Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Eşim çok sıkıştırıyor ama vermiyorum :)
Ferromixin saşe aldım ben, bir kere meyvesine koyup verdim o kadar
Bende ferromixin almayi düşünüyorum 6. Ayda. Birde ne ile başladın ek gıdaya kaçınci ayda:)) teorik bilgilerdense sizlerden öğrenmek daha iyi olur diye düşünüyorum çok soru sordum kusurabakma
Bizde süt alerjisi çıktığı için yoğurt veremicem

Benimkide emiyor çok tatlı oluyor yaa onu izlemek bide elini koyuyor sanki kapacaklar.
Sanirim bebeğe göre değişiyor benimki mememi emiyorda hamd olsun..
InsaAllah öyle birşey olmaz.
Çok vermemeye çalışıyorum
Hala inanamiyorum ben anne olduguma :) Bakip bakip bu benim mi diyorum sendede oluyor mu bu duygu :)
Emzigi veriyorum ama genelde aglayinca bos bos vermiyorum bence iyi kurtarici ki uzmanlarda verin anneyede kolaylik diyorlar. Sonucta her dakika memede gezemeyiz.

Olmaz olur mu seni ben mi doğurdum sen nasıl çıktın karnimdan diyip duruyorum..
Sonra şükrediyorum be herkese nasip etsin diye dua ediyorum.
Bazen ona bakıp boş boş gözlerimden akip gidiyor gozyaslarim...
Herkesler gitti mi tek kaldın mı artık?

Sen benim karnima nasil sigdin diyorum bende :) Yok canim annem babam benimle Kirkimiz cikmadan gitmezler.
Sen tekmisin gelen oldu mu doguma

Sen benim karnima nasil sigdin diyorum bende :) Yok canim annem babam benimle Kirkimiz cikmadan gitmezler.
Sen tekmisin gelen oldu mu doguma
Rabbimin mucizesi şükürler olsun..
Anneler burda babalar evlerinde
Evim küçük biraz gelemediler...
Yalnız kalmak için sabırsızlanıyorum aslinda.nasil olacak üç kişilik hayat diye.
Yemesi,içmesi,temizliği falan filan.
Şimdilik çok iş yaptırmıyorlar...gece yüküm hic yok ben ilgileniyorum...
Yavaş yavaş eşimle banyoda yaptırıyoruz bakalım nasıl olacak

Benim ev 2+1 dogumda 13 kisiydik sonra bir posta gitti ablamlar geldi :))
Bu gunler guzel gunler o yuzden kalabalik iyi oluyor gece gunduz hep yardim ettiler sagolsunlar. Gece esim yardim ediyor bana simdi annemde gunduz yemek vs hic birsey yapmadim daha dogumdan sonra.

Ben yalniz kalmak icin can atmiyorum cunku depremden korkuyorum :)) Burda o kadar cok deprem oluyor ki acaba yalnizken olur mu ben naparim korkusu agir basiyor.

Rabbim korusun insaAllah sende haklısın.
Gaz probleminiz var mı yavrum gece ikinmaktan bir hal oldu tuvaletini yapmak istiyor yapamıyor dün öğlen yapmıştı.elimden bişey gelmiyor o kızardıkça benim canım gidiyor

Canım önce sebze sonra meyve en son yumurta ve süt ürünleri öneriliyor.
Geçmiş olsun sizde alerji olduğu için şimdilik süt ürünleri yok yumurtaya da dikkat tabi 1 yaşına kadar sarısı.
Şu anda da daha doyumluk vermiyorum bol bol emiyor acelemiz yok :)

Teşekkür ederim canım. Bende öyle yaparım

Tesekkurler ebrulim :). Senin elifin nasıl sen nasilsin?

Canim sen onun annesisin seni istemz olurmu hic. Gaz icin nurse harways gaz surubu al bide sap simplex arastir istersen ben binlardan fayda gördüm. .simdi nasil alıştımi emmeye

Iyiyiz canım yeni hayatımıza alışıyoruz..
Rabbim isteyen herkese versin insaAllah
Çok güzel duygularmış..
Sen nasılsın doğum günü yaklaşıyor sanirim prensesin kutlama yapacak misiniz
Hemde cok guzel rabbim tum isteyenlere yasatsin bu guzelligi. Cnm bizim digum gununuz geçti bile 24 hazirandi :) 1 hafta rotarli kutladik cunku arife gunuydu :). Hersey cok guzeldi cok guzel seyler hazirladik prensesime.

Eşim çok sıkıştırıyor ama vermiyorum :)
Ferromixin saşe aldım ben, bir kere meyvesine koyup verdim o kadar
Slm dr cum. Ferromoxinden 3 kutu kullandim ohh ohh paraben yok kizim parabensiz demir aliyor diye sevinirken 9aylik kan komtrolunde kani dusuk cikti. Hayal kirikligina ugradim. Hergun kiyma et kuru uzum hurma yedirdim o sekilde toparladı. Hic faydasini görmedim. Facebooktaki anne bebek gruplarındada benzer yorumlar gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…