. Her zaman da dua ediyorum Allah her isteyene versin hayırlısıyla. Bebeğim vesilesiyle Al_pi Al_pi nin açtığı foruma üye olmuştum. Bu vesileyle de nazah35 nazah35 umutLatahzen umutLatahzen 2 23diren32 kardeşlerime selamlar. Dualarımdasınız

Allah razı olsun canım eksik olma, dualarımız kabul olsun insallah..

C280E1A0-2320-448A-92BB-B118BDF39CB4.jpeg

Gün vardır,
bin yıldan uzun gelir bize,
bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize.
Bire bin yazılan bu gecede dua edelim Rabbimiz'e.
Beraat Kandiliniz Mübarek Olsun... ❤

Selam kızlar nasılsınız lisaa ben nick degistirdim vesselam_ vesselam_ hayırlı olsun inşallah bebisin kızlar bende hamileyim yeniden Rabbim devam ettirirse olmaz dedik bu ay Rabbim oldurdu hala alışamadım bu duruma Rabbim nerde isteyen bekleyen varsa nasip etsin inşallah

Eki Görüntüle 2141670

Gün vardır,
bin yıldan uzun gelir bize,
bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize.
Bire bin yazılan bu gecede dua edelim Rabbimiz'e.
Beraat Kandiliniz Mübarek Olsun... ❤
Gecmış Kandil'iniz mübarek olsun hanımlar, dualarımız kabul olsun inş.
Selam kızlar nasılsınız lisaa ben nick degistirdim vesselam_ vesselam_ hayırlı olsun inşallah bebisin kızlar bende hamileyim yeniden Rabbim devam ettirirse olmaz dedik bu ay Rabbim oldurdu hala alışamadım bu duruma Rabbim nerde isteyen bekleyen varsa nasip etsin inşallah
Selam Can'ım ne güzel bir haber, Rabbim tamamına erdirsin inş.

Yaa bizimkide ilk ay oldu çok şükür bekletmedi.
Çok sevindim senin adına biraz zaman alıyor alışması.
Sonra şükrediyorsun..
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim insAllah

Yaa bizimkide ilk ay oldu çok şükür bekletmedi.
Çok sevindim senin adına biraz zaman alıyor alışması.
Sonra şükrediyorsun..
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim insAllah
Amin canım amin inşallah nasıl alışırım nasıl olur bilmiyorum hiç ama Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Canım bide beni düşün oğlum daha on aylık
Seninki iki yaşına gelecek sanırım.
Rabbim yardım eder ben inanıyorum..
20aylik canım ama sagolasica çok zor bir çocuk yinede şükürler olsun Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah. Aynen canım inşallah yardım edecek Rabbim

Back