• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Havuç suyuna başladim düzenli olarak içiyorum inşallah ise yarar canım ismi Asya olcak inşallah :) Al_pi Al_pi
Cok sevindim canım bebesinin kız olmasına :) bizde iki isim arasında cok gidip geldik biri Asya diğeri defneydi defne de karar kıldık :) ileride Allah nasip ederse ikinci çocuğum da kız olursa kenarda :)

Wellcare elimde olmadığı için dün ilk kez bir seferlik kullandım monovit i 16. Günümüzdü bende o zaman bugün aldırayım. Tecrübesiz olmak çok kötüymüş sağolun kızlar yardımlarınız için TaeYang TaeYang Al_pi Al_pi Semra24 Semra24
Hepimiz bu yollardan geçtik canim benim bebeğine alıştıkça herşeyi öğreniyorsun merak etme :) bu arada bende deca tabs kullanıyorum d vitamini olarak içeriği temiz olanlardan :)
Ne durumdasın bebis nasıl var mi bir yaramazlık

Cok sevindim canım bebesinin kız olmasına :) bizde iki isim arasında cok gidip geldik biri Asya diğeri defneydi defne de karar kıldık :) ileride Allah nasip ederse ikinci çocuğum da kız olursa kenarda :)
Inşallah canım bizim erkek ismimiz hazırdı ama esim kiz istemesine ragmen kız hiç düşünmemiştik en son asya 'da karar kıldık defneyide düşündüm o da beğendiğim isimler arasındaydı:)

Hepimiz bu yollardan geçtik canim benim bebeğine alıştıkça herşeyi öğreniyorsun merak etme :) bu arada bende deca tabs kullanıyorum d vitamini olarak içeriği temiz olanlardan :)
Ne durumdasın bebis nasıl var mi bir yaramazlık
iyiyiz canım zaman geçtikçede daha fazla alışıyoruz daha iyi oluyoruz çok şükür.. emme konumuz daha iyi ama gece gündüz olayını çözemedik gündüz uyuyo gece bakışıyoruz:KK37:

iyiyiz canım zaman geçtikçede daha fazla alışıyoruz daha iyi oluyoruz çok şükür.. emme konumuz daha iyi ama gece gündüz olayını çözemedik gündüz uyuyo gece bakışıyoruz:KK37:
Maasallah :) merak etme annesi zamanla o da düzelir. Benim kızın gündüz uykuları felaketti halada öyle geceleri cok güzel uyuyordu :) ta ki 5. Ayında dis çıkarana kadar :s 5. Aydan buyana sürekli kalkıyor :) Suan 8. Dişini çıkarıyor :)

Maasallah :) merak etme annesi zamanla o da düzelir. Benim kızın gündüz uykuları felaketti halada öyle geceleri cok güzel uyuyordu :) ta ki 5. Ayında dis çıkarana kadar :s 5. Aydan buyana sürekli kalkıyor :) Suan 8. Dişini çıkarıyor :)
Gündüz uyumasa daha kolay canım ya işin kalır ama uyku sorun olur gece insan dayanamıyo bi yerden sonra.. 2 gündür kaka yapamıyo benm kız ya ne yapsam

Gündüz uyumasa daha kolay canım ya işin kalır ama uyku sorun olur gece insan dayanamıyo bi yerden sonra.. 2 gündür kaka yapamıyo benm kız ya ne yapsam
Aynen canım bütün islerim kalıyor şimdi geceleri de bilmiyorum sayısını cok kez kalkıyor bazen hayalet gibiyim ama alıştım sanırım :) sağlığı yerinde Allah’a şükür başka ne isterim ki :)
Eger sadece anne sutu alıyorsa ve huzursuzluğu yoksa bildiğim kadarıyla 10 gün yapmasa bile normalmiş ama huzursuzsa bir dr danış istersen

Back