• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Haklısın canım ama bu ay zaten düzenli korunmasız ilişki yaşadık eşimle. Bir de az önce idrar testi yaptığımkiti çöpe atmak içingittim ve 2. Silik çizgiyi gördüm aradan 3 4 saat geçmişti ama daha önce yaptıklarım tertemiz tek çizgi. En son 2 gün önce yapmıştım onada baktım hala tek çizgi. Anlamadım gitti :KK43:
Belirtilerinde var ama kasıkta batma gibi hamile olabilirsin biraz bekle adetinin gununde testi tekrarla ozman ogrenirsin genelde adet gunu yada bikac gun oncesi daga anlasilir oluyor gebelik had insallah cnm

Günaydın canlar, ayyy bende özledim topiği sohbetlerimizi❤️ Nasılsınız?
Bizim de en büyük gezmemiz tatilimiz annemin evi ;) bunada çok şükür tabi... Doğumdan sonra ilk defa kadın dr gidecem yarın, hep buraya yazardık ya yarın kontrol günüm diye ;) bu sefer alttan kontrol ama yok öle bebek fln ;)
Al_pi Al_pi bak sen inci sultana memede keyif yapıyormuş demek, anne kokusunu ne kadar seviyormuş böyle can kuzum ya... tek derdin sorunun bu olsun sıkma canını ;)
Bu arada bende Pinkpinkblue Pinkpinkblue dediğin gibi ayağımda sallamamaya başladım küçük sallanan beşiği oturma odasına getirdim içine koyuyordum orda sallayıp uyutuyorum en azından şu sıcak günlerde koltuga yapışıp kalmıyorum... Önerin için saol cnm ❤️
@deeploneliness cnm senin nasıl gidiyor bak son aylardasın, günün Doğum şeklin belli oldu mu cnm?
vesselam_ vesselam_ bu yakışıklı seni pek bir oyalıyor ;) nasılsın cnm paşamız nasıl?

Bizim de en büyük gezmemiz tatilimiz annemin evi :KK66: bunada çok şükür tabi... Doğumdan sonra ilk defa kadın dr gidecem yarın, hep buraya yazardık ya yarın kontrol günüm diye :KK66: bu sefer alttan kontrol ama yok öle bebek fln :KK66:
Al_pi Al_pi bak sen inci sultana memede keyif yapıyormuş demek, anne kokusunu ne kadar seviyormuş böyle can kuzum ya... tek derdin sorunun bu olsun sıkma canını :KK66:
Bu arada bende Pinkpinkblue Pinkpinkblue dediğin gibi ayağımda sallamamaya başladım küçük sallanan beşiği oturma odasına getirdim içine koyuyordum orda sallayıp uyutuyorum en azından şu sıcak günlerde koltuga yapışıp kalmıyorum... Önerin için saol cnm ❤️
@deeploneliness cnm senin nasıl gidiyor bak son aylardasın, günün Doğum şeklin belli oldu mu cnm?
vesselam_ vesselam_ bu yakışıklı seni pek bir oyalıyor :KK66: nasılsın cnm paşamız nasıl?
Iyiyiz canım çok şükür 29unda kırkımız çıkıyor
Çok evhamliyim ya hapşırsa hasta mi olacak diye akla karayı seçiyorum.esimin başının etini yiyorum..
Çok sıcak uzun kollu giydirmek istemiyorum kısa kollu giydirsemmi diye kırk kere düşünüyorum..
Ablalarıma diyordum ne kadar evhamliymissiniz diye ama öyle olunuyormus kendi canından dogurunca..
Defne nasıl iyi mi prenses..

