• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Yok hala gelmedi benim bebiş beklemedeyiz:)) dünden beri biraz ağrılarım olmaya başladı ama düzenli bi durum yok önümüzdeki günlerde teşrif eder kendileri inşallah:)
Benim 39+1 de gelmişti :KK36:ne güzel zamanlardı.. Sağlıkla gelsin kuzucun..

Merhaba kızlar nasılsınız? Umarım hepiniz iyisinizdir. Allah sağlık sıhat versin cümlemize, bebişlere.
Giremiyorum ben pek darılmayın,unuttum sanmayın olur mu? Benim sıpa hareketli durmuyor. Alerji sorunumuz oldu. Ya araştırma içindeyim nette ya ek gıda ne yapacam diye.
Adı kolay ama çok meşakatlğ bi süreç uzun süre zeytin ekmek patatesle beslendim desem.
Öpüyorum hepinizi. Allaha emanet olun.

Nasılsın Alpim :) İnci kızımız neler yapıyor?
iyiyim canim 5 aylik olduk son 1ay ek gida icin heyecanliyim bir yandan da anne sutunden ayrilacakmis gibi geliyor buruluyor icim :)
Kiş tam gelmeden bi tur yaptık halalara gittik incinin annesinin dogum gununu kutladik :) Cocukla hayat zor gezmek zor diyorlardi ama yalanmis hersey onunla guzellesti bizde ;)
Siz nasilsiniz nasil geciyor gunleriniz sizdede akiyor mu zaman su gibi..

iyiyim canim 5 aylik olduk son 1ay ek gida icin heyecanliyim bir yandan da anne sutunden ayrilacakmis gibi geliyor buruluyor icim :)
Kiş tam gelmeden bi tur yaptık halalara gittik incinin annesinin dogum gununu kutladik :) Cocukla hayat zor gezmek zor diyorlardi ama yalanmis hersey onunla guzellesti bizde :KK66:
Siz nasilsiniz nasil geciyor gunleriniz sizdede akiyor mu zaman su gibi..
Doğum günü kutlu olsun annenin canım ;) iyi olmanıza çok sevindim, ek gıda telaşesi bizde 2 ay sonra başlayacak, 4 aylık oluyoruz yakında :) bebekler gezmeyi çok sever zaten bol bol gezin havalar tam soğumadan artık destekli oturabiliyordur inci tanesi ;) her ne kadar ek gıdaya geçiş de olsa da ilk 1 yıl ana gıda anne sütü, o yüzden emzirmeye son gaz devam :) bizim de zaman hızlı geçiyor yeni yeni düzenimiz oturuyor atak haftalarından çıkmak üzereyiz, yakında 4. ay aşımız var öyle teyzesi napalım hep koşturmaca :)

Merhaba kızlar nasılsınız? Umarım hepiniz iyisinizdir. Allah sağlık sıhat versin cümlemize, bebişlere.
Giremiyorum ben pek darılmayın,unuttum sanmayın olur mu? Benim sıpa hareketli durmuyor. Alerji sorunumuz oldu. Ya araştırma içindeyim nette ya ek gıda ne yapacam diye.
Adı kolay ama çok meşakatlğ bi süreç uzun süre zeytin ekmek patatesle beslendim desem.
Öpüyorum hepinizi. Allaha emanet olun.
İyiyim canım, ek gıda telaşesi var topikte biz arkadan geliyoruz tecrübelerinizi paylaşırsınız bizim gibi geriden gelenlerle. Bir tablo var BLW'nin sayfasından indirmiştim onu paylaşayım belki yardımcı olur :)

Screenshot_2017-11-23-10-12-06-068_com.facebook.katana.png

Tam net değil ama okunuyor

Doğum günü kutlu olsun annenin canım :KK66: iyi olmanıza çok sevindim, ek gıda telaşesi bizde 2 ay sonra başlayacak, 4 aylık oluyoruz yakında :) bebekler gezmeyi çok sever zaten bol bol gezin havalar tam soğumadan artık destekli oturabiliyordur inci tanesi :KK66: her ne kadar ek gıdaya geçiş de olsa da ilk 1 yıl ana gıda anne sütü, o yüzden emzirmeye son gaz devam :) bizim de zaman hızlı geçiyor yeni yeni düzenimiz oturuyor atak haftalarından çıkmak üzereyiz, yakında 4. ay aşımız var öyle teyzesi napalım hep koşturmaca :)
Sagol canim. Artik incinin annesi olarak anılıyorum :) Adım kalkti dogum gunu benimdi yani annemin degil :-p
Ayy 4.ay asisi geliyor aklima :-( beni simdiden 6.ay asilari geriyor zor be su asilar hayirlisiyla atlatin insallah. 4.ay asisindan sonra 1 hafta kendine gelemedi hep huzursuzdu insallah siz kolay atlatirsiniz.

Bunlar bal ya vallahi zman nasil geciyor anlamiyorum halbuki sabahin ilk isiklariyla gune basliyoruz :) Her gun yeni birsey ogreniyor kucagimda oturtuyorum koltukta vs hic oturtmadim daha. Ayagimizi yemege basladik :)

Sagol canim. Artik incinin annesi olarak anılıyorum :) Adım kalkti dogum gunu benimdi yani annemin degil :p
Ayy 4.ay asisi geliyor aklima :-( beni simdiden 6.ay asilari geriyor zor be su asilar hayirlisiyla atlatin insallah. 4.ay asisindan sonra 1 hafta kendine gelemedi hep huzursuzdu insallah siz kolay atlatirsiniz.

