• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

u-mutlu lale u-mutlu lale canım anne oldun mu :) melegin geldimi?

Bende şimdi ona bakayım dedin geldi mi prenses acaba

Günaydın hanımlar :)

u-mutlu lale u-mutlu lale nasılsınız canım?

Saye- Saye- sizler nasılsınız? Bir sonraki kontrol ne zamana :KK66:

Merhaba Kızlar uzun zamandan sonra
u-mutlu lale u-mutlu lale doğum yaptın mı? Merak ettim seni
Canlarım kusura bakmayın sizleri merakta bırakmışım ama tahmin ettiğiniz gibi anne oldum şükürler olsun ve alpinindediği gibi telefonu elime almak aklıma bile gelmiyo kızıma bakmaktan ilgilenmekten Allahım bugünleri gösterdi bana da inşallah tüm dileyenlere de nasip etsin :KK200:

Canlarım kusura bakmayın sizleri merakta bırakmışım ama tahmin ettiğiniz gibi anne oldum şükürler olsun ve alpinindediği gibi telefonu elime almak aklıma bile gelmiyo kızıma bakmaktan ilgilenmekten Allahım bugünleri gösterdi bana da inşallah tüm dileyenlere de nasip etsin :KK200:
Amin inş. Tebrik ederim, Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin:KK200: Adını ne koydunuz?

Bahti güzel olsun canim zor bu günler ama geciyor merak etme :))
Bol bol emzir aç bırakma yemezse mutlaka mama ver kaşıkla sırıngayla her neyse ama ver ben vermedim emsin diye hastanelik olduk ilk gün sana tavsiyem.

Hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah canım

Kızlar herkese merhaba benim sonucum bugün 18 e düşmüş kimyasal olmuş. Dış gebelik değil şükür.
Geçmiş olsun, Rabbim bu Cuma gününün yüzü suyu hürmetine sağlıklı gebelikler, doğumlar nasip etsin sana ve isteyen herkese ins.

Amin inş. Tebrik ederim, Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin:KK200: Adını ne koydunuz?
Çok teşekkür ederim canım Serra koyduk kızımın adını
Bahti güzel olsun canim zor bu günler ama geciyor merak etme :))
Bol bol emzir aç bırakma yemezse mutlaka mama ver kaşıkla sırıngayla her neyse ama ver ben vermedim emsin diye hastanelik olduk ilk gün sana tavsiyem.
Amin tüm yavruların da bizimkilerinde olsun canım.. zor zamanlar emmeye alışma vs tabi ama harika zamanlar çok şükür bu günümüze.. mama veriyorum baştan beri canım süt sıkıntısı oldu ilkten ondan dolayı mama veriyorum sarılık olmasın diye

Hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah canım
Amin canım çok sağol sana da geçmiş olsun Allah giç kuvvet versin bu yolda inşallah sende muradına erceksin herşeyin başı sağlık

Geçmiş olsun, Rabbim bu Cuma gününün yüzü suyu hürmetine sağlıklı gebelikler, doğumlar nasip etsin sana ve isteyen herkese ins.
Aminn inşallah Allah herkese nasip etsin

Sağol canım aminn inşallah bir dahakine sağlıkla nasip olur

Amin tüm yavruların da bizimkilerinde olsun canım.. zor zamanlar emmeye alışma vs tabi ama harika zamanlar çok şükür bu günümüze.. mama veriyorum baştan beri canım süt sıkıntısı oldu ilkten ondan dolayı mama veriyorum sarılık olmasın diye

Amin canım çok sağol sana da geçmiş olsun Allah giç kuvvet versin bu yolda inşallah sende muradına erceksin herşeyin başı sağlık

Aminn inşallah canım sağol

Oy serra prenses hoş gelmişsin sefalar getirmisssin iyi ki gelmişsin.
Hayirli,sağlıklı evlat ol insAllah

Canım benim Allah analı babalı büyütsün insaallah :)

Oy serra prenses hoş gelmişsin sefalar getirmisssin iyi ki gelmişsin.
Hayirli,sağlıklı evlat ol insAllah

u-mutlu lale u-mutlu lale mutlu lalem yeni gördüm kusurabakma.. Rabbim bağışlasın güzel kızını bahtı güzel olsun sağlıkla büyüsün inşallah..

Canım benim Allah analı babalı büyütsün insaallah :)
Aminn kızlar hepinize ahrı ayrı Çok teşekkür ederim kızlar güzel dileklerimiz tüm bebekler için:dua:

Tecrübeli anneler bana bi akıl verin:) doğumdan sonra kızımı emzirmeye getirdiklerinde göğüs ucum hiç olmadığından dolayı tutamadı ve biberonla mama verdiler sonra ben sağmaya başladım biraz ucu çıktı zaman zaman tutuyo sütümde geliyo ama bizimki biberona alıştığı için 5 denemeden 1inde tutup çekiyo sadece onun dışında memeyi görünce uykuya dalıyo.. emzirdiğim zaman yinede mama içiyo.. ne yapmam lazım aktif emmeye başlamak için :(