Iyiyiz canim cok sukür minnak kizim kilo almamis doktor teyzemiz mama takviyesi yap sınırda dedi 300 gram almisiz :-/
Biraz ona canim sıkildı baskada sorunumuz yok cok sukur simdilik.
Siz nasilsiniz oglusla..
Sıkma canını canim mama takviyesi verirsin ne olacak öylede böylede büyüyor bebisler..
Doktorun demiştir muhtemelen önce meme sonra mama var sen.
Bizde iyiyiz çok şükür sanki biraz gözümüz capaklaniyordu dün bugün şimdilik bişey yok..
InşaaAllah olmazda çok üzülüyorum:(

Bizim de en büyük gezmemiz tatilimiz annemin evi :KK66: bunada çok şükür tabi... Doğumdan sonra ilk defa kadın dr gidecem yarın, hep buraya yazardık ya yarın kontrol günüm diye :KK66: bu sefer alttan kontrol ama yok öle bebek fln :KK66:
Al_pi Al_pi bak sen inci sultana memede keyif yapıyormuş demek, anne kokusunu ne kadar seviyormuş böyle can kuzum ya... tek derdin sorunun bu olsun sıkma canını :KK66:
vesselam_ vesselam_ bu yakışıklı seni pek bir oyalıyor :KK66: nasılsın cnm paşamız nasıl?
Canım iyiyim iyi gidiyor son aylar baya hareketliyim normal dogurabilmek için ;) bekliyoruz sen nasılsın gezmek icin anne evi iyi fikir benim de muhtemelen ilk aylar öyle olacak hem havalar da sıcak sonbaharda tam dışarı çıkıp gezilecek durumda olur bebeginiz ;) vesselam_ vesselam_ dogum kursunda demislerdi bebeklerin burun kılları olmadigindan cok sık hapsirabilirlermis normal bir durum telas etmeyin :)

Canım iyiyim iyi gidiyor son aylar baya hareketliyim normal dogurabilmek için :KK66: bekliyoruz sen nasılsın gezmek icin anne evi iyi fikir benim de muhtemelen ilk aylar öyle olacak hem havalar da sıcak sonbaharda tam dışarı çıkıp gezilecek durumda olur bebeginiz :KK66: vesselam_ vesselam_ dogum kursunda demislerdi bebeklerin burun kılları olmadigindan cok sık hapsirabilirlermis normal bir durum telas etmeyin :)
Yaa öyle mi bilmiyordum canım giyim konusunda bişey dediler mi kursta paylaşırsan sevinirim..

Yaa öyle mi bilmiyordum canım giyim konusunda bişey dediler mi kursta paylaşırsan sevinirim..
Kisa kollu citcitli badiler yeterli olur dediler kundak yapılacaksa ince bezler muslin tulbent tarzı. Emzirirken eldiven şapka takmayin dediler..

Bu arada 22 derece oda sıcaklıgi bebekler icin idealmis. Banyo yaptirirken de odalar arasında fazla sıcaklık farkı olmasin..

Keyif yapsin da beni dr dusunsun 1 saati geciyor emmesi artik ne bel kaliyor ne kalca :) Ama sutü sagip veriyorum arada o zmanda özlüyorum emmesini hic keyifli olmuyor :) Ben huysuzsa salliyorum dizimde ama keyifliyse zaten yiyor nerde olsa uyuyor. Alistirmamaya calis sallamak zor her an nerde sallayacagiz ben besigi salona getiriyorum gunduz onun icinde salliyorum zaten sicak birde kucaga gelince sıril sıklam oluyor kuzucuk.
Benimde 40im cikinca kontrol var ne icin cagirdi bilmiyorum :-/ Gidesim yok :)

Sıkma canını canim mama takviyesi verirsin ne olacak öylede böylede büyüyor bebisler..
Doktorun demiştir muhtemelen önce meme sonra mama var sen.
Bizde iyiyiz çok şükür sanki biraz gözümüz capaklaniyordu dün bugün şimdilik bişey yok..
InşaaAllah olmazda çok üzülüyorum:KK43:
Once meme sonra mama dedide benimki 1 saat emiyor sonra nasil mama vereyim :)
Birde 3 gundur kusuyor agzindan burnunda cikariyor yedigini hava sicak kapilar acik klima var carpti mi ne oldu o kadar dikkat etmeme ragmen :(
Ama cidden cok sıcaklara denk geldi ne yapsak sicak soguk oluyor.
Göz çapagina sutunu sag derlerdi geciyormus ama sen yapma ben duydugumu dedim :)

