• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

u-mutlu lale u-mutlu lale yaaa ne güzel telaslar bunlar Serra ismini severim ;)
Bu arada gobisine iyi bak e mi inan ben çok özledim icimdeki atan tekmelerini,onu seyretmeyi içindeki farklı,kucağında farklı duygular ne bilim işte uyuduğunda sabahın gelmesini dört gözle bekliyorum..gunaydin dediğimde attığı o gülücük şükür sebebim oluyor.. Rabbimin emanetine gözüm gibi bakmaya çalışıyorum..
Onu verene şükür olsun..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah.

@deeploneliness hayırlı olsun canım küçük beyefendiye damatlık giydirdin mi en sevdiğim:-)
Bizde iyiyiz bu aralar çok memeciyiz sütüm yetmiyor mu acaba psikolojisine girdim habire yiyorum;)
19unda ikinci dozumuz var bizimde bakalım neler olacak..6.ayda başlatıyor ek gıdaya doktorumuz..
En merak ettiğin serüven;)

LeYLa_21 LeYLa_21 Saye- Saye- canlarim bu kadar emeğinizin sabrınizin karşılığını rabbim em güzel mucizesini gondererek yüzünüzü güldürecek ben inanıyorum.
Sabrın sonu selamettir..herseyde var bir hayır.. çok duamdasınız
Allah razı olsun canım inşallah herşey yolunda gider rabbim nasip eder

u-mutlu lale u-mutlu lale yaaa ne güzel telaslar bunlar Serra ismini severim :KK66:
Bu arada gobisine iyi bak e mi inan ben çok özledim icimdeki atan tekmelerini,onu seyretmeyi içindeki farklı,kucağında farklı duygular ne bilim işte uyuduğunda sabahın gelmesini dört gözle bekliyorum..gunaydin dediğimde attığı o gülücük şükür sebebim oluyor.. Rabbimin emanetine gözüm gibi bakmaya çalışıyorum..
Onu verene şükür olsun..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah.
Amin canım yürekten amin Allah herkesin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah.. göbiş evet yakında gidiyo bebeğim kucağımda olacak inşallah ama o tekmeleri hareketleri çok özleyeceğim kesin:)) artık bakmaya doyamam herhalde diyorum bende yaa Allahın mucizesi işte ne güzellikler nasip ediyo kullarına.. kadınların çektiği tğm zorlukların yanında verilmiş en büyük nimet sanırım.. o emanetlere de kendimizden daha iyi bakmak bakmaya çalışmak da boynumuzun borcu..

@deeploneliness hayırlı olsun canım küçük beyefendiye damatlık giydirdin mi en sevdiğim:-)
Bizde iyiyiz bu aralar çok memeciyiz sütüm yetmiyor mu acaba psikolojisine girdim habire yiyorum:KK66:
19unda ikinci dozumuz var bizimde bakalım neler olacak..6.ayda başlatıyor ek gıdaya doktorumuz..
En merak ettiğin serüven:KK66:
Evet giydirdik:KK36:cok da güzel pozlar verdi teyzesi. Sütun yetiyor öyle düşün. O dönem beyin bebeğin daha çok sute ihtiyacı var diye sinyali alıyor daha çok uretiyor. Bol sütlü günler diliyorum canım ;)

Bende çok heyecanlıyım ben 6.ayda başlıcam bakalım ne serüvenler bekliyor bizleri.
19unda ikinci dozu alacaz bizde..
Geçenkinde meme reddi yaşamıştık ara ara bu ataklar oluyor sanirim herkeste
Bu arada pek bir düşkün memeye geceleri çok kalkmaya başladı memeyi emmeden uyumuyor
Bizde cok kalkiyoruz geceleri cok emmek istiyor gunduz emmek istemiyor ama gece artik ben agzindan cekiyorum.
Sut yetmeme meselesi degil bence su icsen bile süt yapiyor ben öyle şahane beslenmiyorum ama cokta guzel sütüm var ;) Maşallah diyeyim kendime :-p
Sende öyle düşün bıdıklar büyüdükçe azalir dedik emmeleri cogaldi :)

Kızlar herkese iyi geceler.. Benim uykusuz geceler düzensiz uyuyup uyanma ve sıkıntıyla bekleme günleri başladı.. Evden çıkamıyorum, temizlik yapamıyorum öle oturup boş boş beklemekte çok sıkıcıymış.. prensesim gelse de hayatımıza renk gelse:))

Kızlar herkese iyi geceler.. Benim uykusuz geceler düzensiz uyuyup uyanma ve sıkıntıyla bekleme günleri başladı.. Evden çıkamıyorum, temizlik yapamıyorum öle oturup boş boş beklemekte çok sıkıcıymış.. prensesim gelse de hayatımıza renk gelse:))
Canım neden evden çıkmıyorsun aksine eğer ki normal doğum istiyorsan daha çok hareket etmelisin. Düşün ben son haftalar 7 km yürüyüp evde bir de hamileler için squat vardı onu yapıyordum. Uykusuz geceler bebeğe hazırlık ;) vücut kendini hazırlıyor öyle düşün :)

