Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ben sadece yoğurt vermiştim az az ama keşke vermeseydim kabız yaptı bence.
6 ay dolmasını bekle acele etme, zaten bir ömür boyu yiyecek nasılsa, bırak emsin güzel güzel :)
Ben eline de veriyorum yiyecek kendim de veriyorum .
Önce sebze sonra meyve en son süt ürünleriyle yumurta

Ben de özledim sizi canım O da iyi canım çalışmaya başlamıştı yoğun çalıyor vardiyalı bir şekilde pek vakti olmuyor.. Ayy ne güzel canım Allah analı babalı büyütsün ismi ne oldu miniğin.. Allah razı olsun canım duaların için

Ayy maşallah kocaman olmuşsunuz ne güzel.. Şimdi tam sana bağlı olduğu dönemler.. Gerçi her dönemin telaşesi başka.. Amin inşallah canım duana aynen canım ben izmirliyim hatta izmirdeyim şu anda annemlerde.. Vallahi acayip sıcak gidiyor son günlerde.. Sen ne zamandır İzmirdesin tayin fln mı çıktı buraya

Slm cnm, Rabbim o güzel kalbine göre versin inşallah... bizde iyiyiz uykusuz yorgun ama geçecek diye bekliyoruz...
Sen nasılsın? Özledik sohbetini
Saolasın canım amin inşallahh Her zamanın telaşesi başka desene canım ama geçecek bugünler de.. Ben de özledim sizi

Sende yaniyorsun desene :) Ocakta geldik evet tayin diyelim yada kizim izmirli olmayi secti diyelim :)
Aynen canim şu anda en çok bağli oldugu dönemler benimde ona bagli oldugum dönem malum görmemişlik :)

Sende yaniyorsun desene :) Ocakta geldik evet tayin diyelim yada kizim izmirli olmayi secti diyelim :)
Aynen canim şu anda en çok bağli oldugu dönemler benimde ona bagli oldugum dönem malum görmemişlik :)
Güzel karar vermiş kızçen ama kabul edelim neresindesiniz izmirin? Sorma canım geceleri balkonda anca uyuyabiliyorum yoksa tüm gece zombiye bağlıyorum
Olsun bağlı olun ne güzel, bugünlerin keyfini tadını çıkarın doya doya

Menemendeyiz canim evet baya guzel karar verdi sagolsun uzun süredir bekliyorduk onun gelisiyle gerceklesti :) Ama bu kadar sıcaj beklemiyordum kışında felaket soguktu sanirim bizim şansimiz :-/ Sen ne taraftasin ?

Menemendeyiz canim evet baya guzel karar verdi sagolsun uzun süredir bekliyorduk onun gelisiyle gerceklesti :) Ama bu kadar sıcaj beklemiyordum kışında felaket soguktu sanirim bizim şansimiz :-/ Sen ne taraftasin ?
Aaa hadi ya bizim memleket maltepe köyü menemenin amcamlar halamlar orda hatta. Orası daha soğuk ve daha sıcak oluyor o bir gerçek.. Biz bornova da çamdibi var ordayız duydun mu bilmiyorum orayı

Aaa hadi ya bizim memleket maltepe köyü menemenin amcamlar halamlar orda hatta. Orası daha soğuk ve daha sıcak oluyor o bir gerçek.. Biz bornova da çamdibi var ordayız duydun mu bilmiyorum orayı
Kız menemen zaten köy birde menemenin mi köyü var Bornovada ikea varya ordan biliyorum ama çamdibini duymadim :)

Kız menemen zaten köy birde menemenin mi köyü var Bornovada ikea varya ordan biliyorum ama çamdibini duymadim :)
Kız olmaz mı hem de bir sürü köyü varr bir ara gezin bak güzel yerlerdir:) heh işte ikeaya yakın baya orası da

Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız?
Biz iyiyiz hamd olsun, türkiyeyi dolaştık geldik... Benim güzel memleketim, ne özlemişim Sizleri de çok özledim... Minnaklarınız nasıl? Var mı güzel havadisleriniz?

Kusiyorsa reflu kesindir canim.yaa. defne her emmede kusardi :/ 1 yasa kadar devam etti . Ama o kusmuk kokusuna bayilirdim ben kurban olurim. Zayif olmak sorun degil onemli olan saglik. Disarda sisman bebek takintisi olsada .zamanla takmamayi ogrenip daha mutlu oluyosun

Amin canım cok tesekkur ederim ♥ Evet çok tatlı güzel bir his Sizinkiler artık bizimkilerin abla ve abileri oldu Rabbim hepsine sağlıklı bol rızıkli ömürler versin...
Amiiinn canimm amiin. Nasilsiniz canim alistinizmi:) nasil gidiyor. Benim kizim 14 aylik artik karta kacti yaa hic yerimde durmuyor yaramaz ama ball

yok canim ben sisman yanaklari sarkan bebek sevmiyorum zaten :)) Ama benimki sinirda olunca biraz panik yaptik yoksa saglikli olsun anasi gibi olsun :) Alistim hic ustunu degisemiyorum bu bebek kirletmiyo diyordum simdi her emdikten sonra kiyafet degisiyor :))

Allah'a şükür birilerinin sesi çıktı, topik ölmüş kızlar
Selam canım memlekete gidip gelmişsin gurbette olmak çok zor hasretin bitmez ahh ahh..
Ama işte doğduğun değil doyduğun yer yapacak bişey yok bizde gurbetteyiz senin kadar olmasada.
Bizim oğlan huysuz biraz söylene söylene ağlıyor çok inatçı bir bebek olacak..
Prenses nasıl iyi mi?

Aleyküm selam canım... Ah ah hiç sorma, burnumda tütüyor ama dediğin gibi doyduğumuz yerde olmak zorundayız. Allah herkesin hakkında hayırlısını versin.

Paşanın rahatsızlığı mı var canım? Bebekler 1 yaşına kadar 8 defa büyüme atağı yaşıyorlar, kemikler büyüyünce belki ağrısı oluyordur kuzunun acaba huysuzluğu ondan mı? Bende bir takvim vardı orda yaklaşık olarak hangi haftalarda bu döneme girdiği yazıyordu, belki tesadüftür ama Elif bu dönemlerde daha bir huysuz oluyordu.

Prenses iyi şükür, günlerimiz düzene girdi şükür, huysuzluğu olsada arada :)

Sen nasılsın canım?

Amiiinn canimm amiin. Nasilsiniz canim alistinizmi:) nasil gidiyor. Benim kizim 14 aylik artik karta kacti yaa hic yerimde durmuyor yaramaz ama ball
Iyiyiz canım teşekkür ederim ♥ bal kızını benim yerime opuver annesi biraz daha alıştık gibi ama bazen bir hic durmuyor ağlıyor meme ariyor sonra meme ile kavga ediyor kısır döngü içindeyiz ve sanırım bizim de reflumuz var beslenme sonrasi kusuyor. Düzene girmeyi bekliyorum karta falan kacmadiniz en güzel halleri şimdi kizinin.. Bizlerin de görmesi nasip olsun biraz büyüsün çanta gibi her yere taşımak istiyorum oğlumu :))

Özlem'im hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün kuzunu İnşallah en kısa sürede her şey düzene girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…