• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

@deeploneliness canim 9 aydir beklenen ay geldi :) Ogluşunla kavusmana az kaldi nasilsiniz hersey yolunda mi ?
Evet Alpim her şey yolunda çok şükür, ben hazırım kavuşmaya oglanin da hazır olmasını bekliyorum artik ;) sizler nasılsınız? Inci kızımız nasıl annesi.. Annelik nasıl bir duygu ;)

Sen yazın doğum yaptığın için normaldir:) Bende lastiklerden dolayı çekiniyodum pijama konusunda ama dediğin gibi hem sıkı lastik olmamalı hemde sezaryen dikişi baya aşağıda kalıyo diyolar belki de lastik hizasına gelmez.. Kendimle ilgili olan şeyleri en sonlarda alıcam zaten hem mevsimi gelir hemde ne kadar kilo alırım olur mu olmaz mı bilemiyorum. 4 takım fazla mı olur ki acaba? Birkaçı yıkanırken diğerini giyerim mesela.. Depend bezi de tuttum valla nasip olursa almak alıcam inşallah..
Normal pijama da olur, ben hastanede gecelik giydim evde pijama.
Yalnız bu geceliklerin düğmesi emzirirken rahatsız etmişti bebeğe batacak gibi geliyordu.
Pijama dikiş yerinden yukarıda kalıyor.
Ben depend kullandım ama sezaryenliyken çıkarmak zor gelmişti büyük hasta bezi olsa ilk günler daha rahat bence
Bu arada kızçe geliyormuş hayırlı olsun, sağlıkla doğsun inşallah
derandiren derandiren canım nasılsın :KK66: Senin normal doğum olmuştu degil mi? 40 haftayi doldurmus muydunuz?
O da normal deneyip sonra sezaryen oldu

Sen yazın doğum yaptığın için normaldir:) Bende lastiklerden dolayı çekiniyodum pijama konusunda ama dediğin gibi hem sıkı lastik olmamalı hemde sezaryen dikişi baya aşağıda kalıyo diyolar belki de lastik hizasına gelmez.. Kendimle ilgili olan şeyleri en sonlarda alıcam zaten hem mevsimi gelir hemde ne kadar kilo alırım olur mu olmaz mı bilemiyorum. 4 takım fazla mı olur ki acaba? Birkaçı yıkanırken diğerini giyerim mesela.. Depend bezi de tuttum valla nasip olursa almak alıcam inşallah..
4 tane lohusa alacaksan cok fazla sonra giyemiyorsun ama 2 normal 2 lohusa alabilirsin ben mesela s bedenim l pijama takimim vardi evde tam geldi halada onu giyiniyorum rahat rahat. Sonucta hemen zayiflamiyorsun :) depende tae yang sezeryanliyken zor diyor da ne anlamda anlamadim kenarlarindan yirtiyorsun cikarirken giyerken zaten herseyi zor sezeryanda bir sure :) Bu arada gozun aydin prenses geliyormus :)) Isim dusueye basla..

Evet Alpim her şey yolunda çok şükür, ben hazırım kavuşmaya oglanin da hazır olmasını bekliyorum artik :KK66: sizler nasılsınız? Inci kızımız nasıl annesi.. Annelik nasıl bir duygu :KK66:
oyy pasa saglikla gelsin insallah.. Annelik mi tarifi imkansiz birsey.. Rabbim herkese nasip etsin diye sabah aksam dua ettigin tarifsiz bir duygu..
biz bugun 40ımizı ucurduk :) incide iyi cok sukur yavas yavas sıkintilarimizda azaliyor..

derandiren derandiren canım nasılsın :KK66: Senin normal doğum olmuştu degil mi? 40 haftayi doldurmus muydunuz?
Merhaba canım iyiyim sen nasılsın arada girip bakıyorum senin için:)
Ben 42. Haftaya kadar beklemiştim maalesef 5-6 saat sancı çektim kanamam oldu açılma olmadi gece yarısı sezeryana alındım:( senin için hayirlisi ne ise o olur umarım ben normal çok istemiştim hayirlisi böyle oldu

4 tane lohusa alacaksan cok fazla sonra giyemiyorsun ama 2 normal 2 lohusa alabilirsin ben mesela s bedenim l pijama takimim vardi evde tam geldi halada onu giyiniyorum rahat rahat. Sonucta hemen zayiflamiyorsun :) depende tae yang sezeryanliyken zor diyor da ne anlamda anlamadim kenarlarindan yirtiyorsun cikarirken giyerken zaten herseyi zor sezeryanda bir sure :) Bu arada gozun aydin prenses geliyormus :)) Isim dusueye basla..

oyy pasa saglikla gelsin insallah.. Annelik mi tarifi imkansiz birsey.. Rabbim herkese nasip etsin diye sabah aksam dua ettigin tarifsiz bir duygu..
biz bugun 40ımizı ucurduk :) incide iyi cok sukur yavas yavas sıkintilarimizda azaliyor..
Amin canım benim Maşallah banyo ve gezme keyfi vardı o zaman bugün planlarda ;) çok tatlı pembisler icinde bir kiz olarak hayal ettim Inci yi:KK36:

