Son gününüzü en güzel şekilde değerlendirirsiniz inşallah gülüm :*Huy değiştiryordurr prenses Maşallah büyüyor sonuçtaAkdeniz'den koparmıyoruz :) Alanya vs dolaştık kuzum yarın dönüyoruz kısmetse
Amin canım benim♥ çok teşekkürler :)Seninde geçmiş doğum günün kutlu olsun canım. Allah oğluşunla daha nicelerini yaşatsın
Ben mesajı görene kadar yapmışsın takvimi canım hayırlı olsun yakışmış:)Progestan fitil kullanıyorum ona başlayınca kaşık ağrım geçti çok şükür. Şu hamilelik takvimini ben yapamadım yaa tarihi yazıyorum tüm değerleri doldurun diyo siz nasıl yaptınız
Günaydın alpim...Günaydin ...
Anneler Anne olmayi bekleyenler Göbüşte gün sayanlar.. ❤
...Günaydin ...
Anneler Anne olmayi bekleyenler Göbüşte gün sayanlar.. ❤
Günaydın alpim
Iyiyim canim önce kusmali sonra kakali gune başladim Allah isteyen herkese boyle uyanmayi nasip etsin :)Günaydın kızlar nasılsınız? :*
Günaydın ebrum valla bende kabus dolu bir güne başladım. Vertigo oldum sürekli başım dönüyor ve çık kötüyüm.Günaydın kızlar nasılsınız? :*
Gecmis olsun canim nerden geldi o sana yahu.. Ne zor kulak agrinda var mi çınlama filan.Günaydın ebrum valla bende kabus dolu bir güne başladım. Vertigo oldum sürekli başım dönüyor ve çık kötüyüm.
Hiç bilmiyorum kuzum tatile gitmiştik resmen tatil zehir oldu kaç gündür öylece donup kalmışım o kadar başım dönüyor ki . İlaçta kar etmedi. Çınlama Yok ama basınç gibi bişi var bide kafam çok ağır taşıyamıyorum gibiGecmis olsun canim nerden geldi o sana yahu.. Ne zor kulak agrinda var mi çınlama filan.
Off cok gecmis olsun zor ya cidden hayatin zindana donuyor insallah hemen gecer canim.Hiç bilmiyorum kuzum tatile gitmiştik resmen tatil zehir oldu kaç gündür öylece donup kalmışım o kadar başım dönüyor ki . İlaçta kar etmedi. Çınlama Yok ama basınç gibi bişi var bide kafam çok ağır taşıyamıyorum gibi
Günaydın kızlar nasılsınız? :*
Cok geçmiş olsun Saadetim .Inşallah en kisa zamanda geçer...Günaydın ebrum valla bende kabus dolu bir güne başladım. Vertigo oldum sürekli başım dönüyor ve çık kötüyüm.
canım çok geçmiş olsun sana ve Metehan'a. Kıyamam inşallah hemecicik iyileşir kuzuHastanedeyiz canım Metehan hasta oldu benim hastalığım ona bulaşmış garibim burun boğaz tıkalı
Cok geçmiş olsun Saadetim .Inşallah en kisa zamanda geçer...
Oyy kiyamam bebegim ya hasta mi olduInşallah canım, küçücük daha nelerle uğraşıyor
Aynen kıyamam ya çok aciyorum bebeklereInşallah canım, küçücük daha nelerle uğraşıyor
Oyy kiyamam bebegim ya hasta mi olduHemen iylessin insallah kuzum cocuklar hasta olmasin ya
Inşallah bir an önce atlatir ben nerden hasta oldum da ona bulastirdim onu da anlamadim insan yüzü gördüğüm yok, simdi serum fizyojik verdi dru teyzeleri yarın da kontrolü var bakalım. .Sizler nasılsınız? Bebisleriniz iyidirler ins. ♥Aynen kıyamam ya çok aciyorum bebekleredertlerini anlatamıyorlar
sağol canım iyiyiz herzamanki huysuzluklari işte. Uyku nedir unuttum yapişik geziyoruz dişetide kaşiniyor 2'aydir elleri ağzinda bazende sinirleniyor:) bir çıkarsada kurtulsakInşallah bir an önce atlatir ben nerden hasta oldum da ona bulastirdim onu da anlamadim insan yüzü gördüğüm yok, simdi serum fizyojik verdi dru teyzeleri yarın da kontrolü var bakalım. .Sizler nasılsınız? Bebisleriniz iyidirler ins. ♥
Amin gülüm hakikaten çok zor ya umarım çabuk atlatırım.Off cok gecmis olsun zor ya cidden hayatin zindana donuyor insallah hemen gecer canim.
Özlemim size de çok geçmiş olsun ya. Metehan hemen iyileşsin inşallahHastanedeyiz canım Metehan hasta oldu benim hastalığım ona bulaşmış garibim burun boğaz tıkalı
Cok geçmiş olsun Saadetim .Inşallah en kisa zamanda geçer...
Kuzum stressiz geçmiyor ki
Ayy bende kusmasindan sikayetciyim yiyo kusuyo yiyo kusuyo kiyafet yikamaktan ust degismekten habire yedirmekten kafayi siyirdim :)Inşallah bir an önce atlatir ben nerden hasta oldum da ona bulastirdim onu da anlamadim insan yüzü gördüğüm yok, simdi serum fizyojik verdi dru teyzeleri yarın da kontrolü var bakalım. .Sizler nasılsınız? Bebisleriniz iyidirler ins. ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?