• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

İnşallah yine o eski zamanlarımıza döneriz gülüm.

Allah korusun, inşallah tez vakitte atlatırsın. Pozitif düşün, sen bu rahatsızlığı yeneceksin, yine eski sağlığına kavuşacaksın Allah'ın izniyle.

Haklısın deranım, zaten benim sitemim özlemimden yoksa kimsenin işine diyecek lafım yok çünkü kendimden biliyorum nasıl olduğunu.
İnşallah iyidir o arkadaşlarımız, @Kartanesi_26 yı da göremedim ne zamandır yada bana denk gelmedi.
İnşallah gülüm atlatırım. Elifim nasıl canım

Kuzum ben dinlenmekten korkar oldum. Geziyorum arada egzersiz vs sırf geçsin diye ilaçlar hiç etkili değil zaten. Seninde bu şekil miydi acaba sürekli başın dönüyor ya da kafan ağır geliyor muydu
Aynen öyleydi canım hatta daha beterdi düzelecek sabret. Kendini çok fazla dinlememeye çalış biliyorum zor ama geçiyor

Aynen öyleydi canım hatta daha beterdi düzelecek sabret. Kendini çok fazla dinlememeye çalış biliyorum zor ama geçiyor
İnşallah kuzum geçer yoksa bu şekil ömür geçmez . Vertigo deyince sadece baş dönmesi ne olabilir ki diyor insan ama hiçte öyle değilmiş çok kötü ya.

İnşallah kuzum geçer yoksa bu şekil ömür geçmez . Vertigo deyince sadece baş dönmesi ne olabilir ki diyor insan ama hiçte öyle değilmiş çok kötü ya.
Canım kulaktan kaynaklandiği için zaten baskı oluyor,ağırlık oluyor denge kaybi yaşıyordum ben. Derdi veren Allah dermanıda vermiş sıkma canını bende düzelemem sanıyordum ama geçti seninkide geçecek inşallah kısa sürede;)

Ayy bende kusmasindan sikayetciyim yiyo kusuyo yiyo kusuyo kiyafet yikamaktan ust degismekten habire yedirmekten kafayi siyirdim :)
Ama yinede bunada şukür diyorum
:anne: anne olmak her kosulda zorluktur istir guctur memedir emziktir biberondur kusmuk kokusudur misstir huzurdur sukurler olsun :emir_bebek::KK200:

Slm kizlar nasilsiniz ? Gecmis bayraminiz kutlu olsun. Nice bayramlara insallah.. beninsoracak olursaniz iyiyim ankaradayim ev ariyorum bulamiyorum stresliyim :KK43:. Mektubuma son verirken hamislerin gobusunden bebislilerin bebislerimdem operim.:KK200::halay:
Hayırdır kuzum komşundan kopuyorsun :)

Kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun M M_atruska sana da çok geçmiş olsun canım çok zor bişey diye duydum yaşadığın hastalığı Allah şifa versin beterinden korusun inşallah.. bende de 2 gündür kasıklarda ağrı da değilde sızlama gibi bişey var kızlar ya normal mi acaba korkuyorum bi durum varmıdır diye. Hareketleri normal ama Allah korusun erken doğumdan korkuyorum.. geçen günlerde yaşadığım stresden sonra çıktı bu durum ortaya. Deneyimli anneler söleyin bakalım bilginiz var mı bu konuda:)

Kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun M M_atruska sana da çok geçmiş olsun canım çok zor bişey diye duydum yaşadığın hastalığı Allah şifa versin beterinden korusun inşallah.. bende de 2 gündür kasıklarda ağrı da değilde sızlama gibi bişey var kızlar ya normal mi acaba korkuyorum bi durum varmıdır diye. Hareketleri normal ama Allah korusun erken doğumdan korkuyorum.. geçen günlerde yaşadığım stresden sonra çıktı bu durum ortaya. Deneyimli anneler söleyin bakalım bilginiz var mı bu konuda:)
Masallah kocaman olmussunuz ya siz ❤ Üşütmüş olabilirsin canim yinede dikkat et bol bol dinlenmeye calis ayaklarini sarkitma uzatmaya calis evde oldugun zamanlarda.Ayaklarinida sicak tuttun mu tamamdir ..

