Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Merhaba hanımlar Özlem dün sabah normal doğumla paşasını kucağına almış. Bana da güzel haberler vermek düştü.
Allah analı babalı sağlıkla büyütsün.
Geçen sene bu zamanlar balkonda tek başıma oturup kahvemi içip sizlerle yazışıyorduk
Çok şükür.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Depolanmiyorduuu :))) Ben 9 ay boyunda en gec 11 de uyudum bolca uyudum yani ama sonuc uykusuzum :)))
Olsun be sabahin 5inde uyanip gozlerini aciyor sen uykusuz bitik onun gözlerine bakinca sanki fazlasiyla uykunu almis gibi hissediyorsun
O günlerin hayırlısıyla gelmesini ve bebeğimi inşallah sağlıkla kucağıma almak istiyorum şuan uykusuzluk filan düşünemiyorum şimdilik alpi ama zamanla çok yorar tabi:) o sevgisi olmasa insan dayanamaz sanırım yorgunluğa sorumluluğa..
Kızlar dua edin suyum geldi dua edin..
Canım inşallah kolay bi doğum geçirmişsindir.. Sağlıkla almışsın kucağına oğluşunu çok şükür Allah sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah aminnnn

Ay heyecanlandım:) Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah canım sağ salim al kucağına bebişini. Hayirli haberlerini bekliyoruzz

Alah bir avazda kurtarsin canim insallah sag salim al bebegini kucagina

Duamdasin canım rabbim kolay kurtarsın hayırlısıyla evladını sağlıcakla kucağına alırsın.
Iyice çek kokusunu içine

Sağlıkla gelsin bebişin inşallah canım

Ayy cook heyecanlandimm Geliyor pasa desene .. Saglikla gelsin insallah

@deeploneliness kuzum geldi mi paşa rabbim bir avazda kurtarır inşallah

Dualarımız seninle canım arkadaşım
Müsait zamanında dogum hikayeni bekleriz

Sevgiler❤❤❤

Merhaba Hanımlar ♥
Hepinizin güzel duaları için çok teşekkür ederim. .Ancak kendime geldim dün hastaneden çıktık. 5 Ağustos sabahi doğdu Metehan, emzirme bakma telaşı başladı. Cok tecrübesiz bir anneyim ama yeter ki bebeginiz dünyaya gelmeyegorsun uzman kesiliyorsunuz Zor bir doğum oldu o yüzden hikayemi anlatmasam daha güzel olur ama her seye değer. Rabbim nerde isteyen varsa nasip etsin inşallah, hepimiz bu kervana katılalim :)

Kuzummmm gözün aydın rabbim Metehanı analı babalı büyütsün inşallah Veeee sorunsuz sağlıklı bir bebek olsun canım

Tekrar gözünaydin canım sağlıkla büyüt yavrunu inşallah

Sağlıkla büyüsün inşallah canım gözünaydın tekrardan

Hoşgeldi metehan ❤ Saglikla huzurls buyüsun Bahti acik olsun.. Zor gunler bu ilk gunler alisinca daha kolay geciyor ama Rabbim öyle bir sevgi vermiski o kadar zorluga ragmen uyuyunca özlüyorsun :)

Kuzummmm gözün aydın rabbim Metehanı analı babalı büyütsün inşallah Veeee sorunsuz sağlıklı bir bebek olsun canım
Amin Saadetim cok sağolasın♥

Tekrar gözünaydin canım sağlıkla büyüt yavrunu inşallah
Amin canım çok teşekkür ederim ♥

Sağlıkla büyüsün inşallah canım gözünaydın tekrardan
Amin çok teşekkür ederim Haticecim♥
Hoşgeldi metehan ❤ Saglikla huzurls buyüsun Bahti acik olsun.. Zor gunler bu ilk gunler alisinca daha kolay geciyor ama Rabbim öyle bir sevgi vermiski o kadar zorluga ragmen uyuyunca özlüyorsun :)
Çok sağolasın Alpim♥ biraz zor oluyor fena meme bagimlisiyiz inşallah duzenimiz de oturur :)

Hoş gelmis küçük bey zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın inan biz on gün sonra iki aylık olacaz bile.
Mis kokulunun boynundan op teyzeleri için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…