Ya ara ara veriyorum eline de korku olmasa KESKe :)
Ben tam olarak başlamadım aslında çok ısrar etmiyorum dr’um acele etme illaki başlayacak kendinde göreceksin dedi. Hiç zormalmiyorum zaten uykularımız çok kötü oldu 4 dis çıkardık 2 Side yolda büyük bir ihtimal akşam zor yatırıyorum gece de sürekli uyanıyor huysuz o yüzden sabah geç kalkıyor hatta kalkmak istemiyor ama 1 saatlik uykularla geçiştiriyoruz
O yüzden kahvaltı ısı zor, yaptım yemedi bende zorlamadım :)
Kahvaltıda çeyrek iyi pişmiş yumurta sarısı, ev yapımı labne, dut pekmezi bunları karıştırıp veriyorum ama çok az yiyiyor. Bazen sebze yemeği yapıyorum kabak havuç tatlı patates pırasa pirinç veya bulgur bide çok az erişte az bisi tereyağı bunları az suda altı kısık bir şekilde pişiriyorum az bisi Ronda yapıyorum çatalla ezince hiç yemiyor bu şekilde gayet iyi yedi hatta baya sevdi diyebilirim :)
Bugün de tarhana yaptım içti :) yoğurdu cok seviyor labneyi seviyor :) meyve versem yer ama vermiyorum en son dr la görüştük meyveye acele etme eninde sonunda yer dedi. Tatlı olduğu icin bebekler genelde meyve yer. ilk önce tatsız seylere alıştır ki zorluk çekme dedi bana da mantıklı geldi açıkcası :) ha bu arada avakadoyu da sevdi benim kız çatalla ezip içine 1 cay kaşığı zeytin yağı koyuyorum çeyrek avakadoyu yiyiyor :)
Hala tadım aşamasındayım anlayacağın :)
Bence bebeği zorlama kendi ne zaman ne kadar yiyeceğine karar veriyor zaten :)
Bu arada akşam pek birşey vermiyorum sindirmesi zor olduğu icin.
İlk önce emzir bebeğini biraz zaman geçsin tadimlari yap ilk öncelinin anne sutu olsun canım yavaş yavaş porsiyonlar artıyor merak etme dolu dolu yemiyorlar, eline verdiğim yiyecekleri buharda pişiyorum mıncıklıyor ağzına götürüyor arada öğüruyor şakın korkma her ogurme boğulma anlamına gelmiyor gözlemle :) bebekler de ogurme dilin ortasında başladığı icin dilinin ortasında parça varsa da hemen oguruyorlar :) dediğim gibi gözlem yap bak Eger kendi çıkarabiliyorsa sorun yok zaten panik yapma bebiste korkar :)
Baya uzun oldu
sormak istediğin birşey varsa sorabilirsin canim şimdilik aklıma bunlar geliyor