Merhaba canım iyiyim sen nasılsın arada girip bakıyorum senin için:)
Ben 42. Haftaya kadar beklemiştim maalesef 5-6 saat sancı çektim kanamam oldu açılma olmadi gece yarısı sezeryana alındım:KK43: senin için hayirlisi ne ise o olur umarım ben normal çok istemiştim hayirlisi böyle oldu
Tesekkur ederim canim..Önemli olan sağlıkla kavusmaniz, benim de gönlümde olan normal doğum ama o anın nasil gelisecegini bilemeyiz. Bir de sancı cekmek hem rahmin dogumdan sonra daha cabuk toparlanmasini sagliyor hem de süt üretimini tetikliyor oyüzden yaşananların hiçbiri boşa degil burdan haber verecegim ins. doguma gidiyorum diye ;)

Amin canım benim Maşallah banyo ve gezme keyfi vardı o zaman bugün planlarda :KK66: çok tatlı pembisler icinde bir kiz olarak hayal ettim Inci yi:KK36:

Tesekkur ederim canim..Önemli olan sağlıkla kavusmaniz, benim de gönlümde olan normal doğum ama o anın nasil gelisecegini bilemeyiz. Bir de sancı cekmek hem rahmin dogumdan sonra daha cabuk toparlanmasini sagliyor hem de süt üretimini tetikliyor oyüzden yaşananların hiçbiri boşa degil burdan haber verecegim ins. doguma gidiyorum diye :KK66:
İnşallah canım tabiki sağlıkla kucağımıza almak en önemlisi darisi senin de başına.Güzel haberlerini bekliyoruz

Amin canım benim Maşallah banyo ve gezme keyfi vardı o zaman bugün planlarda :KK66: çok tatlı pembisler icinde bir kiz olarak hayal ettim Inci yi:KK36:

Tesekkur ederim canim..Önemli olan sağlıkla kavusmaniz, benim de gönlümde olan normal doğum ama o anın nasil gelisecegini bilemeyiz. Bir de sancı cekmek hem rahmin dogumdan sonra daha cabuk toparlanmasini sagliyor hem de süt üretimini tetikliyor oyüzden yaşananların hiçbiri boşa degil burdan haber verecegim ins. doguma gidiyorum diye :KK66:
Çok heyecanlı bende normal olsun istedim ama işte olmayınca olmuyor hayırlısı böyleymiş..
Hayırlısıyla sağlıkla dünyaya gelsin inşallah pasa;)

Çok heyecanlı bende normal olsun istedim ama işte olmayınca olmuyor hayırlısı böyleymiş..
Hayırlısıyla sağlıkla dünyaya gelsin inşallah pasa:KK66:
Amin canım benim inş.♥ Siz de kırk ucurdunuz mu ;)

Oy Maşallah kuzuna :nazar: Sağlıkla gelsin ins. Usg de her sey yolunda gitmiştir umarım :anneadayı::KK200:
Amin canım inşallah herkesin ki de bizimki de sağlıkla gelsin.. herşey yolunda Allah'a şükürler olsun.. en büyük şükür sebebim..
Normal pijama da olur, ben hastanede gecelik giydim evde pijama.
Yalnız bu geceliklerin düğmesi emzirirken rahatsız etmişti bebeğe batacak gibi geliyordu.
Pijama dikiş yerinden yukarıda kalıyor.
Ben depend kullandım ama sezaryenliyken çıkarmak zor gelmişti büyük hasta bezi olsa ilk günler daha rahat bence
Bu arada kızçe geliyormuş hayırlı olsun, sağlıkla doğsun inşallah

O da normal deneyip sonra sezaryen oldu
Amin canım inşallah.. bende ne alacağıma karar veremedim ama hastanede giydiklerim özellikle kolay emzirmeye yönelik tarzda olmalı bakalım ne alıcam daha vaktim var sanırım inşallah:)

Benim evde şuan büyük beden yok giydiklerim var sadece ama o zamana kadar illa pijama alırım yine doğuma kadar ne giycem sonuçta kilo aldıktan sonra.. öyle olursa bende 2 takım alırım.. inşallah normal doğar hayırlıysa tabi o zaman o şekilde sıkıntım olmaz kendi kendime yetebilirim umarım rahat rahat.. sizinde 40 ınız çıkmış maşallah yaa ne çabuk geçiyo zaman.. sağlıklı hayırlı uuzn ömrü olsun inşallah
Gözünüzaydın canım:) sağlıkla gelsin inşallah prenses
Amin canım inşallah:)
Amanın da aman bir prenses daha geliyor topigimize hoş gelsin sağlıkla gelsin kızçemiz
öyle oluyo sanırım:) sabırsızlanıyorum ya zaman geçse 9 ay dolsa da gelse diyorum:) tüm çevrem acayip sabırsız:)

hipp veriyorum 60cc gunde iki defa cunku surekli emiyor mama takviye sadece cok vermek istemiyorum. :-/
Yahu benim kiz zayif bosuna sismanlatmaya calisiyorlar 9 ay ben beceremedim :))

