Hamd olsun iyiyiz canım, Elif de iyi şükür. İshal olmuş sabahtan beri yorgan, çarşaf yıkıyorum :) yok gülüm nasipse Elif 3 yaşına girince başlayacağım tekrar işe. Senin ne zaman başlayacağın belli mi? Oğluş ne kadarlık oldu bu arada?Amin Inşallah Ebrum ♥ Sen nasılsın? Elif kızımız nasıl? Çalışmaya başladın mı?
Geçmiş olsun ins. bir an önce atlatir Elif kızımız. . 3 yaş güzel bir yaş çalışmak için ama Türkiye de 4 ay ücretli 2 seneye kadar da ücretsiz izin kullanabiliyorsun. Su an icin belli değil ne kadar izin kullanacağım ama en az bir sene başlamak istemiyorumHamd olsun iyiyiz canım, Elif de iyi şükür. İshal olmuş sabahtan beri yorgan, çarşaf yıkıyorum :) yok gülüm nasipse Elif 3 yaşına girince başlayacağım tekrar işe. Senin ne zaman başlayacağın belli mi? Oğluş ne kadarlık oldu bu arada?
Sağol canım inşallah. Almanyada 1 yaşına kadar ücretli sonra ki iki sene ücretsiz kalabiliyorsun. Şimdilik niyetimiz böyle de bakalım hayat bize ne gösterecek. Maddi açıdan imkanın olursa evde kalmak en iyisi ama ne olacağını da bilemeyiz. Para bu dünyaya hükmediyor, maalesef onsuz yaşantı devam etmiyor.Geçmiş olsun ins. bir an önce atlatir Elif kızımız. . 3 yaş güzel bir yaş çalışmak için ama Türkiye de 4 ay ücretli 2 seneye kadar da ücretsiz izin kullanabiliyorsun. Su an icin belli değil ne kadar izin kullanacağım ama en az bir sene başlamak istemiyorum
Evet canım maalesef ev kredi ödeme derken çalışmak gerekiyor imkani olsa her anne bebegine her seyi ile kendi bakmak isterSağol canım inşallah. Almanyada 1 yaşına kadar ücretli sonra ki iki sene ücretsiz kalabiliyorsun. Şimdilik niyetimiz böyle de bakalım hayat bize ne gösterecek. Maddi açıdan imkanın olursa evde kalmak en iyisi ama ne olacağını da bilemeyiz. Para bu dünyaya hükmediyor, maalesef onsuz yaşantı devam etmiyor.
Kız senin oğluş ne zaman doğdu?
Canım cok sevindim degerin kat ve kat artsin ins.Kızlar aşılamadan 12 gün sonra bugün beta hcg 56.78
Evet canım maalesef ev kredi ödeme derken çalışmak gerekiyor imkani olsa her anne bebegine her seyi ile kendi bakmak isterbenim oglus 5 Ağustos ta doğdu teyzesi o da annesi gibi ağustos doğumlu oldu yarı kirkimiza az kaldi
Canım cok sevindim degerin kat ve kat artsin ins.
Hayırlı olsun canım, Rabbim hamileliğini sağlıkla tamamlayıp bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Kızlar aşılamadan 12 gün sonra bugün beta hcg 56.78
Maşallah kuzuma, ömrü uzun olsunEvet canım maalesef ev kredi ödeme derken çalışmak gerekiyor imkani olsa her anne bebegine her seyi ile kendi bakmak isterbenim oglus 5 Ağustos ta doğdu teyzesi o da annesi gibi ağustos doğumlu oldu yarı kirkimiza az kaldi
Canım cok sevindim degerin kat ve kat artsin ins.
Kızlar aşılamadan 12 gün sonra bugün beta hcg 56.78
Hamileyim demeye korkar haldeyim inşallah artar değerim canım aşılama yapmıştık mikroçip yöntemi kullandı doktor çok şükür bu değeri gördüm darısı tum isteyenlerin başına insallahhhiyi geceler canım hamile misin?
çok sevindim darısı başıma inşallah..
biz de tatile çıkacağız sonrasında birşeyler düşünüyoruz,
inşallah gerek kalmadan olur.
tebrik ederim taze anne =)
Hayırlı olsun canım sağlıklı bir gebelik yaşarsın insaAllah değerin kat kat artsın güzel haberler verirsin bizlereKızlar aşılamadan 12 gün sonra bugün beta hcg 56.78
Olmuste aglayani yok resmen.....Allah'a şükür birilerinin sesi çıktı, topik ölmüş kızlar
Imsalalh cnm valla biz artik el ele yuriyoruz kizimla cok gUel bir duygu rabbim herkse nasip etsin her haki guzel ve ozel. Bazi bebek iyle cnm yaa defnede oyleydi surekli meme reddide yasadim .Iyiyiz canım teşekkür ederim ♥ bal kızını benim yerime opuver annesibiraz daha alıştık gibi ama bazen bir hic durmuyor ağlıyor meme ariyor sonra meme ile kavga ediyor kısır döngü içindeyiz ve sanırım bizim de reflumuz var beslenme sonrasi kusuyor. Düzene girmeyi bekliyorum karta falan kacmadiniz en güzel halleri şimdi kizinin.. Bizlerin de görmesi nasip olsun biraz büyüsün çanta gibi her yere taşımak istiyorum oğlumu :))
Amin canım ınsallahh ya bu deger normal mi acaba 12 güne göreHayırlı olsun canım sağlıklı bir gebelik yaşarsın insaAllah değerin kat kat artsın güzel haberler verirsin bizlere
Bu değer çok normal daha regl tarihin bile gelmemis önemli olan artış. Katlanarak artsın ins. Icini ferah tut güzel düşün canımAmin canım ınsallahh ya bu deger normal mi acaba 12 güne göre
Canım gözün aydın değerin kat kat artsın inşallahDün 56ydi bugün 78 olmuş kızlar çok şükür artış var progestana başladım fitil olarak günde 3 defa
Bir fatiha okunacak duruma gelmiş :)Olmuste aglayani yok resmen.....
Gözün aydın canım inşallah sağlıkla kucağın almak nsip olur.. tahlilini kaç gün sonra tekrarladınDün 56ydi bugün 78 olmuş kızlar çok şükür artış var progestana başladım fitil olarak günde 3 defa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?