Sağol canım valla zormuş ben de yaşayarak öğrendim. Maşallah kocaman olmuşsunuz . Bence normal kasık ağrısı sonuçta rahim büyüyor.

Masallah kocaman olmussunuz ya siz ❤ Üşütmüş olabilirsin canim yinede dikkat et bol bol dinlenmeye calis ayaklarini sarkitma uzatmaya calis evde oldugun zamanlarda.Ayaklarinida sicak tuttun mu tamamdir ..
Sağol canım büyüyoruz Allahın izniyle:) doğru söylüyosun üşütmüş olabilirim ayaklarımdan havalar soğumaya başladı artık dikkat etme zamanı gelmiş demek.. ii yerinde maalesef hep sarkık duruyo ayaklarım evde uzatabildiğim kadar uzatıyorum işte şişiyolarda zaten idare ediyoruz bakalım öyle.. ona bişey olmasında ben onun derdindeyim.. siz napıyosunuz İnci kızınla bakalım baya ele avuca geliyodur artık:)

Sağol canım valla zormuş ben de yaşayarak öğrendim. Maşallah kocaman olmuşsunuz . Bence normal kasık ağrısı sonuçta rahim büyüyor.
Sağol canım Allah sizlere de en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah dualarımdasınız.. insan ne kadar mantıklı düşünmeye çalışsada evham yapmaktan kendini dinlemekten alıkoyamıyo :) inşallah normaldir dediğin gibi

Sağol canım büyüyoruz Allahın izniyle:) doğru söylüyosun üşütmüş olabilirim ayaklarımdan havalar soğumaya başladı artık dikkat etme zamanı gelmiş demek.. ii yerinde maalesef hep sarkık duruyo ayaklarım evde uzatabildiğim kadar uzatıyorum işte şişiyolarda zaten idare ediyoruz bakalım öyle.. ona bişey olmasında ben onun derdindeyim.. siz napıyosunuz İnci kızınla bakalım baya ele avuca geliyodur artık:)
cok sukur buyuyoruz bizde ele avuca geldi gelmesine sigmiyor artik kucagima :-p
Agulara basladik artik iyiden iyiye beni taniyor sesime guluyor ..
Rabbim herkese tattirsin bu duyguyu hala inanamiyorum benimmisin sen diyorum

Sağol canım Allah sizlere de en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah dualarımdasınız.. insan ne kadar mantıklı düşünmeye çalışsada evham yapmaktan kendini dinlemekten alıkoyamıyo :) inşallah normaldir dediğin gibi
Cnm korkma tabiki normal .karin kasik agrisi sizisi hamileligin basindan sonuna kadar normal . Ben dogurduysam sende sag saglim dogurursun Allahin izini ile merak etme :) cok kafana taktiysan dr a git cnm bi baksinlar . Ayaklarini yuksek tut ve corap giy giymiyorsan ;)

Günaydın kızlar bizde iyiyiz çok şükür iyileşti kuzucugum...
Inşaallah bi daha hasta olmaz :(
Düzenimiz değişti memlekete gelince o kucak bu kucak isler karıştı çok ağlamaklı bi bebek oldu
Buna şükür diyorum ama..
Yanımda sağlıklı hamd olsunnn
Isteyen herkese nasip etsin Rabbim..

Günaydın kızlar bizde iyiyiz çok şükür iyileşti kuzucugum...
Inşaallah bi daha hasta olmaz :KK43:
Düzenimiz değişti memlekete gelince o kucak bu kucak isler karıştı çok ağlamaklı bi bebek oldu
Buna şükür diyorum ama..
Yanımda sağlıklı hamd olsunnn
Isteyen herkese nasip etsin Rabbim..
Çok şükür canım. Evinize dönünce yine eski düzeninize kavuşursunuz inşallah. Başkaları varken çok zor oluyor.

@deeploneliness metehan nasıl canım?

Çok şükür canım. Evinize dönünce yine eski düzeninize kavuşursunuz inşallah. Başkaları varken çok zor oluyor.

@deeploneliness metehan nasıl canım?
Iyiyiz canım çok şükür hafif bir hırıltılısı kaldı o da gecer zamanla dün aşısını oldu 32 günlük olduk ;) sen nasılsın Ebrum? Elif' in ishali gecti mi?

Back