Kisa kollu citcitli badiler yeterli olur dediler kundak yapılacaksa ince bezler muslin tulbent tarzı. Emzirirken eldiven şapka takmayin dediler..
Çok sağol canım valla ne yapacağımızı ne giydirecegimizi şaşırdık.
Bizim çocuk doktoru uzun kollu ince penyelerden giydir karnını ayağını üşütme dedi.
Giydiriyorum bu kez yavrum telef oluyor isilik oldu sanirim kafasının içine kadar kirmizi:(
Iki gündür kısa kollu giydiriyorum ondan mi gözleri capaklaniyor diye kendimi suçluyorum ahhh analik:)

Once meme sonra mama dedide benimki 1 saat emiyor sonra nasil mama vereyim :)
Birde 3 gundur kusuyor agzindan burnunda cikariyor yedigini hava sicak kapilar acik klima var carpti mi ne oldu o kadar dikkat etmeme ragmen :KK43:
Ama cidden cok sıcaklara denk geldi ne yapsak sicak soguk oluyor.
Göz çapagina sutunu sag derlerdi geciyormus ama sen yapma ben duydugumu dedim :)
Bende duymuştum yaptım insaAllah geçer.
Yeni doğanlarda oluyormuş çapaklanma göz damarları tam gelişmediği için yinede arada masaj yapıyorum gözlerine..
Bizde vantilatör açık kısa kollu giydirmeye başladım kendimi suçluyorum üsüttümü acaba ondan mi capaklaniyor diye.
Rabbim şifa versin yavrularımıza.
Benide çağırdı doktor kanaman devam ediyor mu benim çok çok az arada geliyor

Bende duymuştum yaptım insaAllah geçer.
Yeni doğanlarda oluyormuş çapaklanma göz damarları tam gelişmediği için yinede arada masaj yapıyorum gözlerine..
Bizde vantilatör açık kısa kollu giydirmeye başladım kendimi suçluyorum üsüttümü acaba ondan mi capaklaniyor diye.
Rabbim şifa versin yavrularımıza.
Benide çağırdı doktor kanaman devam ediyor mu benim çok çok az arada geliyor
Ben dpgdugu ilk gunler ince uzun kollu giydirdim sonrasi hep kisa kol yada sifir kol citcitlilarla geziyor iki gundur kusunca yine ince kisa kollulara gectim. Cok sicak buralar cocuk perisan oldu vallahi hemen klima taktirdik simdi iceriyi biraz sogutuyoruz iyi oluyor.
Benim kanamam bitti sayilir ilk gunler oldu sonra 20.gunde basladi 6 gunde oyle surdu simdilik hic yok. Ilk regl bi gelseydi bende rahatliycam boyle sis gibiyim olsada bi rahatlasam gibi.

Çok sağol canım valla ne yapacağımızı ne giydirecegimizi şaşırdık.
Bizim çocuk doktoru uzun kollu ince penyelerden giydir karnını ayağını üşütme dedi.
Giydiriyorum bu kez yavrum telef oluyor isilik oldu sanirim kafasının içine kadar kirmizi:KK43:
Iki gündür kısa kollu giydiriyorum ondan mi gözleri capaklaniyor diye kendimi suçluyorum ahhh analik:)
Canim notlarima baktim simdi capaklanma bir haftaya kadar normal bir haftadan uzun ise dr a gidilmeli yazmisim..