Evden çik evde oturmakla zaman gecmez benimki sezeryandi ama yinede hep yürüyüş yaptim. Yapmadigim gunler ayaklarim agriyordu hareketlerim zorlasiyordu.
Prensesin gelince can sıkıntısı neymis tv neymis mutfagın yolu nerdeymis hepsini unutacaksin :)) Yatak odasiyla wc arasinda mekik dokuyacaksin :-p

kızlar selam 8 kasımda aşılamam yapıldı bugün 11.gün adet günüm aynı zamanda adet ağrısı belirtisi var sarı renkte akıntım var geçen hafta dr rahmin kalınlaşmış dedi kontrole gidince progestan kullanıyorum bittiğinde 1 hafta bekle gel dedi ama ben cumaya kadar adet olmazsam kan testi yaptıracağım heycanlıyım korkuyorum konuşmaya ihtiyacım var ...

Evden çik evde oturmakla zaman gecmez benimki sezeryandi ama yinede hep yürüyüş yaptim. Yapmadigim gunler ayaklarim agriyordu hareketlerim zorlasiyordu.
Prensesin gelince can sıkıntısı neymis tv neymis mutfagın yolu nerdeymis hepsini unutacaksin :)) Yatak odasiyla wc arasinda mekik dokuyacaksin :p
Öylemi diyosun alpi teyzesi inşallah bakalım sağlıkla bi gelsin de:)) ayağım burkuldu bide bnm hiç çıkamadım günlerdir depresyonun kıyısındayım adeta:halay: kızım gelsinde hayırlısıyla inşallah hepsi geçer.. sanki doğmayacakmış sıpam zorla çıkartcakmış dr teyzesi ya da suni sancıyla olcak gibi geliyo bana:işsiz:
kızlar selam 8 kasımda aşılamam yapıldı bugün 11.gün adet günüm aynı zamanda adet ağrısı belirtisi var sarı renkte akıntım var geçen hafta dr rahmin kalınlaşmış dedi kontrole gidince progestan kullanıyorum bittiğinde 1 hafta bekle gel dedi ama ben cumaya kadar adet olmazsam kan testi yaptıracağım heycanlıyım korkuyorum konuşmaya ihtiyacım var ...
hakkında hayırlısı olsun inşallah herşey gönlüne göre olur.. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın.. bende aşılama ile hamile kaldım sormak istediğin bişey olursa yazabilirsin

Öylemi diyosun alpi teyzesi inşallah bakalım sağlıkla bi gelsin de:)) ayağım burkuldu bide bnm hiç çıkamadım günlerdir depresyonun kıyısındayım adeta:halay: kızım gelsinde hayırlısıyla inşallah hepsi geçer.. sanki doğmayacakmış sıpam zorla çıkartcakmış dr teyzesi ya da suni sancıyla olcak gibi geliyo bana:işsiz:
hakkında hayırlısı olsun inşallah herşey gönlüne göre olur.. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın.. bende aşılama ile hamile kaldım sormak istediğin bişey olursa yazabilirsin
Evde tabi canin sıkılıyor o yuzden kuruyorsun :) Daha 18 gun var dur hele yahu 10 gun kala ben sezeryana girdim erken gelecek diye korkuyordum bende ;) Iyi düşün iyi olsun evin icinde gez balkon varsa hava al hurma ye sicak duş al hamile egzersizleri var plates topun varsa ona otur ;) Ohoo bir sürü yontem var dene yavaş yavaş kac kilo su anda tahmini.

Evde tabi canin sıkılıyor o yuzden kuruyorsun :) Daha 18 gun var dur hele yahu 10 gun kala ben sezeryana girdim erken gelecek diye korkuyordum bende :KK66: Iyi düşün iyi olsun evin icinde gez balkon varsa hava al hurma ye sicak duş al hamile egzersizleri var plates topun varsa ona otur :KK66: Ohoo bir sürü yontem var dene yavaş yavaş kac kilo su anda tahmini.
Artık gelebilir dedi dr sıkıntı yokmuş canım Allahın izniyle.. geçen hafta 3200 civarıydı şuan kaç oldu bilmiyorum.. hurmaya da bugün başladım. Ben çalışma hayatına alıştığım için evde gün nasıl geçer bilmiyorum hiç balkon içinse hava çok soğuk:)) pilates topu edinmedim ya bilmiyorum gerek varmı hareketleri de bilmiyorum şimdi ters bişey yaparım eğitim almadığımdan dolayı diye çekindim açıkcası... evet evde boş boş oturmak saçma sapan senaryolar kurmak için birebirmiş onu anladım ama:KK51:

