Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

sağol canım iyiyiz herzamanki huysuzluklari işte. Uyku nedir unuttum yapişik geziyoruz dişetide kaşiniyor 2'aydir elleri ağzinda bazende sinirleniyor:) bir çıkarsada kurtulsak
Ah canım ins. O da atlatir bu donemi en kısa sürede. Yeter ki iyi olsunlar 24 saat uykusuzluga razıyım :)

Amin gülüm hakikaten çok zor ya umarım çabuk atlatırım.

Özlemim size de çok geçmiş olsun ya. Metehan hemen iyileşsin inşallah

Kuzum stressiz geçmiyor ki inşallah çabuk geçer .
Sagolasin canim benim Ins. ♥

@deeploneliness geçmiş olsun kuzuya canım
Sağolasın canım..

@deeploneliness canım geçmiş olsun kıyamam ona
Sağolasın canım, senin de değerin katlanmis darısı keseye kalp atışlarına ins. :)

Ayy bende kusmasindan sikayetciyim yiyo kusuyo yiyo kusuyo kiyafet yikamaktan ust degismekten habire yedirmekten kafayi siyirdim :)
Ama yinede bunada şukür diyorum
Biz de aynı dertten muzdaribiz dr her ne kadar yediginin fazlasini kusuyor dese de.. Bu mama onlukleri ve ağız mendilleri biraz kurtarici oluyor. Kıyafetlerinin iki kati kadarını daha aldik üst bas dayanmiyor bize de

Biz de aynı dertten muzdaribiz dr her ne kadar yediginin fazlasini kusuyor dese de.. Bu mama onlukleri ve ağız mendilleri biraz kurtarici oluyor. Kıyafetlerinin iki kati kadarını daha aldik üst bas dayanmiyor bize de
Camasir yikaninca agiz mendili ile önluk asiyorum zaten :) Kiyafet yetmiyor birde tam ara donemdeyiz 3-6ya terfi edecegiz cunku artik 0-3lerin boyundan olmuyor citcitlilar zor kapaniyor.
Kesik kesikse fazlasi ama direk su gibiyse kusuyor diyorlar. Doktor direk bebek reflusu dedi bize..

Canım elada öyle kusardı çok fazla. Halada kusuyor,eskisi kadar olmasada. Emzirdikten sonra bir süre dik tutmak işe yarıyor. Sık sık az az emzirmekte iyi ve mutlaka gazını çıkarmak lazım. Bebekler öyle bizim elanın Hergün kıyafetleri yıkanıyor. :)

Ahh neler yapmiyorum ki dik tutup gazini cikartiyorum gazini cikarir cikarmaz hemen yatiriyorum yoksa aninda kusuyor. Ama yine degisen birsey olmuyor 5 dk gecmiyor kusuyor.
Zaten emzirme suremiz en fazla 15 dk o yuzden sık sık emiyor once uçla emiyordu onunla 1 saate kadar emiyordu uçu biraktik sukur simdi demekki memeyi cekince daha cabuk doyuyor cok az emiyor. Ama yetiyor ki kilo aliyor kakasini cisinide bol bol yapiyor

Doktorumuz söylemişti eğer kusması kilo alımına engel değilse kafana takma diye. Mutlaka yan yatır.Bak incimizin kilosuna etki etmiyormuş normal yani hemen hemen her bebek kusuyor:) omuzlarım hep kusmuktu ilk aylar şimdi biraz daha azaldı şükür. İncininde zamanla geçecek inşallah

Geçmiş olsun Alpim kilo alımında sorun yoksa drlar ilac vermiyorlar reflü icin çünkü büyüyünce gececek ins. bir an önce atlatirlar ben de emzirdikten sonra 10 dk kadar açılı olarak kucakta tutuyorum daha az kusuyor. Ama gaz cikarinca da kusuyor bizimkisi

Iyiyim canim önce kusmali sonra kakali gune başladim Allah isteyen herkese boyle uyanmayi nasip etsin :)
Kakali guzelde kusmali kötü :-/

Sen nasilsin ?
Sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil :) daha dur Alpim bir uyanacaksın bütün yatak kaka içinde :)

Bende baş ağrısıyla savaşıyorum bir kaç gündür, havalardanmıdır anlamadım.

Günaydın ebrum valla bende kabus dolu bir güne başladım. Vertigo oldum sürekli başım dönüyor ve çık kötüyüm.
Geçmiş olsun gülüm, şimdi nasılsın?

Hastanedeyiz canım Metehan hasta oldu benim hastalığım ona bulaşmış garibim burun boğaz tıkalı

Cok geçmiş olsun Saadetim .Inşallah en kisa zamanda geçer...
Çok geçmiş olsun Özlem'im, biraz daha iyi mi Metehan? keşke çocuklar hiç hasta olmasa...

Keşke çocuklar hasta olmasa
Çok geçmiş olsun @deeploneliness Al_pi Rabbim şifa versin. Benim yeğenimde refluydu ağzından burnundan hep kusardı 5-6aylikkn geçti şimdi bildiğin tosun MasaAllah..
Benim oğlanda hasta oldu koca adam gibi öksürüyor insaAllah bronşite çevirmez hic istemesemde antibiyotik verdim
Faydası oldu az.
Hep hava değişikliğinden memlekete geldim klimadan mi dedim ama hep iyi kolladım korudum oglusu demekki bi yerden kaptı şifayı
Durup durup bakıyorum özür diliyorum hasta ettiğim için suçlu hissediyorum.
Annelik hakikaten zormuş.

Sağolasın canım keşke hiç hasta olmasalar dünyaya gelince başlıyor dertler. Oysa anne karni ne güvenli onlar icin.. Bu gun kontrolumuz var yine ciğerlere inmeden atlatiriz ins.

Canım cok sagol size de geçmiş olsun gercekten artık bir yerim agrisa kendimi degil oğlumu düşünüyorum ona da gecmesin yeter ki diye ama ne kadar ugrassak da kalabalık yerlerde yaşıyoruz elimizde olmuyor bazı şeyler. Yiğit bebek de atlatir ins. bir an önce. .

Çok geçmiş olsun oğluşa, Allah şifa versin. Sakınan göze çöp batar derler Allah beterinden korusun, kendini üzme/suçlama gülüm bak sonra sende hasta olursun.
Sağolasın canım keşke hiç hasta olmasalar dünyaya gelince başlıyor dertler. Oysa anne karni ne güvenli onlar icin.. Bu gun kontrolumuz var yine ciğerlere inmeden atlatiriz ins.
İnşallah en hafif şekilde atlatır canım. Kontrolden sonra haberdar et bizi, hayırlı haberlerle gel inşallah.

Gazı cikarirken cikarir cikarmaz hemen yatiriyorum yoksa arkasindan kusuyor. Bende basini yuksekte tutmaya calisiyorum dun az kustu. Reflu yatagi ise yariyormus ondan mi alsam diyorum :-/
Sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil :) daha dur Alpim bir uyanacaksın bütün yatak kaka içinde :)

Bende baş ağrısıyla savaşıyorum bir kaç gündür, havalardanmıdır
Gecmis olsun canim havalandandir insallah. Cani sagolsun artik yatagi degisiriz.
Gecmis olsun canim hava degisiminden de olmus olabilir. Daha cok kucukler herkes aman alistirma yok cok kapali giydiriyorsun vs vs konusuyor ama en iyisini anne bilir kimseyi dinleme sakin sen.hasta olunca ceken de biziz uzulende.

Reflü yastığı bir nebze de olsa ise yarıyor kiraz cekirdekli olanlar var gaz icin de faydalı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…