- 13 Nisan 2015
- 3.735
- 6.542
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay maşallah bebegine ne çabuk gecti zaman :) operim teyzesi opmem mi peki zamanla düzen oturuyor mu? Devamlı memeden ayrilmama durumumuz var su 5 gun nasıl gecti anlamadım.Hoş gelmis küçük bey zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın inan biz on gün sonra iki aylık olacaz bile.
Mis kokulunun boynundan op teyzeleri için
Nasilsiniz cnm biraktinizmi mamayi. Her bebek ayni kilo almiyor iste cnm . Cok takilmamak lazim onemli olan saglikCok sukur sorun yasamiyorum biberonlada yiyor memeyide emiyor emzikte kullaniyorum insallahta yasamam artik yavas yavas mamayi bitiriyoruz bu hafta doktor kilosuna iyi derse yani yoksa sanirim biraktirmaz yine.
Gecelik terxihbetmedim sakir sakir kanarken oran buran acirken kullanisli gggelmedi. 2 takim lohusa geceligi aldim.Ben hangi safta olcam merak ediyorum sezaryenliler miii yoksa normal doğumlularmıııı.. her ikiside kutsal Allah sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin herkese de bana da.. sen ne giydin peki gecelik mi pijamamı canım
Bu arada o travma ve sendromlar umarım bana uğramaz zaten doğuştan sendromluyum çünkü:))
Canimm hayirli olsun gule gule buyutmeyi nasip etsin rabbim cok gUzel bir his degilmi dogurmak o rahatlama hissi bebegini gordugun ilk an hepsi paha bicilemez. Aramiza hosgeldin taze anne :)Merhaba Hanımlar ♥
Hepinizin güzel duaları için çok teşekkür ederim. .Ancak kendime geldim dün hastaneden çıktık. 5 Ağustos sabahi doğdu Metehan, emzirme bakma telaşı başladı. Cok tecrübesiz bir anneyim ama yeter ki bebeginiz dünyaya gelmeyegorsun uzman kesiliyorsunuz Zor bir doğum oldu o yüzden hikayemi anlatmasam daha güzel olur ama her seye değer. Rabbim nerde isteyen varsa nasip etsin inşallah, hepimiz bu kervana katılalim :)
iyi canim cok sukur kilomuzda eksiye dusmeden gidiyor cok iyi degiliz kiloda ama genler boyle esimde bende zayifiz zaten :))Nasilsiniz cnm biraktinizmi mamayi. Her bebek ayni kilo almiyor iste cnm . Cok takilmamak lazim onemli olan saglik
Bugün sabah dedim ki bir özleme bakayım dogumu yaklaştı...vere bu hbri aldım... inan tüylerim diken diken oldu... Allah analı babalı büyütsün Metehan ı coook sevindim en yeni anne... kokla benim için meleğini... çok şükür cnm bugünleri gördük darısı tüüüm isteyenlereeMerhaba Hanımlar ♥
Hepinizin güzel duaları için çok teşekkür ederim. .Ancak kendime geldim dün hastaneden çıktık. 5 Ağustos sabahi doğdu Metehan, emzirme bakma telaşı başladı. Cok tecrübesiz bir anneyim ama yeter ki bebeginiz dünyaya gelmeyegorsun uzman kesiliyorsunuz Zor bir doğum oldu o yüzden hikayemi anlatmasam daha güzel olur ama her seye değer. Rabbim nerde isteyen varsa nasip etsin inşallah, hepimiz bu kervana katılalim :)
Benimkide doğduğundan beri memeciAy maşallah bebegine ne çabuk gecti zaman :) operim teyzesi opmem mi peki zamanla düzen oturuyor mu? Devamlı memeden ayrilmama durumumuz var su 5 gun nasıl gecti anlamadım.
Defnenin güzel annesi biz iyiyiz hamd olsun alışıyoruz birbirimize.Günaydıııın herkese
Nasılsınız güzeller? Ben bir güvercinle uğraşıyorum gece uyumaz gündüz anne kucağından inmek istemez... zormuş yahuuuu... günler haftalar geciyor hiç hbrim olmuyor veee çok sıcaaaak...
Sizde durum nasıl?
u-mutlu lale neeee bir kızce daha mıııı Çok sevindim cnm bnmmm senin gibi tatlı olsun
Canım cok tesekkur ederim♥ Güzel duana yürekten amin diyorum.. Icine dogmus demekki :) Biz de alışmaya çalışıyoruz. Annelik zaman kavramını gece gündüz ayrımınin olmamasiymis simdi sizi daha iyi anladım :) Rabbim bir sekilde güç veriyor normal zamanda bu güç olmazdı.Bugün sabah dedim ki bir özleme bakayım dogumu yaklaştı...vere bu hbri aldım... inan tüylerim diken diken oldu... Allah analı babalı büyütsün Metehan ı coook sevindim en yeni anne... kokla benim için meleğini... çok şükür cnm bugünleri gördük darısı tüüüm isteyenleree
Bu oğlanlar anaci oluyor herhalde :) Aynı bizim durum peki anne sütü dışında bir şey vermene gerek kalıyor mu? Bazen diyorum ki doymuyor mu?Benimkide doğduğundan beri memeci
Sürekli aranma halinde..
Huzuru orda buluyor sanki kavuşunca memeye rahatlıyor
Sanki meme kaçıyor birakasida gelmiyor paşanın
Yavaş yavaş düzene girecez insaAllah bakalım..