Artık gelebilir dedi dr sıkıntı yokmuş canım Allahın izniyle.. geçen hafta 3200 civarıydı şuan kaç oldu bilmiyorum.. hurmaya da bugün başladım. Ben çalışma hayatına alıştığım için evde gün nasıl geçer bilmiyorum hiç balkon içinse hava çok soğuk:)) pilates topu edinmedim ya bilmiyorum gerek varmı hareketleri de bilmiyorum şimdi ters bişey yaparım eğitim almadığımdan dolayı diye çekindim açıkcası... evet evde boş boş oturmak saçma sapan senaryolar kurmak için birebirmiş onu anladım ama:KK51:
Evde havasiz kalma ara ara hava al sicak havada adami sersemletiyor o yuzden balkona cik dedim yoksa kış günu ne balkonu :))
Kotu senaryo yok guzel seyler dusun iki ikinacaksin sonra dunyalara bedel bir prensesle bulusacaksin inan ki onu gordugun an herseyi unutuyorsun. En kotusu bile olsa .. o yuzden kurdugunla kalirsin ;)
Ben dogumdan sonra cok kotu oldum tansiyonum 2lere dustu Allahim diyorum zor kavustum sevemeden ölecem sanirim :)) Ayy hatirlamak istemiyorum dogumdan sonraki saatleri o gunu geceyi :( Dogum sancisi olsa kizimi gorunce unuturdum :) O an canımin derdine yine dusmedim kizima mama verin ac o ac dedim herkes benim basimda ben onu dusunuyorum ayy duygusallastim yine ..

Evde havasiz kalma ara ara hava al sicak havada adami sersemletiyor o yuzden balkona cik dedim yoksa kış günu ne balkonu :))
Kotu senaryo yok guzel seyler dusun iki ikinacaksin sonra dunyalara bedel bir prensesle bulusacaksin inan ki onu gordugun an herseyi unutuyorsun. En kotusu bile olsa .. o yuzden kurdugunla kalirsin :KK66:
Ben dogumdan sonra cok kotu oldum tansiyonum 2lere dustu Allahim diyorum zor kavustum sevemeden ölecem sanirim :)) Ayy hatirlamak istemiyorum dogumdan sonraki saatleri o gunu geceyi :KK43: Dogum sancisi olsa kizimi gorunce unuturdum :) O an canımin derdine yine dusmedim kizima mama verin ac o ac dedim herkes benim basimda ben onu dusunuyorum ayy duygusallastim yine ..
Ben zaten yanıyorum ya ellerim ayaklarım ateş gibi evde doğalgaz yakmıyorum daha o derece yani ama evde kapalı kalmaya alışık değilim sanırım:) Ben doğurma kısmını düşünmüyorum sanırım da ya zamanında gelmezse günü geçerse diyorum bide karnın inmedi daha var doğuma diyolar ona sinir oluyorum ne zaman incekde ne zaman gelcek diye bide bi an önce gelsin de kavuşayım istiyorum sanırım.. Daha tatmadım ama annelik ona diyolar işte alpi kendini değil önce çocuğunu düşünüyosun.. bende çarpıntı vardı bi süre önce dr a çocukta bişey yok dimi ben önemli değilim dedim dr da bi ağaca bakarız ağaç iyi olursa yine meyve verir dedi ama analık öle olmuyo maalesef onlar mantıksal bakıyo.. şimdi tabi ben iyi olmalıyım ki bebeğime bakayım psikolojisindeyim

Ben zaten yanıyorum ya ellerim ayaklarım ateş gibi evde doğalgaz yakmıyorum daha o derece yani ama evde kapalı kalmaya alışık değilim sanırım:) Ben doğurma kısmını düşünmüyorum sanırım da ya zamanında gelmezse günü geçerse diyorum bide karnın inmedi daha var doğuma diyolar ona sinir oluyorum ne zaman incekde ne zaman gelcek diye bide bi an önce gelsin de kavuşayım istiyorum sanırım.. Daha tatmadım ama annelik ona diyolar işte alpi kendini değil önce çocuğunu düşünüyosun.. bende çarpıntı vardı bi süre önce dr a çocukta bişey yok dimi ben önemli değilim dedim dr da bi ağaca bakarız ağaç iyi olursa yine meyve verir dedi ama analık öle olmuyo maalesef onlar mantıksal bakıyo.. şimdi tabi ben iyi olmalıyım ki bebeğime bakayım psikolojisindeyim
Ayy millete ne bakiyorsun bana da karnin ne kadar kucuk ben 5 bilemedin 6 aylik derdim ben senin ayindayken ohoo kapidan gecemezdim. Kuş kadar bebek mi doguracaksin az ye de kilo alsin vs vs vs :)) Karnin inmedi yalan sen duani et bekle dah gunun bile dolmamis insallah vaktinde gelecek prenses.

Back