Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben tatli badem yağı kullaniyorum ayaklarına,iciriyorum arada biraz faydası olmuştu bu aralar çok ıkınmaya başladı yineGünaydın hanımlar,
Gaz problemi için acı elma yağı ve adaçayı yagi bebegin ayağının altına sürülebilir demişlerdi kurstan. Belki faydası olur
Yapıyoruz babasıyla masajlar çok güzel gaz çıkarıyor masaj yapınca ama bitmiyordu bu gaz sürekli ıkınıyor bakalım kullanayim faydası olur insAllah..Canım ben verdim bişey olmadı ama kimyon ağır bir baharat onun için çok demlemeden ayır ve en fazla 1 tatlı kaşığı ver ben öyle yapmıştım... sürekli içmiştim ben sütümden gitsin o pis gazlar diye
Taze nane cayı iç, Rezene bol bol iç onların faydası var zararı yok...defneye 2-3 tatlı kaşığı veriyordum onlardan... bide karnına sürekli masaj yap saat yönünde ov, ayakları ile bisiklet çevirme hareketi yap... bizim şarkımız vardı o sıkılmasın diye şarkı eşliğinde çeviriyordum butlarınıııııı
Canım daha çok küçük zeytinyağı bile verme kuzuya.Ben tatli badem yağı kullaniyorum ayaklarına,iciriyorum arada biraz faydası olmuştu bu aralar çok ıkınmaya başladı yine
Düzenli kullanmak gerek aslında..
Bisey olur diye kırk kere düşünüyorum versem mi vermesem mi diye.
Ben vermem ya yagdir rezenedir caydir :) ben iciyorum ona geciyor nasilsa.. Masaj yap yagla banyodada cok rahatliyorlar gazi olunca en guzelide emmek emince gazinida cikariyor memeyi bir emisi oluyor resmen ceke ceke gazi cikinca keyfini cikararak emiyor :)Ben tatli badem yağı kullaniyorum ayaklarına,iciriyorum arada biraz faydası olmuştu bu aralar çok ıkınmaya başladı yine
Düzenli kullanmak gerek aslında..
Bisey olur diye kırk kere düşünüyorum versem mi vermesem mi diye.
Iyiyiz canim sen nasilsin nasil gidiyor hayat. Tesekkur ediyorum iyi dileklerin icinSelam hanımlar,
Nasılsınız? Sizler iyisinizdir inşallah... Ben de bir değişiklik yok aynıyım hala... Çok uzuuun süredir girmiyordum topiğe ama konuları da okuyamadım... Bilmediğim yeni hamileler varsa herkeslere hayırlısı olsun sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah... Doğum yapmışlara da Allah analı babalı büyütsün inşallah
İyi canım çok şükür uğraşıyoruz.. İnci kaç aylık oldu şimdi? Nasıl geçiyor bebişli günlerIyiyiz canim sen nasilsin nasil gidiyor hayat. Tesekkur ediyorum iyi dileklerin icin
Canım daha çok küçük zeytinyağı bile verme kuzuya.
