Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ah o gaz sadece yemege atilan kimyonla gecmiyor ki bardak bardak kimyon rezene iciyorum :))
Tabi gunde 2 bardaktan fazlasi zararli ama ise yariyor.
Canım nasılsın inci nasıl büyüdümü birazcık:) poposunu ısırdınmı hiç üzülme zamanla kendiliğinden geçecek kolları bacaklari hareket ettikçe güçlenip kendiliğinden çıkaracak.
O ağlama krizleri yüzünden kaç kez acile gittik gece yarısı düşün doktorun karşısında sinirden ağlıyordum bebek susmadiği için. Zaman geçtikçe herşey rayına oturuyor

Iyiyiz sukur sabaha karsi cok oluyor gaz sıkıstırıyor emince gazini atiyor ama artik bende hal kalmiyor gece saat basi kalkip emmek istiyor gazi olunca :-/
Yoksa sakin bir bebek gazi olmazsa uyanip emip uyuyor buyuduk biraz kilomuz az ama insallah almisizdir biraz.
poposunu isirdimda şakacıktan ısirmadim daha cok su gibi azcik elime gelsin ☺

Siz nasilsiniz kocaman oldunuz ela artik seninle konusuyordur sohbet ediyorsunuzdur :)

Popoyu yedin demek Ohh afiyetolsun kilo için birşey diyemiceğim bizde öyleyiz maalesef hatta bu ay kilosu gerilemiş dedi doktor ama önemli olan sağlıklı olması canım.çoğu bebek öyle gazlı zamanla azalıyor. Biz 5,5 aylık olduk hala bile gece saat başı kalkıyor aha bugün uykumu aldım diyemedim hala sanırım bebekli olmanın kaderi bu:)
Biz iyiyiz teyzesi sağol ela büyüdü maşallah saç baş yoluyo:) konuşuyor sesleriyle uyandırıyor bizi darısı sizin evlatlarınızın başına
Edit: daha ısırmamışsın popoyu:)) bu uykusuzlukla anca bu kadar anlayabildim:)))

Son düzenleme:
Ah o gaz sadece yemege atilan kimyonla gecmiyor ki bardak bardak kimyon rezene iciyorum :))
Tabi gunde 2 bardaktan fazlasi zararli ama ise yariyor.
Yaa demek geçmiyo kimyonla bende oh ne güzel çaresini bulduk diyodum:) neyse anneliğin kaderi uykusuzluk napalım yıllardır uğraşıyoruz onları bulmak için şimdi de böle uğraşalım sağlıklı olsunlarda yeter.. ben şimdiden uyku depolim o zaman:) keşke depolancak bişey olsaaaa

Heheh saat 11de bile uykusuzsun daha uyumadan yani :))
Biz bugun hic uyumadik saat basi kalktik gazimiz vardi cikamadi bi turlu halada cikmadi
Evet daha isirmadim yalandan isirdim kiyamiyorum Bizimki simdiden yoluyor saci basi hala eldiven takili cikaramiyorum.
Gozumuzu korkutma yahu 5.5 ayda uykumu alamadim deyip :))

Depolanmiyorduuu :))) Ben 9 ay boyunda en gec 11 de uyudum bolca uyudum yani ama sonuc uykusuzum :)))
Olsun be sabahin 5inde uyanip gozlerini aciyor sen uykusuz bitik onun gözlerine bakinca sanki fazlasiyla uykunu almis gibi hissediyorsun

Valla alpicim bizimkilerde beni kandirdi hep 2 ay geçsin 4 ay bitsin:)) uyur falan diye ama nerdee.Tabi her çocuk farklı canım bizim şubat annelerinde gece uyuyanlarda var sizinkilerde öyle olur inşallah

Sorma alpi benim oglanda saçını yoluyor yüzünü cimcikliyor :) bizde eldivenleyiz daha..
Ikinmamiz,gazimiz devam ediyor halbuki yapıyor masaj falanda yapiyoruz içi dışı gaz dolmuş bu oğlanın sanirim anlamadım gitti artık mahsus yaptığını düşünecem
Sürekli anasını emme peşinde zaten

Canım sen nasılsın oğluş nasıl. Gaz sorunu hemen hemen tüm bebeklerde var maalesef düzelir zamanla.40 ı çıkınca çıkardım ben eldivenleri elleri hava alsın alışsın diye. geçen ela benim dudağimi cimcikledi kaç gün yemek yerken yanıyordu

Yavrum cok cefa cekiyor sanirim tirnaklar hemen uzuyor kesiyorum ama yinede sivri kaliyor onunlada helede acken kendini parcaliyor arada cikariyorum uykuda emerken filan sağ el tehlikeli ama :))
Gececek gececek bak 40 bitti nasilda zaman geciyor su gibi bu gunlerde bitecek..
Allah öyle guzel birsey vermis ki bize agladigi an sakinlestigi tek yer meme :)) En huysuz zamanda bile emince susuyor :)

Bizde iyiyiz çok şükür canım 15 gündür yalnizim herkes gitti iyice alıştık paşayla birbirimize cekirdek aile olduk
geçecek InşaaAllah biliyorum ama işte elimden bişey gelmiyor o ıkındıkça,kızardıkça Ben çok üzülüyorum yavruma.
Genelde uyurken eldivenlerini takıyorum diğer zamanlarda açık.
Ay prenses öpmüş annesi seni

Hiç sorma hele memeye kavuşunca ince bir ses çıkarıyor o beni bitiriyor kıyamam ben yavrucaklara yaa..
Alpi agulara ne zaman başlayacak acaba.
Şimdiden sormaya başladılar agu yapıyor mu gülüyor mu diye..
Cevabını tuttum ama üvey ana

Bizim 40imiz cikti basladi valla gulmelere aliyor ben agu agu yaptikca agzini aça aça guluyor beni bitiriyor :))
Esim diyor ki dikkat et üsütme dedim ben üvey anayim ya geri güluyor daha da soylemedi

Ben çok stres yaşamıştım eşimin ailesi yüzünden bir rahat vermediler herzamanki gibi:/
Yalnızlık en güzeli:) insan daha iyi ilgilenebiliyor her kafadan bir ses çıkmıyor en azından.
Ne diyeyim Sağlıkla büyütürüz inşallah hepimiz yavrularımızı

Bizim 40imiz cikti basladi valla gulmelere aliyor ben agu agu yaptikca agzini aça aça guluyor beni bitiriyor :))
Esim diyor ki dikkat et üsütme dedim ben üvey anayim ya geri güluyor daha da soylemedi
Ya bizimkide ağzını açıyor gülüyor gibi yapıyor ama öyle çok değil biraz asık suratli tombalagim doktorda ultrosanda bakarken bu oğlan aşık suratli olacak demisti
Bende soranlara anne karnındayken başlamış ciddiyete ne yapım derim

Yalnızlık güzel oluyor aşk yaşıyorsun evladınla birileri varken zor oluyor hakikaten.
Amin canım amin :)

Kızlar haftaya ilk uçak yolculuğumuz var bebisimle tecrübe eden varsa bilgi alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…