vesselam_ benim dr da 6 ay çöle düşse su vermeyeceksin dedi,halaaa su vermedim ama bitki cayı gerektiğinde 1 tatlı kaşığı verdim... yağı içirmeyi hiç düşünmedim ama... kabızlık yaşadı 10 güne kadar normal dedi onda bile vermedik... bir ara 4-5 günde bir yapıyordu
TaeYang diger arkadaşlar ek gıdaya geçişi nasıl yaptınız? Blw yöntemi ile mi? Birde 6.ayın bitmesini beklediniz mi?
Bu ay daha gidemedik dr bakalım gelişimi ne durumda?
Ben sadece yoğurt vermiştim az az ama keşke vermeseydim kabız yaptı bence.Ayyy evet bende aldım o filelerden ztn armut gibi yumuşak meyveler ile başlanıyormuş..cam rende de aldım ama en iyisi eline verip kendisinin yemesiymiş... o günlere gelmeyi istiyorum sanki sıkıldı düşün 3 aydır hep süt
Ben de özledim sizi canımTatlım nerlerdesin yaa valla özlettin kendini cok merak etmsitin dıger ebruyuda o nasıl haberin var mı oda kayboldu..
Biz iyiyiz hamd olsun büyüyoruz yakında haftaya iki aylık olacaz InşaaAllah..
Rabbim sizlerede nasip etsin hergün bu duayı ediyorum
Ayy maşallah kocaman olmuşsunuz ne güzel.. Şimdi tam sana bağlı olduğu dönemler.. Gerçi her dönemin telaşesi başka.. Amin inşallah canım duanaBu ayin 23ne 2 aylik olacak canim Yogun geciyor gunler sıkılmak kelimesi ne unuttum . Rabbim herkese nasip etsin insallah bebisli günleri..
Ama felaket sıcak eriyoruz senin mi memleket izmirdi yalnis hatirlamiyorsam Hatay sıcak diyordum burayi görene kadar.
Saolasın canım amin inşallahhSlm cnm, Rabbim o güzel kalbine göre versin inşallah... bizde iyiyiz uykusuz yorgun ama geçecek diye bekliyoruz...
Sen nasılsın? Özledik sohbetini
Sende yaniyorsun desene :) Ocakta geldik evet tayin diyelim yada kizim izmirli olmayi secti diyelim :)Ayy maşallah kocaman olmuşsunuz ne güzel.. Şimdi tam sana bağlı olduğu dönemler.. Gerçi her dönemin telaşesi başka.. Amin inşallah canım duanaaynen canım ben izmirliyim hatta izmirdeyim şu anda annemlerde.. Vallahi acayip sıcak gidiyor son günlerde.. Sen ne zamandır İzmirdesin tayin fln mı çıktı buraya
Güzel karar vermiş kızçen ama kabul edelimSende yaniyorsun desene :) Ocakta geldik evet tayin diyelim yada kizim izmirli olmayi secti diyelim :)
Aynen canim şu anda en çok bağli oldugu dönemler benimde ona bagli oldugum dönem malum görmemişlik :)
Menemendeyiz canim evet baya guzel karar verdi sagolsun uzun süredir bekliyorduk onun gelisiyle gerceklesti :) Ama bu kadar sıcaj beklemiyordum kışında felaket soguktu sanirim bizim şansimiz :-/ Sen ne taraftasin ?Güzel karar vermiş kızçen ama kabul edelimneresindesiniz izmirin? Sorma canım geceleri balkonda anca uyuyabiliyorum yoksa tüm gece zombiye bağlıyorum
Olsun bağlı olun ne güzel, bugünlerin keyfini tadını çıkarın doya doya
Aaa hadi ya bizim memleket maltepe köyü menemenin amcamlar halamlar orda hatta. Orası daha soğuk ve daha sıcak oluyor o bir gerçek.. Biz bornova da çamdibi var ordayız duydun mu bilmiyorum orayıMenemendeyiz canim evet baya guzel karar verdi sagolsun uzun süredir bekliyorduk onun gelisiyle gerceklesti :) Ama bu kadar sıcaj beklemiyordum kışında felaket soguktu sanirim bizim şansimiz :-/ Sen ne taraftasin ?
