Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Amin Inşallah Ebrum ♥ Sen nasılsın? Elif kızımız nasıl? Çalışmaya başladın mı?
Hamd olsun iyiyiz canım, Elif de iyi şükür. İshal olmuş sabahtan beri yorgan, çarşaf yıkıyorum :) yok gülüm nasipse Elif 3 yaşına girince başlayacağım tekrar işe. Senin ne zaman başlayacağın belli mi? Oğluş ne kadarlık oldu bu arada?

Geçmiş olsun ins. bir an önce atlatir Elif kızımız. . 3 yaş güzel bir yaş çalışmak için ama Türkiye de 4 ay ücretli 2 seneye kadar da ücretsiz izin kullanabiliyorsun. Su an icin belli değil ne kadar izin kullanacağım ama en az bir sene başlamak istemiyorum

Sağol canım inşallah. Almanyada 1 yaşına kadar ücretli sonra ki iki sene ücretsiz kalabiliyorsun. Şimdilik niyetimiz böyle de bakalım hayat bize ne gösterecek. Maddi açıdan imkanın olursa evde kalmak en iyisi ama ne olacağını da bilemeyiz. Para bu dünyaya hükmediyor, maalesef onsuz yaşantı devam etmiyor.
Kız senin oğluş ne zaman doğdu?

Evet canım maalesef ev kredi ödeme derken çalışmak gerekiyor imkani olsa her anne bebegine her seyi ile kendi bakmak ister benim oglus 5 Ağustos ta doğdu teyzesi o da annesi gibi ağustos doğumlu oldu yarı kirkimiza az kaldi

Kızlar aşılamadan 12 gün sonra bugün beta hcg 56.78
Canım cok sevindim degerin kat ve kat artsin ins.

Salak gibiyim canım ya doktorumla daha görüşemedim de ama bu deger bu gün için normal mi acaba

Hayırlı olsun canım, Rabbim hamileliğini sağlıkla tamamlayıp bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Maşallah kuzuma, ömrü uzun olsun Aaa doğum günü hediyesi olmuş sana o zaman :) ne zaman doğum günün Özlem'im?

Tabi çok haklısın, her anne kendi bakmak ister ama şartlar el vermeyince insanın eli mahkum oluyor. Peki paşayı bakıcıya mı vereceksin yoksa anne/kayınvalide vs. biri var mı kuzuya bakacak?

iyi geceler canım hamile misin?
çok sevindim darısı başıma inşallah..
biz de tatile çıkacağız sonrasında birşeyler düşünüyoruz,
inşallah gerek kalmadan olur.

tebrik ederim taze anne =)

iyi geceler canım hamile misin?
çok sevindim darısı başıma inşallah..
biz de tatile çıkacağız sonrasında birşeyler düşünüyoruz,
inşallah gerek kalmadan olur.

tebrik ederim taze anne =)

Hamileyim demeye korkar haldeyim inşallah artar değerim canım aşılama yapmıştık mikroçip yöntemi kullandı doktor çok şükür bu değeri gördüm darısı tum isteyenlerin başına insallahhh

Imsalalh cnm valla biz artik el ele yuriyoruz kizimla cok gUel bir duygu rabbim herkse nasip etsin her haki guzel ve ozel. Bazi bebek iyle cnm yaa defnede oyleydi surekli meme reddide yasadim . imsallah bol bol emer .

Amin canım ınsallahh ya bu deger normal mi acaba 12 güne göre
Bu değer çok normal daha regl tarihin bile gelmemis önemli olan artış. Katlanarak artsın ins. Icini ferah tut güzel düşün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…