Yaa vermek bile istemiyorum ama dayanamıyorum çok ıkınıyor kızarıyor yavrum kıyamıyorum.gazini yapsada bitmiyor ki sürekli ıkınma halinda hele uyku halinde çok fena oluyor hemen uyanıyorum çok üzülüyorum o hâline..Ben vermem ya yagdir rezenedir caydir :) ben iciyorum ona geciyor nasilsa.. Masaj yap yagla banyodada cok rahatliyorlar gazi olunca en guzelide emmek emince gazinida cikariyor memeyi bir emisi oluyor resmen ceke ceke gazi cikinca keyfini cikararak emiyor :)
Tatlım nerlerdesin yaa valla özlettin kendini cok merak etmsitin dıger ebruyuda o nasıl haberin var mı oda kayboldu..Selam hanımlar,
Nasılsınız? Sizler iyisinizdir inşallah... Ben de bir değişiklik yok aynıyım hala... Çok uzuuun süredir girmiyordum topiğe ama konuları da okuyamadım... Bilmediğim yeni hamileler varsa herkeslere hayırlısı olsun sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah... Doğum yapmışlara da Allah analı babalı büyütsün inşallah
Bu ayin 23ne 2 aylik olacak canim Yogun geciyor gunler sıkılmak kelimesi ne unuttum . Rabbim herkese nasip etsin insallah bebisli günleri..İyi canım çok şükür uğraşıyoruz.. İnci kaç aylık oldu şimdi? Nasıl geçiyor bebişli günler
Sağol canım valla bu aralar çok yoğunum kk ya zor bakıyorum.. İdareci olduk iş yoğunlaştı.. Onun telaşı vardı biraz.. Sen nasılsın canım herşey yolunda mı?LeYLa_21 abla nasılsın nerelerdesin
Slm cnm, Rabbim o güzel kalbine göre versin inşallah... bizde iyiyiz uykusuz yorgun ama geçecek diye bekliyoruz...Selam hanımlar,
Yine size arada yagmur yagıyooooo biz yandık mersin felaket... klimasız uyumak ne mümkün.... çok gzl bir elektrik faturası gelmiiiiiş...ama yapacak bişey yokBu ayin 23ne 2 aylik olacak canim Yogun geciyor gunler sıkılmak kelimesi ne unuttum . Rabbim herkese nasip etsin insallah bebisli günleri..
Ama felaket sıcak eriyoruz senin mi memleket izmirdi yalnis hatirlamiyorsam Hatay sıcak diyordum burayi görene kadar.
Yagmur mu nerde Bize yagmur yaginca buharlasip ucuyoruzYine size arada yagmur yagıyooooo biz yandık mersin felaket... klimasız uyumak ne mümkün.... çok gzl bir elektrik faturası gelmiiiiiş...ama yapacak bişey yok
Mama verirsen 1 cay kasigi ver dedi doktor saglik ocagindaki ebede anne yeterli miktarda su icmiyorsa bebek suya ihtoyac duyar susuz kalir yeterli miktarda icmeye calis yoksa ver 5cc kadar dedi.vesselam_ benim dr da 6 ay çöle düşse su vermeyeceksin dedi,halaaa su vermedim ama bitki cayı gerektiğinde 1 tatlı kaşığı verdim... yağı içirmeyi hiç düşünmedim ama... kabızlık yaşadı 10 güne kadar normal dedi onda bile vermedik... bir ara 4-5 günde bir yapıyordu
TaeYang diger arkadaşlar ek gıdaya geçişi nasıl yaptınız? Blw yöntemi ile mi? Birde 6.ayın bitmesini beklediniz mi?
Bu ay daha gidemedik dr bakalım gelişimi ne durumda?
Ayyy evet bende aldım o filelerden ztn armut gibi yumuşak meyveler ile başlanıyormuş..cam rende de aldım ama en iyisi eline verip kendisinin yemesiymiş... o günlere gelmeyi istiyorum sanki sıkıldı düşün 3 aydır hep sütMama verirsen 1 cay kasigi ver dedi doktor saglik ocagindaki ebede anne yeterli miktarda su icmiyorsa bebek suya ihtoyac duyar susuz kalir yeterli miktarda icmeye calis yoksa ver 5cc kadar dedi.
Ek gidayla ilgili bilgim yok ama ben 6.aya giriste baslarim bitisini beklemem. En cokta meyve yiyorlar ya filede ona bayiliyorum :)
3 ay mi :) kiz 6 ay degil miAyyy evet bende aldım o filelerden ztn armut gibi yumuşak meyveler ile başlanıyormuş..cam rende de aldım ama en iyisi eline verip kendisinin yemesiymiş... o günlere gelmeyi istiyorum sanki sıkıldı düşün 3 aydır hep süt