Tecrübeli anneler bana bi akıl verin:) doğumdan sonra kızımı emzirmeye getirdiklerinde göğüs ucum hiç olmadığından dolayı tutamadı ve biberonla mama verdiler sonra ben sağmaya başladım biraz ucu çıktı zaman zaman tutuyo sütümde geliyo ama bizimki biberona alıştığı için 5 denemeden 1inde tutup çekiyo sadece onun dışında memeyi görünce uykuya dalıyo.. emzirdiğim zaman yinede mama içiyo.. ne yapmam lazım aktif emmeye başlamak için :KK43:
Hayırlı olsun lalecim bebişin. Allah sağlıklı uzun bir ömür versin.
Canım biberonu hemen çöpe at. Emzik varsa onu da çöpe at. Biberon kolay geldiği için seni emmiyor.
Mamayı kim başlattı? Doktor mu?
Ne kadar veriyorsun?
Boşa mama verme.
Emmesi için meme ucuna ihtiyaç yok, kahverengi kısmı alması lazım.
Kendi sütünü sağıp verirken biberon kullanma, kaşıkla ver ya da finger feeding veya cup feeding var öyle ver. YouTube’da var nasıl yapıldığı.
Bir de bol bol ten tene temas yapın, soy bebişini kendin de üst taraf çıplak olsun.
Facebook’ta emzirme sanatı grubu var oraya üye ol yardımcı olurlar mutlaka.

008C73FA-E046-4DD8-B065-0B21E2AB8D90.jpeg
E7699334-6B2A-4733-9DD5-933AC170D6F4.jpeg
EAC76C9B-7894-4619-B4D0-5522665F3BB9.jpeg

u-mutlu lale u-mutlu lale

Hayırlı olsun lalecim bebişin. Allah sağlıklı uzun bir ömür versin.
Canım biberonu hemen çöpe at. Emzik varsa onu da çöpe at. Biberon kolay geldiği için seni emmiyor.
Mamayı kim başlattı? Doktor mu?
Ne kadar veriyorsun?
Boşa mama verme.
Emmesi için meme ucuna ihtiyaç yok, kahverengi kısmı alması lazım.
Kendi sütünü sağıp verirken biberon kullanma, kaşıkla ver ya da finger feeding veya cup feeding var öyle ver. YouTube’da var nasıl yapıldığı.
Bir de bol bol ten tene temas yapın, soy bebişini kendin de üst taraf çıplak olsun.
Facebook’ta emzirme sanatı grubu var oraya üye ol yardımcı olurlar mutlaka.
Mamaya hastanede başladılar hiç sütüm yoktu çok ağlıyodu ama tutamadı memeyi denediler kaç kere hatta hemşire bu nasıl göğüs ucu son zamanlarda gördüğüm en kötü uç dedi moralimi de yerle bir etti zaten. Mama da 2 .5 3 saatte 1 45 60 cc içiyo kendi sütümü verirsem miktar 30 cc ye düşüyo ya da hiç mama vermiyorum ama 1 saat sonra uyanıyo.. kaşıkla denedim ancak veremedim sabah elleri raht durmuyo belkide sarmalıydım.. şırınga sanki kolay geldi ama nasıl bıraktırcam biberonu.. bide ten temasını yapamıyorum hemen hapşırmaya başlıyo altını alırken bile korkuyorum üşümesinden

Mamaya hastanede başladılar hiç sütüm yoktu çok ağlıyodu ama tutamadı memeyi denediler kaç kere hatta hemşire bu nasıl göğüs ucu son zamanlarda gördüğüm en kötü uç dedi moralimi de yerle bir etti zaten. Mama da 2 .5 3 saatte 1 45 60 cc içiyo kendi sütümü verirsem miktar 30 cc ye düşüyo ya da hiç mama vermiyorum ama 1 saat sonra uyanıyo.. kaşıkla denedim ancak veremedim sabah elleri raht durmuyo belkide sarmalıydım.. şırınga sanki kolay geldi ama nasıl bıraktırcam biberonu.. bide ten temasını yapamıyorum hemen hapşırmaya başlıyo altını alırken bile korkuyorum üşümesinden
Üstünüzde battaniye olsun. Biberonu ar çöpe.
Günde 1 kez mamanın bir anlamı yok vermesen de olur.
Mama verince uyuması açlıktan değil mamanın sindirimi zor olduğu için.
Bir de uyanması aç olduğu anlamına gelmez canım.
Şu yenidoğan döneminde günde toplam 3 kez 1 lira büyüklüğünde kaka yapıyorsa doyuyordur. Yenidoğan döneminden sonra çişli bez kriter.
Bu arada memelerin yumuşarsa sütüm azaldı diye düşünme normal bir durum :)
Düzenleme: 1 kez mama veriyorsun diye okudum. Mama miktarını kademeli olarak yavaş yavaş azaltabilirsin. Önce meme ver mamayı eds ile de verebilirsin. Dediğim gruba da katıl bence

Üstünüzde battaniye olsun. Biberonu ar çöpe.
Günde 1 kez mamanın bir anlamı yok vermesen de olur.
Mama verince uyuması açlıktan değil mamanın sindirimi zor olduğu için.
Bir de uyanması aç olduğu anlamına gelmez canım.
Şu yenidoğan döneminde günde toplam 3 kez 1 lira büyüklüğünde kaka yapıyorsa doyuyordur. Yenidoğan döneminden sonra çişli bez kriter.
Bu arada memelerin yumuşarsa sütüm azaldı diye düşünme normal bir durum :)
Düzenleme: 1 kez mama veriyorsun diye okudum. Mama miktarını kademeli olarak yavaş yavaş azaltabilirsin. Önce meme ver mamayı eds ile de verebilirsin. Dediğim gruba da katıl bence
Memeyi tutturmayı başarabilsem emiyo ama tutmuyo az önce yine ağlama krizlerine girdi susup emse zaten devam edicek ama tüm lohusalık dönemim kabusa döndü emzirme muhabbetinden dolayı çok üzülüyorum.. kaka yı genelde aabah akşam yapıyo ama dolduruyo bezi herhalde sorun yoktur

Back