Emmede sorunumuz yok ilk gunden beri biberonla mama veriyorum zaten hic memeyi istememezlik yapmadi aksine biberon agzina gelince bi sasiriyor :)
7/24 memede kalmak istiyor bizimki doktor emmiyor cekmis gibi yapiyordur kilosuna bakinca dedi :/
Canim hangi mamayi kac saatte kac ml veriyorsun inci kiza . Mama vermek dunyaninn sonu degil konusmustuk daha oncede

Rice ederim canimm. Birrde bem biraksam su sallamayi . Bacaklarim tasimiyo artik

Simdiki aklim olsa park yatak alirdim :KK66: ama iste su körolasi heves :)
Sorma kız o hevesten bende de var başımıza çok işler açcam maddi anlamda:bicak::KK76: napalım o kadar bekledik o kadar uğraştık denemediğimi yol kalmadı o kadarını da hak ettik Rabbim tüm isteyipte olmayanlara versin sağlıklı hayırlı evlat:dua:

Canim hangi mamayi kac saatte kac ml veriyorsun inci kiza . Mama vermek dunyaninn sonu degil konusmustuk daha oncede
hipp veriyorum 60cc gunde iki defa cunku surekli emiyor mama takviye sadece cok vermek istemiyorum. :-/
Yahu benim kiz zayif bosuna sismanlatmaya calisiyorlar 9 ay ben beceremedim :))
Sorma kız o hevesten bende de var başımıza çok işler açcam maddi anlamda:bicak::KK76: napalım o kadar bekledik o kadar uğraştık denemediğimi yol kalmadı o kadarını da hak ettik Rabbim tüm isteyipte olmayanlara versin sağlıklı hayırlı evlat:dua:
Amann ne istiyorsan yap ben yaptim pisman degilim odasi kullanilmiyor ama yaptim herseyini elimden geldigince aldim eksik bisi birakmadim yatak odasinada sepet besik aldim sallaniyorda artik kac ay kullanirsa onuda kullansin Sonra karyolaya geceriz :))

hipp veriyorum 60cc gunde iki defa cunku surekli emiyor mama takviye sadece cok vermek istemiyorum. :-/
Yahu benim kiz zayif bosuna sismanlatmaya calisiyorlar 9 ay ben beceremedim :))

Amann ne istiyorsan yap ben yaptim pisman degilim odasi kullanilmiyor ama yaptim herseyini elimden geldigince aldim eksik bisi birakmadim yatak odasinada sepet besik aldim sallaniyorda artik kac ay kullanirsa onuda kullansin Sonra karyolaya geceriz :))
Öyle yapıyorum bende zaten oda kullanılmıyo diye duydum ama sonuçta dolap gerekiyodu eşyaları için e beşikte illa alıncak zaten oda yapmış gibi oluyosun. Ben evimin düzenini değiştirdim sırf oda yapabilmek için:) sepette de çok hevesim var onuda alıcam Allah nasip ederse.. kızın kilo almıyo diye üzülme çıtır kız olur daha iyi bapcan kiloyı sağlıklı olsun önemli olan o :)

Öyle yapıyorum bende zaten oda kullanılmıyo diye duydum ama sonuçta dolap gerekiyodu eşyaları için e beşikte illa alıncak zaten oda yapmış gibi oluyosun. Ben evimin düzenini değiştirdim sırf oda yapabilmek için:) sepette de çok hevesim var onuda alıcam Allah nasip ederse.. kızın kilo almıyo diye üzülme çıtır kız olur daha iyi bapcan kiloyı sağlıklı olsun önemli olan o :)
Imkanin varsa kimseyi dinleme istediklerini al vallahi. Bana kiyafet aldirmadilar yenidogan cabuk buyuyormus aldiklarimi giyemezmis az al dediler bende az aldim allahtan halalar teyzeler de almis yetmiyor yinede hergun iki uc kiyafer degisiyor terliyor kusuyor vs vs..

Birde sana tavsiyem muslin örtü al battaniye al en cok lazim olan sey onlar benim en az 6 tane var yaz gunu yetmiyor :)

Back