Bunlar bal ya vallahi zman nasil geciyor anlamiyorum halbuki sabahin ilk isiklariyla gune basliyoruz :) Her gun yeni birsey ogreniyor kucagimda oturtuyorum koltukta vs hic oturtmadim daha. Ayagimizi yemege basladik :)
Ayy yerler onun pamuk ayağını:KK68:o zaman Alpi'nin doğum günü kutlu olsun, ailesiyle birlikte bol incili günleri olsun:KK200: 2. Ve 6. Ay aşıları yoğun, 4.ay aşısında da dediğin gibi huzursuzluk yaşayan çok bebek varmış, ins. kolay atlatirlar.. Bizim de dönme cabalarimiz başladı bakalim :KK48:

Ayy yerler onun pamuk ayağını:KK68:o zaman Alpi'nin doğum günü kutlu olsun, ailesiyle birlikte bol incili günleri olsun:KK200: 2. Ve 6. Ay aşıları yoğun, 4.ay aşısında da dediğin gibi huzursuzluk yaşayan çok bebek varmış, ins. kolay atlatirlar.. Bizim de dönme cabalarimiz başladı bakalim :KK48:
Aminn canim sagol ❤ Hergun yeni bir bilgi bizim icin bebekler :)

Merhaba canım sağol iyiyim sen nasılsın? Oğluşun nasıl kocaman öpüyorum onu:) ben de elayla uğraşiyorum akşama kadar gece nasıl oluyor anlamıyorum gerçekten 9 aylık olduk zaman çok acımasız,kızımdan sonra daha iyi anladım..
Topikte Herkesler iyidir inşallah Rabbim korusun tüm yavrularımızı olmayanlarada tez zamanda hayirlisiyla nasip etsin inşallah..
Slm cnm ben ve kizim iyiyiz cok sukur. Sen nasiksin bebisin nasil kac aylik oldu :)
Çok şükür gülüm iyiyiz. Bende diğer anneler gibi bütün gün cadımyla uğraşıyorum (sizi takip ediyorum ama yazmaya fırsat olmuyor). Günden güne yeni şeyler keşfediyoruz - merakımız dorukta :)
Şimdi bıdır bıdır konuşmaya başladı, bazı kelimeleri söyleyiş tarzı bizi çok güldürüyor. Çok tatlı bir dönem. Gel gelelim hala bana yapışık, işlerimi anca Elif uyurken halledebiliyorum.
Siz nasılsınız bakalım? Oğluş ek gıdaya geçmiş maşallah ❤️ Ne ara doğdular, ne ara büyüdüler insan hiç anlamıyor. Rabbim isteyen herkese tattırsın inşallah.
Çok şükür kızlar iyi diyelim iyi olalım biraz ateşlendi oğlusum atlattık şükür bu kez ben grip oldum..
Bizim kereta da durmaz oldu dönüyor artik ;) sağına soluna yüz üstü..masaAllah
ayağını ağzına götürüyor, gezmek istiyor
kucak istiyor.
Ben destekli oturtmaya çalışıyorum ama hamur gibi :-) yığılıyor
Her yerine yastık koyuyorum..eski usul;)
Arabaya binince dışarı çıkınca çıt yok beyfendinin
Anlaşılan gezmeyi sevecek paşa.
Bazı oyuncaklarını görünce çok seviniyor.
Yanında otur oyna
Babasının sakallarıyla oynamayı çok seviyor.
Hatta bu aralar öyle uyuyor..
Kitap okumaya başladım ara ara son anda ağlamaya başlıyor sıkılıyor sanirim:)
Bahar gelsin bir an önce parka götürmek istiyorum:)
Yoğurt ve avakado yedirdim sadece bir kere şimdilik oda benim gibi heyecanlı..
Kan testi yaptırdım aile hekimliğinin verdiği kan ilacını kullanmamıştım demir b12 biraz düşük çıktı ona başladım..
Bu mucizeye tanıklık etmek çok güzel bir duygu..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin..

@deeploneliness canımmmm
Teşekkür ederim blw biliyorum canım yapmaya başladım demire de bu ay başladım hangisi yaptı bilmiyorum ama dışkıda kan oldu kesmek zorunda kaldım 3 gün verme dedi hiçbir şey doktor. Dışkı yapana kadar bekleyeceğim canım. Kan olmazsa başka gıda vereceğim. Kabak vermiştim bu sefer havuç vereceğim bakalım nolacak.
İyi olmana sevindim.
Sarıyere gidersen benim yerime de kokla bi havayı :)

@deeploneliness canımmmm
Teşekkür ederim blw biliyorum canım yapmaya başladım demire de bu ay başladım hangisi yaptı bilmiyorum ama dışkıda kan oldu kesmek zorunda kaldım 3 gün verme dedi hiçbir şey doktor. Dışkı yapana kadar bekleyeceğim canım. Kan olmazsa başka gıda vereceğim. Kabak vermiştim bu sefer havuç vereceğim bakalım nolacak.
İyi olmana sevindim.
Kendi mi yiyebiliyor mu canım bende istiyorum ama biraz cesaretsizim:(

@deeploneliness canımmmm
İyi olmana sevindim.
Oy canım maşallah ellerini güzel kullanıyor paşa bence BLW yi başarı ile yapabilir. Su alerji olayı da bir an önce geçer, zamanla azalıyor diyorlar, Sarıyer e çok gidiyoruz görevimiz gereği İstanbul a gelirsen haber et canım ;)

Back