Kız menemen zaten köy birde menemenin mi köyü varAaa hadi ya bizim memleket maltepe köyü menemenin amcamlar halamlar orda hatta. Orası daha soğuk ve daha sıcak oluyor o bir gerçek.. Biz bornova da çamdibi var ordayız duydun mu bilmiyorum orayı
Kız olmaz mı hem de bir sürü köyü varr bir ara gezin bak güzel yerlerdir:) heh işte ikeaya yakın baya orası daKız menemen zaten köy birde menemenin mi köyü varBornovada ikea varya ordan biliyorum ama çamdibini duymadim :)
Kusiyorsa reflu kesindir canim.yaa. defne her emmede kusardi :/ 1 yasa kadar devam etti . Ama o kusmuk kokusuna bayilirdim ben kurban olurim. Zayif olmak sorun degil onemli olan saglik. Disarda sisman bebek takintisi olsada .zamanla takmamayi ogrenip daha mutlu oluyosuniyi canim cok sukur kilomuzda eksiye dusmeden gidiyor cok iyi degiliz kiloda ama genler boyle esimde bende zayifiz zaten :))
Saglikli olsun yeter sagligimizda iyi ama reflü var dedi doktor artik ne kadar dogru bilmiyorum cok kusuyor çünkü.
Amiiinn canimm amiin. Nasilsiniz canim alistinizmi:) nasil gidiyor. Benim kizim 14 aylik artik karta kacti yaaAmin canım cok tesekkur ederim ♥ Evet çok tatlı güzel bir hisSizinkiler artık bizimkilerin abla ve abileri oldu Rabbim hepsine sağlıklı bol rızıkli ömürler versin...
yok canim ben sisman yanaklari sarkan bebek sevmiyorum zaten :)) Ama benimki sinirda olunca biraz panik yaptik yoksa saglikli olsun anasi gibi olsun :) Alistim hic ustunu degisemiyorum bu bebek kirletmiyo diyordum simdi her emdikten sonra kiyafet degisiyor :))Kusiyorsa reflu kesindir canim.yaa. defne her emmede kusardi :/ 1 yasa kadar devam etti . Ama o kusmuk kokusuna bayilirdim ben kurban olurim. Zayif olmak sorun degil onemli olan saglik. Disarda sisman bebek takintisi olsada .zamanla takmamayi ogrenip daha mutlu oluyosun
Selam canım memlekete gidip gelmişsin gurbette olmak çok zor hasretin bitmez ahh ahh..Allah'a şükür birilerinin sesi çıktı, topik ölmüş kızlar
Aleyküm selam canım... Ah ah hiç sorma, burnumda tütüyor ama dediğin gibi doyduğumuz yerde olmak zorundayız. Allah herkesin hakkında hayırlısını versin.Selam canım memlekete gidip gelmişsin gurbette olmak çok zor hasretin bitmez ahh ahh..
Ama işte doğduğun değil doyduğun yer yapacak bişey yokbizde gurbetteyiz senin kadar olmasada.
Bizim oğlan huysuz biraz söylene söylene ağlıyor çok inatçı bir bebek olacak..
Prenses nasıl iyi mi?
Iyiyiz canım teşekkür ederim ♥ bal kızını benim yerime opuver annesiAmiiinn canimm amiin. Nasilsiniz canim alistinizmi:) nasil gidiyor. Benim kizim 14 aylik artik karta kacti yaahic yerimde durmuyor yaramaz ama ball
Özlem'im hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün kuzunuIyiyiz canım teşekkür ederim ♥ bal kızını benim yerime opuver annesibiraz daha alıştık gibi ama bazen bir hic durmuyor ağlıyor meme ariyor sonra meme ile kavga ediyor kısır döngü içindeyiz ve sanırım bizim de reflumuz var beslenme sonrasi kusuyor. Düzene girmeyi bekliyorum karta falan kacmadiniz en güzel halleri şimdi kizinin.. Bizlerin de görmesi nasip olsun biraz büyüsün çanta gibi her yere taşımak istiyorum oğlumu :))
Amin Inşallah Ebrum ♥ Sen nasılsın? Elif kızımız nasıl? Çalışmaya başladın mı?Özlem'im hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün kuzunuİnşallah en kısa sürede her şey düzene girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?