• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Günaydın güzeller ❤️ Nasılsınız?
gzm43 gzm43 cnm bununla geçmiş olsun inşallah bu ay mucizene kavuşursun, hiç ummadığın ay seni sevindirebiliyor inşallah seninde öyle oldur

Bizde dün 2 aylık olduk ;) ❤️ Daha dün gibi yaaa... zalimsin zaman ;)

gzm43 gzm43 cnm bununla geçmiş olsun inşallah bu ay mucizene kavuşursun, hiç ummadığın ay seni sevindirebiliyor inşallah seninde öyle oldur

Bizde dün 2 aylık olduk :KK66: ❤️ Daha dün gibi yaaa... zalimsin zaman :KK66:

Inşallah canım beklemekten başka yapcak bişey kalmadı yine.
Maşallah zaman ne çabuk geciyo gerçektende :) Allah daha uzun yıllar versin inşallah :KK66:

Bizde dün 2 aylık olduk :KK66: ❤️ Daha dün gibi yaaa... zalimsin zaman :KK66:
Çok şükür canım iyiyiz bugün 15 günlük rutin kontrolümüz vardı sütümüz yaramış kilo almış paşam..hersey yolunda hamd olsun şimdilik insaAllah böyle devam eder ;)
Ne çabuk geçiyor zaman ya MasaAllah defneye iki aylık olmuş bile.
Agulara başladı mi :-)

Saolun kızlar vesselam_ vesselam_ gzm43 gzm43
Ben biraz fazla konuşuyorum kızcem ile herhalde dediğin gibi sesler çıkarmaya başladı, gülümsüyor seni dinliyor, gözüyle takip ediyor ❤️ Benim tek sıkıntım gebeliğimde de doğduğundan beride gece uyumayan bir bebek olması... gündüz maşallah tam olması gerektiği gibi ama şuandada 2 saattir uykuya geçmesini bekliyorum... çok hafif bir uykusu var dalmıyor resmen... hiç sevmediğim ayakta sallanan bebekti tek uyuma şekli bu oldu :( 4. Aydan sonra uyku eğitimi veriliyormuş deneyimli anneler sizler ne durumdasınız varımı öneriniz? Tabi yine coook şükür tek derdimiz bu olsun diyorum sabrediyorum

Selam kızlar eşim ameliyat oldu
pek fazla uğrayamadım.
Umarım yenidoğan bebişler
iyidir, anneler iyidir..
Negatif sonuç alanlar varsa
onlar da umutlarını yitirmesinler,
Rabbim istemeden yaprak bile düşmezmiş,
bir zamanı var elbet.

Öpüyorum herkesi.
sevgiler. .

:KK200::KK200::KK200:

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/icim-cok-buruk.999720/

Çol geçmiş olsun canım nasıl eşinin durumu peki inşallah bununla geçmiş olur

sağol canım iki gün hastanede geçti,
evde şimdi yatıyor
dizinden olduğu için hareket kısıtlığı var
iki hafta izinli
parça patolojide inşallah iyi çıkar...

sağol canım iki gün hastanede geçti,
evde şimdi yatıyor
dizinden olduğu için hareket kısıtlığı var
iki hafta izinli
parça patolojide inşallah iyi çıkar...
Sonuçlar iyi gelsin de ki öyle gelecek inananıyorum varsın 2 hafta yatsın canım iyileşir hiç bişey olmamış gibi olursunuz gün gelir Allah sağlık versin inşallah en büyük servet o

Saolun kızlar vesselam_ vesselam_ gzm43 gzm43
Ben biraz fazla konuşuyorum kızcem ile herhalde dediğin gibi sesler çıkarmaya başladı, gülümsüyor seni dinliyor, gözüyle takip ediyor ❤️ Benim tek sıkıntım gebeliğimde de doğduğundan beride gece uyumayan bir bebek olması... gündüz maşallah tam olması gerektiği gibi ama şuandada 2 saattir uykuya geçmesini bekliyorum... çok hafif bir uykusu var dalmıyor resmen... hiç sevmediğim ayakta sallanan bebekti tek uyuma şekli bu oldu :KK43: 4. Aydan sonra uyku eğitimi veriliyormuş deneyimli anneler sizler ne durumdasınız varımı öneriniz? Tabi yine coook şükür tek derdimiz bu olsun diyorum sabrediyorum
Oy oy ben yerim o kızçeni bende hevesle bekliyorum oğlumun laflarini:-)
Bende biraz fazla konuşurum benim annemde öyledir.
Şimdiden başladı öylece bakıyor daha sağa sola:KK66:
Bizimki Biraz gazlı sürekli ıkınma modunda kıpkırmızı oluyor..
Yapınca nasıl rahatlıyor kuzum hemen uykuya geçiyor.. güzel duygular bunlar..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin InşaAllah

Selam kızlar eşim ameliyat oldu
pek fazla uğrayamadım.
Umarım yenidoğan bebişler
iyidir, anneler iyidir..
Negatif sonuç alanlar varsa
onlar da umutlarını yitirmesinler,
Rabbim istemeden yaprak bile düşmezmiş,
bir zamanı var elbet.

