Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Gecmis olsun canim nerden geldi o sana yahu.. Ne zor kulak agrinda var mi çınlama filan.
Hiç bilmiyorum kuzum tatile gitmiştik resmen tatil zehir oldu kaç gündür öylece donup kalmışım o kadar başım dönüyor ki . İlaçta kar etmedi. Çınlama Yok ama basınç gibi bişi var bide kafam çok ağır taşıyamıyorum gibi

Off cok gecmis olsun zor ya cidden hayatin zindana donuyor insallah hemen gecer canim.

Günaydın kızlar nasılsınız? :*

Hastanedeyiz canım Metehan hasta oldu benim hastalığım ona bulaşmış garibim burun boğaz tıkalı

Günaydın ebrum valla bende kabus dolu bir güne başladım. Vertigo oldum sürekli başım dönüyor ve çık kötüyüm.
Cok geçmiş olsun Saadetim .Inşallah en kisa zamanda geçer...

M M_atruska çok geçmiş olsun canım dinlenirsen geçer stres vertigoyu tetikliyor maalesef.
Hastanedeyiz canım Metehan hasta oldu benim hastalığım ona bulaşmış garibim burun boğaz tıkalı

canım çok geçmiş olsun sana ve Metehan'a. Kıyamam inşallah hemecicik iyileşir kuzu

M M_atruska çok geçmiş olsun canım dinlenirsen geçer stres vertigoyu tetikliyor maalesef.

canım çok geçmiş olsun sana ve Metehan'a. Kıyamam inşallah hemecicik iyileşir kuzu
Inşallah canım, küçücük daha nelerle uğraşıyor

Oyy kiyamam bebegim ya hasta mi oldu Hemen iylessin insallah kuzum cocuklar hasta olmasin ya

Aynen kıyamam ya çok aciyorum bebeklere dertlerini anlatamıyorlar
Inşallah bir an önce atlatir ben nerden hasta oldum da ona bulastirdim onu da anlamadim insan yüzü gördüğüm yok, simdi serum fizyojik verdi dru teyzeleri yarın da kontrolü var bakalım. .Sizler nasılsınız? Bebisleriniz iyidirler ins. ♥

sağol canım iyiyiz herzamanki huysuzluklari işte. Uyku nedir unuttum yapişik geziyoruz dişetide kaşiniyor 2'aydir elleri ağzinda bazende sinirleniyor:) bir çıkarsada kurtulsak

Off cok gecmis olsun zor ya cidden hayatin zindana donuyor insallah hemen gecer canim.
Amin gülüm hakikaten çok zor ya umarım çabuk atlatırım.

Özlemim size de çok geçmiş olsun ya. Metehan hemen iyileşsin inşallah

Kuzum stressiz geçmiyor ki inşallah çabuk geçer .

Ayy bende kusmasindan sikayetciyim yiyo kusuyo yiyo kusuyo kiyafet yikamaktan ust degismekten habire yedirmekten kafayi siyirdim :)
Ama yinede bunada şukür diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…