Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cümlemizden gülüm :* iyiyim hamd olsun, dünya telaşlı. Sen nasılsın?Sağol Ebrum Allah razı olsun inşallah Nasılsın
Aynen valla bizde bir kaç gün bu telaşaden uzaklaşmak için tatil yapalım dedik:) Elif prenses nasılCümlemizden gülüm :* iyiyim hamd olsun, dünya telaşlı. Sen nasılsın?
Inşallah canım bugün önemli sabırsızlıkla bekliyorumCanım gözün aydın değerin kat kat artsın inşallah
Canim gunluk yapmıştım asil önemli olan bugün sanırım 56yi ikiye katlaması lazımmış yarim saat sonra öğrenicem sonucu bekliyorum heyecanımı anlatamam hiç bu kadar yaklaşmamıştımGözün aydın canım inşallah sağlıkla kucağın almak nsip olur.. tahlilini kaç gün sonra tekrarladın
aaa cok sevindim canim yeni gordum bugun kac cikti.. Degerin kat kat artsin insallah topigin kaderi baglanmisti seninle birlikte acilsin insallah geride kalanlarada nasip olsunnnn.. ❤Kızlar aşılamadan 12 gün sonra bugün beta hcg 56.78
Aaa ne güzel, nereleri gezdiniz?Aynen valla bizde bir kaç gün bu telaşaden uzaklaşmak için tatil yapalım dedik:) Elif prenses nasıl
Canım 1 gün ara için sonucun iyi artmış ama bugün ki sonucu yazmamışsın aksi bir durum yoktur inşallahInşallah canım bugün önemli sabırsızlıkla bekliyorum
Canim gunluk yapmıştım asil önemli olan bugün sanırım 56yi ikiye katlaması lazımmış yarim saat sonra öğrenicem sonucu bekliyorum heyecanımı anlatamam hiç bu kadar yaklaşmamıştım
aaa cok sevindim canim yeni gordum bugun kac cikti.. Degerin kat kat artsin insallah topigin kaderi baglanmisti seninle birlikte acilsin insallah geride kalanlarada nasip olsunnnn.. ❤
Canım 1 gün ara için sonucun iyi artmış ama bugün ki sonucu yazmamışsın aksi bir durum yoktur inşallah
Haftaya kadar baya yukselir ama doktorun izinde degil mi bayram sonuna kalirsa keseyi gorursunuz kesin zaten..Kızlar bugün 113.96 cıktı çok şükür ikiye katladı haftaya doktora gidicem ama şuan çok minik olduğu için görülür mu bilmiyorum 3 hafta 6 günlüğüm şuan
Çok sevindim canım gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. şuan için çok küçük tam olarak kaç değerde görülüyodu unuttum bende 1500 lerde mi neydi sanırımKızlar bugün 113.96 cıktı çok şükür ikiye katladı haftaya doktora gidicem ama şuan çok minik olduğu için görülür mu bilmiyorum 3 hafta 6 günlüğüm şuan
Tatile çıkmış bu hafta gelcek diye biliyorum canım bu hafta bi gideriz keseyi görür muyuz acaba. Şaka gibi hala :)Haftaya kadar baya yukselir ama doktorun izinde degil mi bayram sonuna kalirsa keseyi gorursunuz kesin zaten..
Ay ne guzel bayrama bak sen cifte bayram oldu size masallah
Çok sevindim canım gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. şuan için çok küçük tam olarak kaç değerde görülüyodu unuttum bende 1500 lerde mi neydi sanırım
Hiç korkma güzel anların kıymetini bil canım çok bekledik bu güzel günleri Allahın izniyle hiç bişey olmaz sen kendini fazla yorma kasıkların filan ağrırsa ayaklarının altına yastık koy uzan iş güç yapma inşallah herşey güzel olurTatile çıkmış bu hafta gelcek diye biliyorum canım bu hafta bi gideriz keseyi görür muyuz acaba. Şaka gibi hala :)
Öyleymiş canım şuan göremeyiz ama sonraki hafta görülür inşallah Rabbim herkese nasip etsin şuan tam heyecanını yasayamiyorum bisey olcak mi korkusundan ama yinede guzel :)
21 günlük olduk benim ayin 10 u onun da 5 i oldu Ebrum Allah tan annem bana yakın ona güveniyorum öbür türlü cok zor olurdu..Hayırlı olsun canım, Rabbim hamileliğini sağlıkla tamamlayıp bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Maşallah kuzuma, ömrü uzun olsun Aaa doğum günü hediyesi olmuş sana o zaman :) ne zaman doğum günün Özlem'im?
Tabi çok haklısın, her anne kendi bakmak ister ama şartlar el vermeyince insanın eli mahkum oluyor. Peki paşayı bakıcıya mı vereceksin yoksa anne/kayınvalide vs. biri var mı kuzuya bakacak?
Progestan fitil kullanıyorum ona başlayınca kaşık ağrım geçti çok şükür. Şu hamilelik takvimini ben yapamadım yaa tarihi yazıyorum tüm değerleri doldurun diyo siz nasıl yaptınızHiç korkma güzel anların kıymetini bil canım çok bekledik bu güzel günleri Allahın izniyle hiç bişey olmaz sen kendini fazla yorma kasıkların filan ağrırsa ayaklarının altına yastık koy uzan iş güç yapma inşallah herşey güzel olur
Seninde geçmiş doğum günün kutlu olsun canım. Allah oğluşunla daha nicelerini yaşatsın21 günlük olduk benim ayin 10 u onun da 5 i oldu Ebrum Allah tan annem bana yakın ona güveniyorum öbür türlü cok zor olurdu..
Huy değiştiryordurr prenses Maşallah büyüyor sonuçta Akdeniz'den koparmıyoruz :) Alanya vs dolaştık kuzum yarın dönüyoruz kısmetseAaa ne güzel, nereleri gezdiniz?
İyi şükür canım iki gündür huysuz mu desem huy değiştiriyor mu desem bilemedim.