Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Hayırlı olsun canım inşallah ovulasyon takibiyle olurda çok uğraşmazsın bende seni gördüğüme sevindim eski günleri hatırladım neler paylaştık uzuntulerimizi sevinçlerimizi güzel günlerdi

Maşallah Ahmet'e Allah zihin açıklığı versin kuzuma çok öp benim için.

Günaydın topik..
Hu hu kimsecikler yok mu ? Hamişler nasıl gidiyor hazirliklar ? Anneler sizler nasilsiniz ..
Tünaydın cnmmm, klasik pzrtesi ev işleri Cuma günü 6.ay aşılarımızı olduk cok huysuz bnm cadı o günden beri gece çok sık uyanıyoruz azıcık emip tekrar uyanıyor... bendeki durum bu... siz napıyorsunuz inci hanım nasıllar ?

Off 6.ay asisi gelmesin O kadar asimi olur yaaa.. Bir hafta kendine gelemiyor incide asidan sonra .
iyiyiz bizde cok sukur bu ay asimiz yok rota virusu var oda agizdan keske tum asilar öyle olsa .
Siz mamalar yemeye basladiniz o zman :) ilk ne ile basladin ❤

Kavuşmuşsun ne mutlu

Herkese iyi akşamlar kızlar bir süredir yoğunluktan uğrayamadım buralara herkea iyidir inşallah..
LeYLa_21 abla her şerde bi hayır varmış inşallah Allah nasip eder ummadığınız anda üzme kendini çok şükür bi fıstık kızın var Allah bağışlasın

Alpicim ne güzel anlatmışsın öyle tatlı hazırlığınızı ne çok heyecanlı ne güzel ve özlenecek zamanlar ❤ Yürekten Amin diyorum bu arada duana..
Hazırlıklar tamam diyebiliriz sadece ikramlık çikolata şerbet bardağı vs. Alınacak o kadar sanırım. Onun dışında normal doğumu bekliyoruz şimdilik ama kısmet tabi.. Dünyaya gelen büyüyo bak sizinkiler kocaman oldu maşallah bizde o günleri görürüz inşallah

az kalmis vallahi sanada prenses geliyor isim belli oldumu ne dusundunuz ?
Yeter ki dogsun zaman su gibi geciyor 5.aya giriyoruz nerdeyse. Daha dun gibi hersey ikinci cocugu ne zmaan yapsam dusuncesine baslamadim desem yalan olur :) Hayirlisiyla gelsin zamaninda insallah

Hala belli değil isim canım şaka gibi çocuk yola çıktı geliyo biz isim seçemedik:)) aklımızda var tabi de henüz net değil eğer değişmezse Serra düşünüyoruz.. inşallah 2. Ler bekletmez alpi ablaları abileri gibi.. ben ilk istediğimde olsaydı yine de bu kadar kıymetli olurmuydu diye düşünüyorum açıkca.. istediğinde hamile kalan insanları görüyorum hamileliklerinde bile söylene söylene bir hal oluyolar benimse içim titriyo.. nasıl doğurcam değil sağlıkla doğurayım kucağıma alayım diye dua ediyorum.. Allah her isteyene nasip etsin sağlıkla hayırla

Öyle canım hayırlısı..bu ay normal deneyecez. Dün kontrole gittim. Herşey yolunda dedi burdaki doktorum..derdimi onada anlattım.iyiki biyopsi yapılmış. Normal yoldan hamile kalabilirsin bu ay çok yumurtan var dedi.. Hayırlısı bakalım...

Günaydın topik..
Hu hu kimsecikler yok mu ? Hamişler nasıl gidiyor hazirliklar ? Anneler sizler nasilsiniz ..
Günaydın canım, kardeşimin düğünü vardı 3 gün ust üste disarda yollardaydik Metehanla üstüne dün rota aşısı olduk vee atak haftasındayız gece saat başı uyanmalar başladı yine :) sizler nasılsınız?

Rabbim gönlündeki doğumu nasip etsin ins. Ama en önemlisi sağlıklı olması. Doğum sancıları sırasında kendimi degil bebegimi düşünüyordum iyi mi diye nst de kalp atışlarını takip ediyordum. Annelik doğmadan başlıyor. Sarra ismi de cok güzel geliyor kulağa

Eger zamaninda hemen olsaydi sabrin az oluyor tahammülsüz oluyorsun. Bizler zorlugu gordugumuz icin daha şükürcü oluyoruz.
Saglikla kucagina al insallah o zaman kirpiklerine bile bakarken şukredeceksin :) Bunlar nasil böyle guzel dizilmis sirayla diyeceksin.

Hayirli olsun canim. Bizim ikinci doz bu ay en guzel asi zaten :)
Ay sorma ara ara ataklar var bizdede simdi az emiyoruz 5 dk bazen onuda emmiyor uyku arasinda zorluyorum.
Diger ay basliyoruz zaten ek gidaya bakalim nasil bir surec bekliyor bizi.

Hakkınızda hayırlısı olsun abla Allah kararlamıştır zamanını ama biz bilmiyoruz işte.. inşallah çok fazla bekletmez artık sizi
Bende öleyim canım kendimi değil bebeği düşünüyorum her zaman. Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. Annelik hamile olduğunu öğrendiğin andan itibaren başlıyo gittikçe de hem zorlaşıyo hem güzelleşiyo sanki.. isim yorumun içinse teşekkür ederim bende beğeniyorum:))
Aynen söylediğin gibi alpi biz ne kadar büyük mucize olduklarını bu süreçte daha iyi anlıyoruz sanırım.. ben hamile olduğumu öğrendiğim andan beri her haline şükrediyorum canım o minicik keseden şimdi ki halini gösteren ultrason resmine bakıp bakıp şükrediyorum.. Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Sağolasın Alpim :) biz de yakın bir zamanda meme reddi yaşadık neyse ki kısa sürdü.. İnşallah sizin de düzelir gerçi ek gıdaya az kaldı sizde.. Ara ara meme reddi meme düşkünlüğü uykusuzluk filan derken bir günleri bir günlerine uymuyor bu bebislerin.. Siz düzene girebildiniz mi tatilden sonra

Cok sukur 1 hafta sürdü evine alismasi birde asi da olmustuk onunda etkisi vardi derken geldi kendine :)
5.bucukta basliyoruz tadimlara öyle dedi doktor bakalim artik yeni kesifler basliyor inciye yemek hazirlarken neleri ögrenecegim kimbilir heyecanliyim.

Bende çok heyecanlıyım ben 6.ayda başlıcam bakalım ne serüvenler bekliyor bizleri.
19unda ikinci dozu alacaz bizde..
Geçenkinde meme reddi yaşamıştık ara ara bu ataklar oluyor sanirim herkeste
Bu arada pek bir düşkün memeye geceleri çok kalkmaya başladı memeyi emmeden uyumuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…