Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Bizimki geceleri kuduruyor o zaman yandık

Aksine cok emiyor canim agzindan ben zorla cekiyorum emzik vermesem beni emzik niyetine kullanacak.
Daha kendi birakmadi memeyi ben cekmeden su gune kadar uyusada emip uyuyor

Son düzenleme:
Al_pi Alpisim gozun aydin cnm gec oldu biraz kusuruma bakma yawrunu saglikla buyut insallah bebisin nasil her sey yolunda mi
Diğer dogum yapan arkadaslar sizlere de hayirli olsun . Dogum hikayeni yazdin miydi cnm okuyayim
Bu arada inci koymussun adini hayirla yasasin insallah benim minik kizim adi da inci cok sevindim.
Benimki akilli uslu bi kiz azcik da bilmis minik olmasina ragmen hic belli etmiyor minikligini:) bakalim senin yawru nasil olcak

Al_pi canım bende o hataya düştüm başta hep emzik gibi kullanıyor derdim emzik verirdim hemen başta çok emiyorlar 1saat çekmeden emdigini bilirim ama sonraları mememi bıraktı mememe gelince aglardi emzik verince susardi çok kötü olmuştum uzun bi süre böyle gitti sonra emzik vermedim bazen emzikle kandırıp mememi veriyordum ama öyle zor bir durumki meme reddi Allah yasatmasin kimseye biberon zaten hiç vermedim kuzenim şimdi emziremiyor biberonda süt akışı daha hızlı olduğu için memede beklemek istemiyorlar daha küçükken iyi düşün derim

Sagol canim önemli degil canim senin 4 minik var :))
evet canim inci koyduk inci tanesi gibi bakalim simdilik sinirli bir bebek ileride nasil olacak :) Yazdim ama ben bile bulamam hikayemi cunku temmuz annelerinde dogumdan sonra yazmistim :-/

Al_pi rica ederim canım ama inşallah yasamazsin sağlıklı huzurlu olsunlarda asıl önemli olan o op yerime prensesi :)

Sen uyku depolamaya basla o zaman bizimki sabah kahvalti faslinda uyanikti halada oyle geceleri ben uyandikca uyanirdi simdide gaz sancimiz olmazsa gece uyanip emip uyuyor
Depoluyorum canim son günler keyfini cikarayim dimi Incinin düzeni güzelmiş gaz sorunu da çözülür ins. böyle geceleri daha uzun uyusun sizin kontrol ne zamanaydi?

ctesi canim sadece kilo kontrolu yapilacak bakalim ne kadar almis.
Gazsiz bebek yok da azı var cogu var :)
Güzel haberle gelin Inşallah...Ayda yarım kilo alımı ilk 6 ayda normal kabul ediliyormus

Sen baya iyi atlatmışsın o zaman ya ben çok ağlak değilimdir ama çok stresli bi tipim alpi tepkim hemen yüzümde belli olur insanlar buna alınır ve genelde ben neden öyle yaptım diye üzülürüm kendi yaşadığımı unutup.. inşallah herşey yolunda gider sağlık olsun gerisi gelip geçer. Bizde bebek arabası siparişi verdik biraz erken oldu sanırım ama çok indirim vardı aldık gitti çok heyecanlıyım:)

Bu arada hareketlerine dikkat ediyorum da son zamanlarda daha fazla hissettiğim için tam olarak zamanlamayı anlayamadım henüz ancak ben gergin olduğumda çok hareket ediyo beni güldürüyo:) Çok komik oluyo:)

Güzel haberle gelin Inşallah...Ayda yarım kilo alımı ilk 6 ayda normal kabul ediliyormus
Amin amin insallah.. biz 300 gram almisiz sınır dedi :-/ Ama anne karnindada sınirda gidiyorduk hep o yuzden sorun olacagini sanmiyorum :)

Hayirli olsun :) Bizim ilk esyamiz oda takimiydi :)) Ne alacak olsam babamiz erken erken deyip durdu 5.ayda komple oda takimiyla baslamistik.
Cok heyecan verici alisverise basla sen ben bir corabina aksama kadar aglamistim simdi o corabi giydirdim bugun guluyorum ne cok aglamistim bu coraba diye :))
No strest gebelikte baş duşman bak ben 9 ay'ı harika gecirdim kizimda sakin uslu bir bebek oldu anneden cok etkileniyor dikkat et

Al_pi paşa nasıl olsun canım aşırı yaramaz bitiriyor beni sagolasica 1 aydir yürümeye başladı uyku yok huysuz bütün komşular Allah yardim etsin bu cocukla diyorlar hiperaktif mi nedir 7gundur uyku yoktu. Babamizda inşallah ekimde gelecek canım :)

Sağol canım:) biz hiç ağlamadık ne ultrasonda ne öğrendiğim anda hep bi gülme hali var bizde karı koca:) gördüğümüzde gülmeye başlıyoruz ama detaylıda farketmeden yaşlar kendiliğindem gözümden aktığına şahit oldum ilk defa o kadar net görmüştüm harikaydı Allah olmayanlara da en yakın zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah.. bizim de cinsiyet netleşmedi diye bişey alamamıştık bu hafta sonu penye battaniye ağız bezi vs gibi şeyler bakıcam badi filan bakamıycam sanırım çünkü şuan hep askılı kıyafetler var.. bebek odasını da baktık seçtim de henüz sipariş vermedik. Duvar kağıdı filan bakcam işte bakalım :)Tatlı telaşeler ağırlaşmadan tamamlamak istiyorm

Bu arada yemeklere kimyon koymak yemeğin gazını alıyomuş emziren anneler öyle yapıyomuş kızlar duydunuz mu daha önce bana söyleyen kişi çok faydalı olduğunu söyledi. Gaz var diye vitaminini almamazlık yapmak içine kimyon at biraz ye dedi

Ah o gaz sadece yemege atilan kimyonla gecmiyor ki bardak bardak kimyon rezene iciyorum :))
Tabi gunde 2 bardaktan fazlasi zararli ama ise yariyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…