Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canım daha iyi Metehan yarın tekrad kontrol var ama ben iyi değilim hastaliktan kurtulamiyorum evde maske ile dolaşıyorum. Sen nasıl oldun Saadetim. .
Çok geçmiş olsun kuzum. İnşallah çabuk atlatırsın Bende valla ilaçlarla baş dönmemi durduruyorum az biraz yolda dünya fıldır fıldır dönüyor sanki. Habire ağlıyorum

Çok geçmiş olsun kuzum. İnşallah çabuk atlatırsın Bende valla ilaçlarla baş dönmemi durduruyorum az biraz yolda dünya fıldır fıldır dönüyor sanki. Habire ağlıyorum
Canım çok gecmis olsun neden olur ki bu hastalık? Inşallah bir an önce geçer kulağım burnum tikansa panik olan insanım çok zor bir durum gerçekten Rabbim sifa versin ins.

Canım çok gecmis olsun neden olur ki bu hastalık? Inşallah bir an önce geçer kulağım burnum tikansa panik olan insanım çok zor bir durum gerçekten Rabbim sifa versin ins.
Vertigo dedi doktor bir sürü ilaç verdi yolladı hemde 3 doktora gittim aynı. İlaçta habire uykumu getiriyor artık sinirlerim bozuldu valla kuzum

Saat gece 03:47
Geçmişte yaptığımız o güzel sohbetleri okuyorum...
Meğer dualarımız bizi birbirimize ne güzel bağlıyormuş...
Hani o eski sohbetler?
Bizim bağlılığımız buraya
kadarmıymış?

Günaydın Ebrum nasılsın . Herkes bebişleriyle uğraşıyor uğramaya fırsatları olmuyor. Bebişler büyüsün gelecek herkes merak etme Duygusal arkadaşım benim

Günaydın Ebrum nasılsın . Herkes bebişleriyle uğraşıyor uğramaya fırsatları olmuyor. Bebişler büyüsün gelecek herkes merak etme Duygusal arkadaşım benim
Şükür gülüm iyiyim sen nasılsın? Gece öyle eski sohbetlerimizi okuyunca üzüldüm gerçekten. Ben zaten kimseyi yargılamıyorum kuzum, sonuçta kendimde eskisi gibi giremiyorum ama bir o kadar da özlüyorum... Acaba duayı bırakmamız mı koparttı bizi? Aklımdan bin bir soru geçiyor. İçimde ki özlem duygularımı depreştirdi herhalde ondan böyle oldum.

Sen nasıl olsun bitanem?

Bir kaç defa dua okumaya çalıştık yeterli sayı olmadı. Bende dua okuduğumuz zamanları sohbetleri özledim elbette dua çok önemliydi. En azından kendim için söyleyeyim belki okunan duaların yüzü suyu hürmetine dileğim kabul olur diye bu topik bana çok huzurlu geliyordu. İnşallah yine şen şakrak olur kuzum.
Maalesef ben hala aynıyım kafam bana çok ağır geliyor Ebrum. Bazen de ilginç bir korku kaplıyor içimi sürekli böyle kalmaktan korkuyorum. Eşim beni yalnız bırakmaya korkuyor düşerim vs diye vertigo öldürmez süründürür yazmıştı bir yer aklımdan çıkmıyor

Herkesin sorumluluğu artti,birde artik hiç yazmayan arkadaşlarımızda var nerdeler iyilermi acaba? umutLatahzen Ebush_354 aklıma gelmeyenlerde vardır umarim iyidir hepsi

Canım korkma 2 sene önce bende öyle oldum sağolsun görümcem geldi kaldı bende ilaçlarla düzeldim. dediğin gibi yürüyemiyordum gece gözümü açamiyordum korkudan ama geçecek meral etme

İnşallah yine o eski zamanlarımıza döneriz gülüm.

Allah korusun, inşallah tez vakitte atlatırsın. Pozitif düşün, sen bu rahatsızlığı yeneceksin, yine eski sağlığına kavuşacaksın Allah'ın izniyle.

Herkesin sorumluluğu artti,birde artik hiç yazmayan arkadaşlarımızda var nerdeler iyilermi acaba? umutLatahzen Ebush_354 aklıma gelmeyenlerde vardır umarim iyidir hepsi
Haklısın deranım, zaten benim sitemim özlemimden yoksa kimsenin işine diyecek lafım yok çünkü kendimden biliyorum nasıl olduğunu.
İnşallah iyidir o arkadaşlarımız, @Kartanesi_26 yı da göremedim ne zamandır yada bana denk gelmedi.

Tabi canım biliyorum bazen girerdim birsürü sayfa birikmiş olurdu,şimdi günlerce yazamayabiliyoruz. Rabbim geri kalanlarımızada hayirli evlatlar nasip etsin,bizimkileride bağışlasın yine eskisi gibi oluruz inşallah

Amin inşallah canım Allah hepimizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin.

Canım korkma 2 sene önce bende öyle oldum sağolsun görümcem geldi kaldı bende ilaçlarla düzeldim. dediğin gibi yürüyemiyordum gece gözümü açamiyordum korkudan ama geçecek meral etme
Kuzum ben dinlenmekten korkar oldum. Geziyorum arada egzersiz vs sırf geçsin diye ilaçlar hiç etkili değil zaten. Seninde bu şekil miydi acaba sürekli başın dönüyor ya da kafan ağır geliyor muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…