Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Leylacim tüp bebek mi yaptiriyosun canım?
Bugün ben de iğneye başladım,normal deneyecez sanırım.
Hayırlısıyla olur inşallah.
Tüpe başlamıştık cnm.opudan sonra embriyolar sorunlu çıktı malesef transfer yapamadık. Bir daha da denermiyiz bilmiyorum.bir sürü para gitti moralimiz bozuldu..senin tedavinde hayırlı olsun cnm..inşlh olumlu sonuçlanır. Gelişmeleri yaz cnm..

Hayırlısı olsun be canim,biz alışkınım uğraşmaya,imtihanimiz böyleymiş,napalim?
Haberdar ederim inşallah.

Leylacım çok üzüldüm canım, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Leylacım çok üzüldüm canım, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Sağol canım.. Yapacak bişey yok. Nasip olmayınca olmuyor işte.. Gen tahlili olmadan tekrar denemeyecem.. Nerde sorun var onu bulmak lazım.. Ben birazda yaşın da etken olduğunu düşünüyorum.. Hepsininde sorunlu çıkması düşündürücü.. Hayırlısı cnm..şuan sadece bir evladım olduğuna şükrediyorum...

Aynen cnm, cok şükür bir kızın var ve anneliği yaşıyorsun... tabi gönül ister ki kızın abla olsun...bu dönemde 1 evlat sahibiysen senden mutlusu yok bence... Resmen dönemin sorunu haline geldi Ne yalan söyleyim benim duam Rabbim olmayanlara, isteyenlere versin diyedir hep... belki çok zor sahip olduğum içindir kızıma

Canım çok üzüldüm ama sorunun ne olduğunu biliyorsunuz artık ve detaylı olarak araştırılarak.. Birden fazla kayıp da yaşanabilirdi bu duruma da şükür.. İnşallah emeklerinizin karşılığı bulur kızın abla olur

Bazen giden paraya üzulmuyorsun tutunup düşmesi daha zor olurdu. Hakkinda hayirlisi olsun insallah.
Cok sukur ki evladin var Ummadigin anda da belki kardesi gelir belli mi olur.

Ben beklemedeyim canım kasım sonu adetle birlikte tekrar transfer için ilaçlara başlayacağım nasipse Eylül’de Rahim kalınlığı iyi olmadığı için iptal oldu bu sefer ya nasip
Seninde hakkinda hayirlisi olsun canim. Insallah bu ay hersey yolunda gider .

Bazen giden paraya üzulmuyorsun tutunup düşmesi daha zor olurdu. Hakkinda hayirlisi olsun insallah.
Cok sukur ki evladin var Ummadigin anda da belki kardesi gelir belli mi olur.
Sağolun kızlar.. Artık çok yoruldum ama kızım çok kardeş istiyor.. Şuanda askıya aldık.. Öncelikli olarak kromozom tahlili şart.. Sonrasındada uygun bir doktorla yola devam etmek gerekiyor..

Leylacım çok üzüldüm canım inşallah kendiliğinden gelir bebeğin. dualarım seninle canım. dur sana moralini düzeltecek bir haber vereyim. Ben hamileyim şükür bu sefer oldu darısı başına olur inşallah canım.

Leylacim tüp bebek mi yaptiriyosun canım?
Bugün ben de iğneye başladım,normal deneyecez sanırım.
Hayırlısıyla olur inşallah.

Merhaba kardelencim hayırlı olsun tüp bebek tedavisine başlamışşsınız sonu hayırlı olur inşallah.Ahmet bebek nasıl kocaman abi olmuştur şimdi sen nasılsın

Amin canım sağolasın... Çok sevindim senin adına saracım.. Normal mi oldu yoksa tüp mü denediniz?sağlıkla ilerlesin inşlh... Banada dua et canım...

Amin canım sağolasın... Çok sevindim senin adına saracım.. Normal mi oldu yoksa tüp mü denediniz?sağlıkla ilerlesin inşlh... Banada dua et canım...

Amin canım Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat versin sende inşallah çok beklemezsin benimki tüp bebek tedavisiyle oldu canım darısı başınıza

Amin canım Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat versin sende inşallah çok beklemezsin benimki tüp bebek tedavisiyle oldu canım darısı başınıza
Çok sevindim canım benim...Amin inşallah... Istanbuldamı yaptırdın hangi merkez de...? Bakalım bize ne zaman nasip olacak canım..

Merhaba kardelencim hayırlı olsun tüp bebek tedavisine başlamışşsınız sonu hayırlı olur inşallah.Ahmet bebek nasıl kocaman abi olmuştur şimdi sen nasılsın
Tüp bebek değil canım,ovulasyon takibi ve çoğaltılması şimdilik.bu bile belimizi bulutu,devlet bi kuruş odemiyo bize.
Seni gördüğüme sevindim bu arada
Ahmette iyi teyzesi,anaokuluna gidiyo.buyudu çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…