Amann ne istiyorsan yap ben yaptim pisman degilim odasi kullanilmiyor ama yaptim herseyini elimden geldigince aldim eksik bisi birakmadim yatak odasinada sepet besik aldim sallaniyorda artik kac ay kullanirsa onuda kullansin Sonra karyolaya geceriz :))
Dogru yoldasin alpi. Hipp verdim ben 30 veriyodum. Yetiyor inamki .fazla verirsen memeyle ugrasmak iatemeyecek. Amme memesine yakin diye satilan urunlerdende uzak dur

Amin canım inşallah herkesin ki de bizimki de sağlıkla gelsin.. herşey yolunda Allah'a şükürler olsun.. en büyük şükür sebebim..

Amin canım inşallah.. bende ne alacağıma karar veremedim ama hastanede giydiklerim özellikle kolay emzirmeye yönelik tarzda olmalı bakalım ne alıcam daha vaktim var sanırım inşallah:)

Benim evde şuan büyük beden yok giydiklerim var sadece ama o zamana kadar illa pijama alırım yine doğuma kadar ne giycem sonuçta kilo aldıktan sonra.. öyle olursa bende 2 takım alırım.. inşallah normal doğar hayırlıysa tabi o zaman o şekilde sıkıntım olmaz kendi kendime yetebilirim umarım rahat rahat.. sizinde 40 ınız çıkmış maşallah yaa ne çabuk geçiyo zaman.. sağlıklı hayırlı uuzn ömrü olsun inşallah

Amin canım inşallah:)
öyle oluyo sanırım:) sabırsızlanıyorum ya zaman geçse 9 ay dolsa da gelse diyorum:) tüm çevrem acayip sabırsız:)
Bence sezeryanlilar normal dogumlulari anlamiyor :) herkes cektigini bilir. Benim hem gobegim karnim sizliyordu hemde alt tarafim... Allah kimseyi zorda koymasin . Dogumdan sonra yasanip yasanabilecek en ala travmayi yasadim ..... sen guzel seyler dusun lalecimm ;)

Dogru yoldasin alpi. Hipp verdim ben 30 veriyodum. Yetiyor inamki .fazla verirsen memeyle ugrasmak iatemeyecek. Amme memesine yakin diye satilan urunlerdende uzak dur
Cok sukur sorun yasamiyorum biberonlada yiyor memeyide emiyor emzikte kullaniyorum insallahta yasamam artik yavas yavas mamayi bitiriyoruz bu hafta doktor kilosuna iyi derse yani yoksa sanirim biraktirmaz yine.

Bence sezeryanlilar normal dogumlulari anlamiyor :) herkes cektigini bilir. Benim hem gobegim karnim sizliyordu hemde alt tarafim... Allah kimseyi zorda koymasin . Dogumdan sonra yasanip yasanabilecek en ala travmayi yasadim ..... sen guzel seyler dusun lalecimm :KK66:
Ben hangi safta olcam merak ediyorum sezaryenliler miii yoksa normal doğumlularmıııı.. her ikiside kutsal Allah sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin herkese de bana da.. sen ne giydin peki gecelik mi pijamamı canım
Bu arada o travma ve sendromlar umarım bana uğramaz zaten doğuştan sendromluyum çünkü:))

Ben hangi safta olcam merak ediyorum sezaryenliler miii yoksa normal doğumlularmıııı.. her ikiside kutsal Allah sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin herkese de bana da.. sen ne giydin peki gecelik mi pijamamı canım
Bu arada o travma ve sendromlar umarım bana uğramaz zaten doğuştan sendromluyum çünkü:))
Hamilelikte toplasan 3 yada 4 sefer agladim sebepsiz oda 2si son haftada :) Lohusaliktada 2 kere agladim biri süt ver mama verme deyip beni deli ettiler ona iknciside yiyip yiyip aglayinca inciye sinirlendim agladim :)) ben ki gözunun ustunde kaş ver deseler aglardim :))
Bana hep dediler ki karnindayken hangi saatler hareketliyse doguncada öyle oluyor haklilarmis :)) Sizde takip edin bakalim

Cok sukur sorun yasamiyorum biberonlada yiyor memeyide emiyor emzikte kullaniyorum insallahta yasamam artik yavas yavas mamayi bitiriyoruz bu hafta doktor kilosuna iyi derse yani yoksa sanirim biraktirmaz yine.
Alpiciğim emzik doygun hissetmeye sebep oluyor o da az emmesine
Emzik verme bence
Biberon da meme reddine sebep oluyor enjektör ya da kaşık ya da alıştırma bardağıyla ver canım
Hatta seninki emiyor ne güzel emzirme destekleyici sistem mi denesen?

Back