• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Gündüz uyumasa daha kolay canım ya işin kalır ama uyku sorun olur gece insan dayanamıyo bi yerden sonra.. 2 gündür kaka yapamıyo benm kız ya ne yapsam
Bizimkinin 7 gün yapmamışlığı var, eğer sadece anne sütü alıyorsa 10 güne kadar normal sayılıyor canım

Kaç günlük oldu? Sadece anne sütü mü alıyor. Öyleyse 10-12 güne kasar normal bişey yapma.

Aynen canım bütün islerim kalıyor şimdi geceleri de bilmiyorum sayısını cok kez kalkıyor bazen hayalet gibiyim ama alıştım sanırım :) sağlığı yerinde Allah’a şükür başka ne isterim ki :)
Eger sadece anne sutu alıyorsa ve huzursuzluğu yoksa bildiğim kadarıyla 10 gün yapmasa bile normalmiş ama huzursuzsa bir dr danış istersen

Bizimkinin 7 gün yapmamışlığı var, eğer sadece anne sütü alıyorsa 10 güne kadar normal sayılıyor canım
26 günlük kızlar anne sütünün yanında mamada alıyor 2 günün sonunda yaptı çok şükür zorlandı biraz bende rahatlatmak için o yapmaya çalışırken zeytin yağyla çok hafif masaj yaptım çok rahatlattı kakasıda katı değildi neyseki
Semra24 Semra24 aynen canım ssğlıklı olsunlarda anne olunca insan uykusuzluğada dayanıyomuş çok şükür bugünümüze

26 günlük kızlar anne sütünün yanında mamada alıyor 2 günün sonunda yaptı çok şükür zorlandı biraz bende rahatlatmak için o yapmaya çalışırken zeytin yağyla çok hafif masaj yaptım çok rahatlattı kakasıda katı değildi neyseki
Semra24 Semra24 aynen canım ssğlıklı olsunlarda anne olunca insan uykusuzluğada dayanıyomuş çok şükür bugünümüze
Mama neden veriyorsun? Süt yetmiyor diye mi düşünüyorsun?
Günde kaç kez alıyor? Biberonla mı?

Evet çok ağlıyor memede bir süre sonra susturamıyoruz 2 saatte 1 önce meme sonra mama. Mamadan önce memedr uyursa 15 dk sonra yine kalkıyo meme vetince de feryat figan.. biberonla alıyo TaeYang TaeYang
Sağ göğsümü de tutturamadık bir türlü tekini emiyo

Evet çok ağlıyor memede bir süre sonra susturamıyoruz 2 saatte 1 önce meme sonra mama. Mamadan önce memedr uyursa 15 dk sonra yine kalkıyo meme vetince de feryat figan.. biberonla alıyo TaeYang TaeYang
Sağ göğsümü de tutturamadık bir türlü tekini emiyo
Canım biberonla verme seni bırakır
Emzil veriyorsan da çöpe hemen.
Sağ pozisyon ters geliyor olabilir. Farklı pozisyonda emzirmeyi dene bir de.
Facebook’ta emzirme sanatı grubu var oraya üye ol hemen yaz canım.
Yavaş yavaş mamayı bıraktırırlar.

İyiyiz canım yani keyfimiz iyi ama Metehan da alerjik egzama başladı onunla uğraşıyoruz sen nasılsın?

Gecmis olsun canim şu alerji egzama cok yayginlasti artik her bebekte birinden biri cikiyor ..
Siz nasil anladiniz bende de egzama var cok gıcık birsey :KK43:
Çok sağol canım, vucunun her yeri kızarık ve döküntü seklinde lezyonlarla kaplı alerji testi yapıldı kanda birşey çıkmadı ayın 15 inde deri testi var onda daha net şeyler söyleyebilir doktor ek gıdaya geçmeden bilmemiz lazim neye alerjisi olduğunu. Sen nasılsın inci kızımız napıyor ;)

Çok sağol canım, vucunun her yeri kızarık ve döküntü seklinde lezyonlarla kaplı alerji testi yapıldı kanda birşey çıkmadı ayın 15 inde deri testi var onda daha net şeyler söyleyebilir doktor ek gıdaya geçmeden bilmemiz lazim neye alerjisi olduğunu. Sen nasılsın inci kızımız napıyor :KK66:
Senin yedigin birsey dokunuyordur belki ek gidadan önce bulunmasi tabiki super olur simdilik bizde hersey yolunda gidiyor ek gida surecinde birseu olmadi.
iyiyiz bizde yarin 7 aylik olacagiz zaman su gibi geciyor yetisemiyorum hizina inci kocaman oldu minicik bebekleri görünce ne kadar kucukler diyorumincinin o hallerini unutmusum hemen.

İyiyiz canım yani keyfimiz iyi ama Metehan da alerjik egzama başladı onunla uğraşıyoruz sen nasılsın?
Geçmiş olsun canım baya yaygınlaştı bu kolay atlatırsınız insAllah..
Bizde iyiyiz hamd olsun sadece bu aralar huzursuz oğlus gece 3lerde yatıyoruz uyku saatlerimiz haliyle değişti.l1
Nasıl düzene sokacam tekrar bakalım..

