Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Alpicim çişli bez sayısı önemli olan.
Emmek istemesi doymadığını göstermez.
Facebook'ta emzirme sanatı grubu var orayı bir incele bak.

vesselam_ sen nasılsın canım meme ucun iyileştimi oğluşun nasıl çok öpüyorum ikizinizi
Bizde iyiyiz hamd olsun.
Meme ucumun yarası hafifledi ama surekli emmek istediği için tam iyilesemiyor.
Bugün ağzında çok tükürük biriktirdiğini gördüm sonrada midesini bulandırıyor InşaaAllah kötü bişey yoktur aslında süt içerken sütü biriktiyor ağzında emerken yutkunuyor halbuki..
Sizde böyle şey oluyor mu boğulacak diye korkuyorum..

Sutum var çok şkür ama inciye yetmiyor :)) Yiyor hemen yapiyor sonra acikiyor anlamadim ki bu isten birsey azcik icerde tutsa :)
7/24 memede kalayim istiyor daha 13 gunluk bebek :))

Alpicim çişli bez sayısı önemli olan.
Emmek istemesi doymadığını göstermez.
Facebook'ta emzirme sanatı grubu var orayı bir incele bak.
Her meme mama sonrasi mutlaka cis kaka yapiyor gunde en az 6 tane degisiyorumdur saymadim ama.
Yeni huy ögrendi son 3 gundur hep emmek istiyor :-/

Canım benim doyuyodur onların midesi zaten ufacık
gaz sorunu vardır belki , anne olunca anlarsın lafını yaşıyosun o zaman
Rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsin
Lohusa halinden dolayı böylesindir canım,
yine de içiniz rahat etmiyosa götürün doktora. .

_Verda_ çok geçmiş olsun canım Rabbim eşinle seni birbirinize bağışlasın size tatlı evlatlar nasip etsin

Sağolasın deranım, sen nasılsın elamız nsl?
amin inşallah eşim iyileşsin aşılama deniycez..
Rabbim nasip eder inşallah..

Bizde öyle birşey oldumu hatirlamiyorum şimdi kendisi tükürük yapıp püskürtüyor.
Korkma boğulmaz yan yatir sürekli ben geceleri hala sağa sola yatiriyorum çeviriyor artik gerçi,gündüz sırt üstü uzatiyorum. Doktorunuza sorarsın yine de ama mühim birşey değildir rahat ol

İyiyiz şükür canım elada iyi büyüyor işte gözümüzün önünde. Zaman geçiyor gün gelecek ben soracağim enyalios bebiş nasıl diye inşallah..

Gaz oluncada emmek istiyorlar :) illa aç olduğu anlamına gelmez,biraz daha büyürse baktın olmadı emzik verirsin. Onun bildiği tek şey şu an emmek anne karnında görüyordum ben bazen elanın parmak emdiğini:) sen kendine stres yapma bunun için

İyiyiz şükür canım elada iyi büyüyor işte gözümüzün önünde. Zaman geçiyor gün gelecek ben soracağim enyalios bebiş nasıl diye inşallah..

inşallah şekercim,
aynen doğduktan sonra öyle hızlı büyüyolar ki
ben de teyze olacağım inşallah
prensesimiz gelicek,

kız olduğunu duyduk nsl sevindik anlatamam.

Soracam canım böyle devam ederse eğer..
Yerim ben o fıstığı çok tatlı oluyordur eminim sen güldükçe bi daha yapıyordur

Şimdi daha küçük olduğu için öyle canım. Bırak emsin emzik filan verme meme reddine sebep olabilir.
Kaka emerken yapabilir çünkü refleks var ondan dolayı.

inşallah şekercim,
prensesimiz gelicek,

Ay maşallah Allah tamamına erdirsin çok şeker oluyo kızlar:)
Soracam canım böyle devam ederse eğer..
Yerim ben o fıstığı çok tatlı oluyordur eminim sen güldükçe bi daha yapıyordur
Sağol teyzesi:)) evet çok şeker ama üst baş batiriyor kıyafet yetiştiremiyoruz artik

Bilmiyorum ki bakalim yavas yavas ögrenecegiz neyi oldugunu :)Emzik agzinda su anda emiyor da onu istemiyor sut gelecek :))
Şimdi daha küçük olduğu için öyle canım. Bırak emsin emzik filan verme meme reddine sebep olabilir.
Kaka emerken yapabilir çünkü refleks var ondan dolayı.
Dogdugu ilk gun verdim emzigi :)) Ben cok seviyorum emzik emen bebekleri cunku. Biberonlada mama yiyor ama gogus ucum yara oldugu icin uc aldim onunla veriyorum ona alisti simdilik.
Belkide o yuzden hepsini aliyor gogus ucunu almakta zorlaniyor hepsi biberon memesi gibi cunku

aynen lalecim, öyle en önemli şey sağlığımız..
o yerinde dursun
sen nasılsın,
bebiş nsl
detaylıya nerede gidiceksin
yer ayarladın mı
Ben iyiyim canım tatildeydik eşimle 1 haftadır artık döneceğiz eve bebişte iyidir inşallah arada minik bişeyler hissediyorum hareket olarak bezmialemde yaptırcam yine canım 2li nin sonucunu aldığım gün onun içinde randevu aldım bu ayın sonuna

Canım sen seviyorsun da bu saydıklarının hepsinin meme reddi yapma riski var haberin olsun.

Emzigi tutmasa zorla vermeyecektim zaten ama tuttu. Simdilik emiyor hatta hep emmek istiyor insallah öyle birsey olmaz.
Benimkide emiyor çok tatlı oluyor yaa onu izlemek bide elini koyuyor sanki kapacaklar.
Sanirim bebeğe göre değişiyor benimki mememi emiyorda hamd olsun..
InsaAllah öyle birşey olmaz.
Çok vermemeye çalışıyorum

inşallah şekercim,
prensesimiz gelicek,

Enyam eşine çok geçmiş olsun. Rabbim sağlık versin inşallah hemen toparlanır

Ay maşallah Allah tamamına erdirsin çok şeker oluyo kızlar:)

Amin inşallah canım =) elayı öp teyzesi için..

Ne kadar acaba canım orada detaylı?
ben de aşılama düşünüyorum ya
orası aklımda
eşim bir iyileşsin de..

Enyam eşine çok geçmiş olsun. Rabbim sağlık versin inşallah hemen toparlanır

sağolasın canım benim..
amin inşallah, raporu var
2 hafta evde benimle.

Sağol teyzesi öptüm senin için:)
Benimkide emiyor çok tatlı oluyor yaa onu izlemek bide elini koyuyor sanki kapacaklar.
Sanirim bebeğe göre değişiyor benimki mememi emiyorda hamd olsun..
InsaAllah öyle birşey olmaz.
Çok vermemeye çalışıyorum
Ela artık emziği çıkarip atiyor:)) geri ağzina koymayi öğrenemedi. Ben sadece uykuya geçişte veriyorum yada çok ağlayınca dalınca çıkartiyorum kustuğu için tehlikeli olabilir. Benim kızım kolikti saatlerce ağlıyordu mecburen verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…