Hayirli olsunnnn ikinci tura dönmeye başladık şükürler olsun Rabbime..Selam kızlar nasılsınız lisaa ben nick degistirdimvesselam_ hayırlı olsun inşallah bebisin kızlar bende hamileyim yeniden Rabbim devam ettirirse olmaz dedik bu ay Rabbim oldurdu hala alışamadım bu duruma Rabbim nerde isteyen bekleyen varsa nasip etsin inşallah
Kuzum hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok sevindimSelam kızlar nasılsınız lisaa ben nick degistirdimvesselam_ hayırlı olsun inşallah bebisin kızlar bende hamileyim yeniden Rabbim devam ettirirse olmaz dedik bu ay Rabbim oldurdu hala alışamadım bu duruma Rabbim nerde isteyen bekleyen varsa nasip etsin inşallah
Aynen canım zaman o kadar hızlı geçiyor ki yetişemiyor insan. Ay inşallah canim Rabbim e duam hep hayırlı sağlıklı sıhhatli saliha bir kız evladı. Inşallah sizlerinde ikincilerin haberlerini almak nasip etsin RabbimHayirli olsunnnn ikinci tura dönmeye başladık şükürler olsun Rabbime..
Bende simdi eski fotolarima bakıyordum geçen yıl bugunler odasini kuruyordum simdi yanimda zaman hızlı geciyor anın tadini cikartmak lazim..
Oglun 2 yasini gececek tam zamani bence Hayirlisiyla sana vesselamada Rabbim kız evladın tadinida tattirsin ..
Allah razı olsun Ebrum amin inşallah Allahım tüm isteyenlere nasip etsin hep duam sizlerin de ikincilerinin haberlerini alalım inşallahKuzum hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok sevindimRabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla
Sana vevesselam_ ’cığıma ve tabi tüm hamişlere rahat, kolay ve güzel bir hamilelik süreci diliyorum.
Hakkında hayırlısı olsun canım..Kızlar malesef değer düşüşe geçti kimyasal geçiriyorum Allah hayırlısını versin insallah
Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)
Amin canım benim amin insallahhHakkında hayırlısı olsun canım..
Istediğin zamanda rabbim bekletmeden versin
Rabbim ısteyen herkesede nasip etsin inşaAllah
Hayırlısı böyleymiş, Allah tez vakitte sağlıkla nasip etsin gizemim. Böyle durumlar da kelimeler yetersiz kalıyor gerçektenKızlar malesef değer düşüşe geçti kimyasal geçiriyorum Allah hayırlısını versin insallah
Aynen ebrum Rabbim büyük Allah kimselere yasatmasin inşallah her isteyene istediği vakit hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinHayırlısı böyleymiş, Allah tez vakitte sağlıkla nasip etsin gizemim. Böyle durumlar da kelimeler yetersiz kalıyor gerçekten
Amin gülüm. Sanada acını azaltacak meleğini göndersin inşallah.Aynen ebrum Rabbim büyük Allah kimselere yasatmasin inşallah her isteyene istediği vakit hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Inşallah Ebrum inşallah canimAmin gülüm. Sanada acını azaltacak meleğini göndersin inşallah.
Hayirli olsun canim belki de en basta böyle birseyi yasamak en kolayi sonra daha zor oluyor.Kızlar malesef değer düşüşe geçti kimyasal geçiriyorum Allah hayırlısını versin insallah
Aynen canım benim sagolasin inşallah inşallahHayirli olsun canim belki de en basta böyle birseyi yasamak en kolayi sonra daha zor oluyor.
rabbim istedigin zaman hayirlisiyla evlat nasip etsin insallah .
Amiiin...Hayırlı ramazanlar
Hayırlı günler arkadaşlar.umutLatahzen nasılsın canım? Neler yapıyorsun? Seneye anneler gününde umutLatahzen ve isteyen tüm arkadaşlar siz de bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallah
Canım acına ortağım benim ilk bebeğim küçüktü hissetmedim bile ama acim büyüktü.Yillarca bekledigim sevdamdı çünkü o benim.bu arada herkese hayırlı ramazanlar kızlar, rabbim hergününüzü huzurlu her gününüzü duaları kabul olmuş şekilde bitirmenizi nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?