Amin canım cok tesekkur ederim ♥ Evet çok tatlı güzel bir his Sizinkiler artık bizimkilerin abla ve abileri oldu Rabbim hepsine sağlıklı bol rızıkli ömürler versin...Canimm hayirli olsun gule gule buyutmeyi nasip etsin rabbim cok gUzel bir his degilmi dogurmak o rahatlama hissi bebegini gordugun ilk an hepsi paha bicilemez. Aramiza hosgeldin taze anne :)
Ayyy defnede öyleydi ..Ramazan ayında tam iftar saati 8 de bir başlardı sustura bilene aşk olsun babam annem zor yaparlardı iftarı... büyüdükçe o ağlama krizleri geciyor cnm, bnmki hep gaz sancısıydı valla ben kimyon cayı ile şifa buldum... dr şurup verdi ama etkisi çok azdı Rezene,nane, kimyon her gün içtim 1 tatlı kaşıgıda defneye verdim... ama gece uykumuz hiiiç düzelmedi gebeykende gece çok hareketliydi doğdu haleeen öyle... şikayet edemiyorum onu emzirirken başlıyorum dua etmeye Sadece sabahları zombi gibiyim alıştıııım artık bu yazda böyle geciyor... eşimle pazarlık yapıyorum şimdiden ayırt yerimizi seneye tatiiiiiil istiyorum diyeDefnenin güzel annesi biz iyiyiz hamd olsun alışıyoruz birbirimize.
Biraz memeci biraz gazlı biraz ağlamakliyiz.
Hele akşam sürekli söylene söylene ağlıyor kolik oldu sanirim..rabbim şifa versin evlatlarımıza..buna şükür..
Rabbim isteyen herkesede bu duyguyu tattırsin insaAllah
Aynen cnm bnmmm... annen yanındadır inşallah... sadece annenin dediklerini yap, kimseleri dinleme kafana takmaaaa şaşkınlık yaşaman çok normal ilk yalnız kaldığınız gün birde bakmışsın ki cooooktan anne olmuşsun Oyyy ne tatlıdır şimdi o prens...Canım cok tesekkur ederim♥ Güzel duana yürekten amin diyorum.. Icine dogmus demekki :) Biz de alışmaya çalışıyoruz. Annelik zaman kavramını gece gündüz ayrımınin olmamasiymis simdi sizi daha iyi anladım :) Rabbim bir sekilde güç veriyor normal zamanda bu güç olmazdı.
Bu oğlanlar anaci oluyor herhalde :) Aynı bizim durum peki anne sütü dışında bir şey vermene gerek kalıyor mu? Bazen diyorum ki doymuyor mu?
Sağol canım benim o senin tatlılığın:) evet kızçem geliyo Allah'ın izniyle inşallah herşey pembe her yer pembe artık bizim için:)Günaydıııın herkese
Nasılsınız güzeller? Ben bir güvercinle uğraşıyorum gece uyumaz gündüz anne kucağından inmek istemez... zormuş yahuuuu... günler haftalar geciyor hiç hbrim olmuyor veee çok sıcaaaak...
Sizde durum nasıl?
u-mutlu lale neeee bir kızce daha mıııı Çok sevindim cnm bnmmm senin gibi tatlı olsun
Yok canım ben sadece anne sütü veriyorum kontrolde belli oluyor doktor ona gore mama kullanıp kullanmayacağıni söylüyor bizim sütümüz yarıyor hamd olsun..Canım cok tesekkur ederim♥ Güzel duana yürekten amin diyorum.. Icine dogmus demekki :) Biz de alışmaya çalışıyoruz. Annelik zaman kavramını gece gündüz ayrımınin olmamasiymis simdi sizi daha iyi anladım :) Rabbim bir sekilde güç veriyor normal zamanda bu güç olmazdı.
Bu oğlanlar anaci oluyor herhalde :) Aynı bizim durum peki anne sütü dışında bir şey vermene gerek kalıyor mu? Bazen diyorum ki doymuyor mu?
Bende kimyon veriyorum iki gündür bişey olur mu acaba veresim gelmiyor...Ayyy defnede öyleydi ..Ramazan ayında tam iftar saati 8 de bir başlardı sustura bilene aşk olsun babam annem zor yaparlardı iftarı... büyüdükçe o ağlama krizleri geciyor cnm, bnmki hep gaz sancısıydı valla ben kimyon cayı ile şifa buldum... dr şurup verdi ama etkisi çok azdı Rezene,nane, kimyon her gün içtim 1 tatlı kaşıgıda defneye verdim... ama gece uykumuz hiiiç düzelmedi gebeykende gece çok hareketliydi doğdu haleeen öyle... şikayet edemiyorum onu emzirirken başlıyorum dua etmeye Sadece sabahları zombi gibiyim alıştıııım artık bu yazda böyle geciyor... eşimle pazarlık yapıyorum şimdiden ayırt yerimizi seneye tatiiiiiil istiyorum diye
Canım ben verdim bişey olmadı ama kimyon ağır bir baharat onun için çok demlemeden ayır ve en fazla 1 tatlı kaşığı ver ben öyle yapmıştım... sürekli içmiştim ben sütümden gitsin o pis gazlar diyeBende kimyon veriyorum iki gündür bişey olur mu acaba veresim gelmiyor...
nane,rezene arada veriyorum..
Ama artık kimyon icirecem günlük...insaAllah faydası olur