Canım biberonla verme seni bırakır
Emzil veriyorsan da çöpe hemen.
Sağ pozisyon ters geliyor olabilir. Farklı pozisyonda emzirmeyi dene bir de.
Facebook’ta emzirme sanatı grubu var oraya üye ol hemen yaz canım.
Yavaş yavaş mamayı bıraktırırlar.
başta emzik aldı ama beni emmeye başlayınca onu bıraktı şimdide almıyo.. sevdiği tarafa yatırıp aşağı kaydırıp emzirmeye çalıştım almadı. Bu arada çok ilginç bişey öğrendim göğsün birinden tatlı birinden tuzlu süt gelirmiş benmki de tuzlu tarafı almıyo tadına baktım aldığı taraf tatlımsı.. face yok insta var ama bu iş için açaammı acaba bilemedim.. nasıl yrdımcı oluyolar

merhabalar arkadaşlar 4 aydir Bebek İstiyoruz Ama daha Henüz Malesef Olmadı doktorum Son Olarak Hızlandırma amaclı poliplerimi Kürtaj Yoluyla Alcak . Ama Kafam cok karışdı Kürtaj dan Sonra Beklemekmi gerekiyooo Bu durumuYaşayan Varsa Lütfen Yardımcı Olsunnn ..

başta emzik aldı ama beni emmeye başlayınca onu bıraktı şimdide almıyo.. sevdiği tarafa yatırıp aşağı kaydırıp emzirmeye çalıştım almadı. Bu arada çok ilginç bişey öğrendim göğsün birinden tatlı birinden tuzlu süt gelirmiş benmki de tuzlu tarafı almıyo tadına baktım aldığı taraf tatlımsı.. face yok insta var ama bu iş için açaammı acaba bilemedim.. nasıl yrdımcı oluyolar
Kendi adınla aç ve gruba istek at. Form var önce onu doldurmalısın. Doğru doldurunca hemen alıyorlar. Doldurmadan önce başa tutturulan gönderileri okursan cevaplar yazıyor zaten.
Emzirme danışmanları var. Kişiye göre yönlendiriyorlar.
Ayrıca memede süt uzun süre bekleyince tuz oranı artıyor. Ondan tuzludur

Bende emzirme akademisine üyeyim orda da baya yardımcı oluyorlar bence de üye ol birine aklına gelen herşeyi cevaplıyorlar birde bende duymuştum Eger sut meme de cok beklerse tadı değişiyormuş

Doktorunuz nasıl yönlendiriyorsaöyle yapın
merhabalar arkadaşlar 4 aydir Bebek İstiyoruz Ama daha Henüz Malesef Olmadı doktorum Son Olarak Hızlandırma amaclı poliplerimi Kürtaj Yoluyla Alcak . Ama Kafam cok karışdı Kürtaj dan Sonra Beklemekmi gerekiyooo Bu durumuYaşayan Varsa Lütfen Yardımcı Olsunnn ..
ok

Hepiniz iyisinizdir inş kızlar
Hepinizi oğluşumla öpüyoruz.
Göğsünü banyoda aşırı sıcak olmayacak şekilde sabunla ovarak yıka canım. Sıcak su torbası al kazağının üstünden koy. Pompa kampı yapmalısın.
Oraya üye olamıyorsan sana özelden yazdığımı yap tomrisin emzirme notları google yaz.
@deeploneliness bizde de alerjik egzama var. Allah yardımcın olsun canım bi şey sormak istersen whatsapp sorabilirsin.

Hepiniz iyisinizdir inş kızlar
Hepinizi oğluşumla öpüyoruz.
Göğsünü banyoda aşırı sıcak olmayacak şekilde sabunla ovarak yıka canım. Sıcak su torbası al kazağının üstünden koy. Pompa kampı yapmalısın.
Oraya üye olamıyorsan sana özelden yazdığımı yap tomrisin emzirme notları google yaz.
@deeploneliness bizde de alerjik egzama var. Allah yardımcın olsun canım bi şey sormak istersen whatsapp sorabilirsin.
Pompa kampı ne canım..
Şu tomrisin notlarına bi bakayım hep duyuyorum

Kendi adınla aç ve gruba istek at. Form var önce onu doldurmalısın. Doğru doldurunca hemen alıyorlar. Doldurmadan önce başa tutturulan gönderileri okursan cevaplar yazıyor zaten.
Emzirme danışmanları var. Kişiye göre yönlendiriyorlar.
Ayrıca memede süt uzun süre bekleyince tuz oranı artıyor. Ondan tuzludur
Şu süreçte diğer memeyide tutmasaydı danışman çağırcaktım eve o raddeye gelmiştim şimdi diğeri içinde dediğinizi yapıp bi üye olmaya çalışayım bakalım ne olacak

Bende emzirme akademisine üyeyim orda da baya yardımcı oluyorlar bence de üye ol birine aklına gelen herşeyi cevaplıyorlar birde bende duymuştum Eger sut meme de cok beklerse tadı değişiyormuş
Öyleymiş cnm düzenli sağamıyorum çocukla uğraşmaktan değiştiremedim tadını bir türlü.. üye olayım biran önce.. tek memeyi emiyo bitince ağlamaya başlıyo mecbur mama veryrm diğerinide alsa onu veririm yeter belki.. çok sütlü ni insan değilim maalesef

Back