• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

aminn insallah canim sagolasin. yasanan o kadar sey hep aklimi kurcaliyor ama olumlu olmaya calisiyorum.bu sefer saglikla kucagima alirim insallah
Ben dogum yapana kadar ayni duygulari yasadim o yuzden seni cok iyi anliyorum. Ama olacagin önüne gecilmiyor anın tadini cikartmak en guzeli ;) Rabbim hayirlisiyla nasip etsin kucagina almayi .

3 gün var dimi arada? O zaman güzel artmış, sağlıkla gelsin bebeğin inş. :KK66:
evet canim üc gün var. insallah artmaya devam eder güzel güzel Allah nasip ederde
Ben dogum yapana kadar ayni duygulari yasadim o yuzden seni cok iyi anliyorum. Ama olacagin önüne gecilmiyor anın tadini cikartmak en guzeli :KK66: Rabbim hayirlisiyla nasip etsin kucagina almayi .
sagol canim haklisin olacagin önüne gecilmiyor insallah hayirlisiyla nasip eder rabbim kucagima almakta nasip olur

Benim kızım haftası dolduğu halde gelmediği için ptesi sezaryen oluyorum kızlar Allahın izniyle.. Allah tüm isteyenlere nasip etsin hamilelerede günleri geldiğinde sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin:dua:
Sağlıkla gelsin inşallah bir avazda

Benim kızım haftası dolduğu halde gelmediği için ptesi sezaryen oluyorum kızlar Allahın izniyle.. Allah tüm isteyenlere nasip etsin hamilelerede günleri geldiğinde sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin:dua:
Saglikla kucagina almak nasip olsun inşallah canim. Simdikiler ya erken geliyor yada zorla getirtiliyor :))
Ayy kavusmana son 1 gun desene birde gece sancin tutarmis ;)

Sağlıkla gelsin inşallah bir avazda
Amin inşallah sana da sağlıkla hayırla kucağına almak nasip olsun yavrunu inşallah güzel bi hamilelik dönemi geçirirsin
Saglikla kucagina almak nasip olsun inşallah canim. Simdikiler ya erken geliyor yada zorla getirtiliyor :))
Ayy kavusmana son 1 gun desene birde gece sancin tutarmis :KK66:
Tutmadı kız alpi:işsiz: çok hareketliydi dün gece gelcekmi yoksa dedim ama bizim kız oyun peşinde :KK45: dediğin gibi oluyo doğumlar artık zamane çocuklarına akıl ermiyo:emir_bebek:

Amin inşallah sana da sağlıkla hayırla kucağına almak nasip olsun yavrunu inşallah güzel bi hamilelik dönemi geçirirsin

Tutmadı kız alpi:işsiz: çok hareketliydi dün gece gelcekmi yoksa dedim ama bizim kız oyun peşinde :KK45: dediğin gibi oluyo doğumlar artık zamane çocuklarına akıl ermiyo:emir_bebek:
Bu gecede var belki bu gece gelir kendi :))
10 aylik bebek doguracan ha kocaman olmustur ohh :) inci 3 kilo bile dogmadi senin prenses 3.bucugu gecmistir ;)

Kızlar kan verdim ben seksen çıkmış değerim anlamlı bir yükselme yok inşallah dış gebelik falan değildir

Back