Öpüyorum herkesi.
sevgiler. .

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/icim-cok-buruk.999720/
Çok geçmiş olsun canım Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin iyi çıkacak sen içini ferah tut.

Sonuçlar iyi gelsin de ki öyle gelecek inananıyorum varsın 2 hafta yatsın canım iyileşir hiç bişey olmamış gibi olursunuz gün gelir Allah sağlık versin inşallah en büyük servet o

aynen lalecim, öyle en önemli şey sağlığımız..
o yerinde dursun
sen nasılsın,
bebiş nsl
detaylıya nerede gidiceksin
yer ayarladın mı

Çok geçmiş olsun canım Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin iyi çıkacak sen içini ferah tut.

Amin canım inşallah, sağolasın..
Rabbim iyi sonuçlar nasip etsin.
Oğluş nsl? kime benziyor?

öperim. .

:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::nazar::KK15:

Oğlus gazlı sürekli ıkınma modunda
Yavrum kiyamiyorum..suan herşey yolunda sütümüz yarıyor hamd olsun şimdilik insaAllah böylede devam eder..

inşallah canım maşallah minik adam'a
=)

Al_pi Al_pi senin prenses nsl cnm

Iyiyiz canim hersey yolunda ufak tefek sorunlari gormezden geliyoruz artik. Sicak ishal yapiyor sanirim ne yesek aninda cikariyoruz. Bakalim ctesi kontrol var insallah iyi bakabilmisimdir..

Sen nasilsin canim ?
Sıcaktan değildir o canım daha yenidoğan olduğu için kakaları sıvı oluyor zaten. Hatta ek gıdaya kadar öyle.

Iyiyiz canim hersey yolunda ufak tefek sorunlari gormezden geliyoruz artik. Sicak ishal yapiyor sanirim ne yesek aninda cikariyoruz. Bakalim ctesi kontrol var insallah iyi bakabilmisimdir..

Sen nasilsin canim ?

kuzum benim iyi bakarsın tabi ki!:anne::KK200::nazar:
sakın kendini yapamıyorum edemiyorum gibi düşüncelere salma..
gayet normal, yeni doğdu prenses, zaten sıvı alıyolar sürekli.
TaeYang TaeYang da dediği gibi ek gıdaya geçince katılaşır..

yoğun geçiyor canım eşimin ameliyatı oldu
evde yatıyor, gelen giden oluyo
onlarla uğraşıyorum. .

Sıcaktan değildir o canım daha yenidoğan olduğu için kakaları sıvı oluyor zaten. Hatta ek gıdaya kadar öyle.
Doymuyor bi kac gundur ya ona takiliyor aklim en son mama veriyorum 30cc yinede doymuyor biraz emince uyuyor. Kakasida ishal gibi olunca insan endiseleniyor hemen.

kuzum benim iyi bakarsın tabi ki!:anne::KK200::nazar:
sakın kendini yapamıyorum edemiyorum gibi düşüncelere salma..
gayet normal, yeni doğdu prenses, zaten sıvı alıyolar sürekli.
TaeYang TaeYang da dediği gibi ek gıdaya geçince katılaşır..

yoğun geçiyor canım eşimin ameliyatı oldu
evde yatıyor, gelen giden oluyo
onlarla uğraşıyorum. .

Gecmis olsun canim. Hemen toparlanir insallah ..

Cok degisik ruh haline giriyor insan hayati cocugu oluyormus onu anladim şu 13 gunde.. Uykusuz yorgun bitkin dikislerim agriyor ama o aç kalacak korkusuyla 2 saatte bir kalkiyorum emzirmek icin.

_Verda_ _Verda_ çok geçmiş olsun canım Rabbim eşinle seni birbirinize bağışlasın size tatlı evlatlar nasip etsin
Al_pi Al_pi dediklerin doğru bak annemlere gittim bugün akşam uykusu geldi yatmadiği için eve geldim erkenden,akşam ışıklar kapalı oturuyorum 4,5 aydır. İnsanın hayati değişiyor bazen çok gerilsemde yinede şükürler olsun diyorum elbet büyüyecek adaptasyon süreci uzun sürüyor aileye yeni bir birey katiliyor sonuçta.
Sütünde zamanla artar sakın kafaya takma süt sadece yemekle artmaz sütüm az deyincede beynine bunu iletiyorsun ve gerçekten azalıyor hep pozitif düşün hurma rezene çayı ve su iç. Çok öpüyorum incimizi:)
Ammada uzun yazmişim:))

Back