- 15 Ağustos 2015
- 2.030
- 5.252
- 88
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın güzeller Nasılsınız?
gzm43 cnm bununla geçmiş olsun inşallah bu ay mucizene kavuşursun, hiç ummadığın ay seni sevindirebiliyor inşallah seninde öyle oldur
Bizde dün 2 aylık olduk Daha dün gibi yaaa... zalimsin zaman
Çok şükür canım iyiyiz bugün 15 günlük rutin kontrolümüz vardı sütümüz yaramış kilo almış paşam..hersey yolunda hamd olsun şimdilik insaAllah böyle devam ederGünaydın güzeller Nasılsınız?
gzm43 cnm bununla geçmiş olsun inşallah bu ay mucizene kavuşursun, hiç ummadığın ay seni sevindirebiliyor inşallah seninde öyle oldur
Bizde dün 2 aylık olduk Daha dün gibi yaaa... zalimsin zaman
Çol geçmiş olsun canım nasıl eşinin durumu peki inşallah bununla geçmiş olurSelam kızlar eşim ameliyat oldu
pek fazla uğrayamadım.
Umarım yenidoğan bebişler
iyidir, anneler iyidir..
Negatif sonuç alanlar varsa
onlar da umutlarını yitirmesinler,
Rabbim istemeden yaprak bile düşmezmiş,
bir zamanı var elbet.
Öpüyorum herkesi.
sevgiler. .
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/icim-cok-buruk.999720/
Çol geçmiş olsun canım nasıl eşinin durumu peki inşallah bununla geçmiş olur
Sonuçlar iyi gelsin de ki öyle gelecek inananıyorum varsın 2 hafta yatsın canım iyileşir hiç bişey olmamış gibi olursunuz gün gelir Allah sağlık versin inşallah en büyük servet osağol canım iki gün hastanede geçti,
evde şimdi yatıyor
dizinden olduğu için hareket kısıtlığı var
iki hafta izinli
parça patolojide inşallah iyi çıkar...
Oy oy ben yerim o kızçeni bende hevesle bekliyorum oğlumun laflariniSaolun kızlar vesselam_ gzm43
Ben biraz fazla konuşuyorum kızcem ile herhalde dediğin gibi sesler çıkarmaya başladı, gülümsüyor seni dinliyor, gözüyle takip ediyor Benim tek sıkıntım gebeliğimde de doğduğundan beride gece uyumayan bir bebek olması... gündüz maşallah tam olması gerektiği gibi ama şuandada 2 saattir uykuya geçmesini bekliyorum... çok hafif bir uykusu var dalmıyor resmen... hiç sevmediğim ayakta sallanan bebekti tek uyuma şekli bu oldu 4. Aydan sonra uyku eğitimi veriliyormuş deneyimli anneler sizler ne durumdasınız varımı öneriniz? Tabi yine coook şükür tek derdimiz bu olsun diyorum sabrediyorum
Çok geçmiş olsun canım Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin iyi çıkacak sen içini ferah tut.Selam kızlar eşim ameliyat oldu
pek fazla uğrayamadım.
Umarım yenidoğan bebişler
iyidir, anneler iyidir..
Negatif sonuç alanlar varsa
onlar da umutlarını yitirmesinler,
Rabbim istemeden yaprak bile düşmezmiş,
bir zamanı var elbet.
Öpüyorum herkesi.
sevgiler. .
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/icim-cok-buruk.999720/
Sonuçlar iyi gelsin de ki öyle gelecek inananıyorum varsın 2 hafta yatsın canım iyileşir hiç bişey olmamış gibi olursunuz gün gelir Allah sağlık versin inşallah en büyük servet o
Çok geçmiş olsun canım Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin iyi çıkacak sen içini ferah tut.
Oğlus gazlı sürekli ıkınma modundaAmin canım inşallah, sağolasın..
Rabbim iyi sonuçlar nasip etsin.
Oğluş nsl? kime benziyor?
öperim. .
Oğlus gazlı sürekli ıkınma modunda
Yavrum kiyamiyorum..suan herşey yolunda sütümüz yarıyor hamd olsun şimdilik insaAllah böylede devam eder..
Iyiyiz canim hersey yolunda ufak tefek sorunlari gormezden geliyoruz artik. Sicak ishal yapiyor sanirim ne yesek aninda cikariyoruz. Bakalim ctesi kontrol var insallah iyi bakabilmisimdir..
Sıcaktan değildir o canım daha yenidoğan olduğu için kakaları sıvı oluyor zaten. Hatta ek gıdaya kadar öyle.Iyiyiz canim hersey yolunda ufak tefek sorunlari gormezden geliyoruz artik. Sicak ishal yapiyor sanirim ne yesek aninda cikariyoruz. Bakalim ctesi kontrol var insallah iyi bakabilmisimdir..
Sen nasilsin canim ?
Iyiyiz canim hersey yolunda ufak tefek sorunlari gormezden geliyoruz artik. Sicak ishal yapiyor sanirim ne yesek aninda cikariyoruz. Bakalim ctesi kontrol var insallah iyi bakabilmisimdir..
Sen nasilsin canim ?
Doymuyor bi kac gundur ya ona takiliyor aklim en son mama veriyorum 30cc yinede doymuyor biraz emince uyuyor. Kakasida ishal gibi olunca insan endiseleniyor hemen.Sıcaktan değildir o canım daha yenidoğan olduğu için kakaları sıvı oluyor zaten. Hatta ek gıdaya kadar öyle.
Gecmis olsun canim. Hemen toparlanir insallah ..kuzum benim iyi bakarsın tabi ki!
sakın kendini yapamıyorum edemiyorum gibi düşüncelere salma..
gayet normal, yeni doğdu prenses, zaten sıvı alıyolar sürekli.
TaeYang da dediği gibi ek gıdaya geçince katılaşır..
yoğun geçiyor canım eşimin ameliyatı oldu
evde yatıyor, gelen giden oluyo
onlarla uğraşıyorum. .