Cok sevindim canım bebesinin kız olmasına :) bizde iki isim arasında cok gidip geldik biri Asya diğeri defneydi defne de karar kıldık :) ileride Allah nasip ederse ikinci çocuğum da kız olursa kenarda :)Havuç suyuna başladim düzenli olarak içiyorum inşallah ise yarar canım ismi Asya olcak inşallah :)Al_pi
Hepimiz bu yollardan geçtik canim benim bebeğine alıştıkça herşeyi öğreniyorsun merak etme :) bu arada bende deca tabs kullanıyorum d vitamini olarak içeriği temiz olanlardan :)
Sağol canım benim :)Cok severim asya ismini arya modayken asya olmasi da ayri guzel :))
Iyi gelsin sifa olsun insallah asya bebege
Inşallah canım bizim erkek ismimiz hazırdı ama esim kiz istemesine ragmen kız hiç düşünmemiştik en son asya 'da karar kıldık defneyide düşündüm o da beğendiğim isimler arasındaydı:)Cok sevindim canım bebesinin kız olmasına :) bizde iki isim arasında cok gidip geldik biri Asya diğeri defneydi defne de karar kıldık :) ileride Allah nasip ederse ikinci çocuğum da kız olursa kenarda :)
umudunu-kaybetme hayırlı olsun doğum yapmışsın sanırım.
Rabbim hayırlı sağlıkla büyütmeyi nasip etsi insAllah
Gozum aydin canim bahti acik olsun.. Nasil gidiyor taze annelikEwet canım 15 gn oldu allah tazı olsun rabbım ısteyen herkese nasp etsn hayrlı saglklı ewlat ınsaallahh
Gozum aydin canim bahti acik olsun.. Nasil gidiyor taze annelik
Aynen canim sevgisinin.tarifi yok :) Ilk 2 ay zor ama sonrasi guzel sende toparlanmis oluyorsun birbirinize alismis oluyorsunuz hemde .Allah razı olsn cnm ugrastrıyo bıraz hcbıseye benzemıyomıs
Bın sukur rabbıme
Aynen canim sevgisinin.tarifi yok :) Ilk 2 ay zor ama sonrasi guzel sende toparlanmis oluyorsun birbirinize alismis oluyorsunuz hemde .
iyiyiz canım zaman geçtikçede daha fazla alışıyoruz daha iyi oluyoruz çok şükür.. emme konumuz daha iyi ama gece gündüz olayını çözemedik gündüz uyuyo gece bakışıyoruzHepimiz bu yollardan geçtik canim benim bebeğine alıştıkça herşeyi öğreniyorsun merak etme :) bu arada bende deca tabs kullanıyorum d vitamini olarak içeriği temiz olanlardan :)
Ne durumdasın bebis nasıl var mi bir yaramazlık
Maasallah :) merak etme annesi zamanla o da düzelir. Benim kızın gündüz uykuları felaketti halada öyle geceleri cok güzel uyuyordu :) ta ki 5. Ayında dis çıkarana kadar :s 5. Aydan buyana sürekli kalkıyor :) Suan 8. Dişini çıkarıyor :)iyiyiz canım zaman geçtikçede daha fazla alışıyoruz daha iyi oluyoruz çok şükür.. emme konumuz daha iyi ama gece gündüz olayını çözemedik gündüz uyuyo gece bakışıyoruz
Bu bebek anne karninda kalbinde sorun olan bebekti dimiKızlar selam herkes iyidir inşallah.bu bebeğimize dua ederseniz sevinirim rabbim kimin duasını kabul eder bilinmez
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/posts/54137586/
EVET cnm ya kendisi.amin inşallahBu bebek anne karninda kalbinde sorun olan bebekti dimiRabbim sifa versin insallah
Allahım şifa versin bu bebeğe duamda olacak, bunu da atlatır inşallahKızlar selam herkes iyidir inşallah.bu bebeğimize dua ederseniz sevinirim rabbim kimin duasını kabul eder bilinmez
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/posts/54137586/
Amin inşallahAllahım şifa versin bu bebeğe duamda olacak, bunu da atlatır inşallah
Gündüz uyumasa daha kolay canım ya işin kalır ama uyku sorun olur gece insan dayanamıyo bi yerden sonra.. 2 gündür kaka yapamıyo benm kız ya ne yapsamMaasallah :) merak etme annesi zamanla o da düzelir. Benim kızın gündüz uykuları felaketti halada öyle geceleri cok güzel uyuyordu :) ta ki 5. Ayında dis çıkarana kadar :s 5. Aydan buyana sürekli kalkıyor :) Suan 8. Dişini çıkarıyor :)
Kaç günlük oldu? Sadece anne sütü mü alıyor. Öyleyse 10-12 güne kasar normal bişey yapma.Gündüz uyumasa daha kolay canım ya işin kalır ama uyku sorun olur gece insan dayanamıyo bi yerden sonra.. 2 gündür kaka yapamıyo benm kız ya ne yapsam
Aynen canım bütün islerim kalıyor şimdi geceleri de bilmiyorum sayısını cok kez kalkıyor bazen hayalet gibiyim ama alıştım sanırım :) sağlığı yerinde Allah’a şükür başka ne isterim ki :)Gündüz uyumasa daha kolay canım ya işin kalır ama uyku sorun olur gece insan dayanamıyo bi yerden sonra.. 2 gündür kaka yapamıyo benm kız ya ne yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?