Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun kuzum, Allah analı babalı büyütsün. Rabbim sana anneliği doyasıya yaşamayı nasip etsin. İnci tanen, mis kokulu bal dudağınla bir ömür sağlık sıhhat içinde olun
@Hira love canım kızının doğum günü kutlu olsun, nice sağlıklı, mutlu yılları olsun sizlerle birlikte.
Mucize onlar canım inanmak çok zor gerçekten ama o senin kanınla canınla bslendi ve minik varlık senin❤ inşallah bol bol sütün olur emzirirsin kızını
Canim goguslerim yara oldu elle hic sagamiyorum pompa aldim onunla sagiyorum iylesene kadar boyle sonra sut cogalirsa artik daha iyi emziririm insallahAlpicim ilk süt yoğun olur ve az gelir zaten,pompayla değil elle sağılması tavsiye edilir, bir de elinle dener misin? Bol bol emzirmeye devam tabi
herkese iyi bayramlar cok tesekkur ederim hepinize iyi dilekleri icin..Oyy kuzumm
Gözün aydın olsun
Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin=)
Canim goguslerim yara oldu elle hic sagamiyorum pompa aldim onunla sagiyorum iylesene kadar boyle sonra sut cogalirsa artik daha iyi emziririm insallah
herkese iyi bayramlar cok tesekkur ederim hepinize iyi dilekleri icin..
Kızlar zeytinyağı ve tahin yağı.Al_pi benimde yara oldu bir göğsüm kremler ise yaramadı içim acıya acıya emziriyorum..ucunu tutuyor kereta bütün siyahlığı almıyor
Sarılıkta çıktı az sürekli emziriyorum.
Umarım daha iyi olur
Aynen bende bunları kullandım kızlarKızlar zeytinyağı ve tahin yağı.
Bir de göğüs kalkanı kullanın
Kızlar zeytinyağı ve tahin yağı.
Bir de göğüs kalkanı kullanın
Dediklerinizi hep not alıyorum kızlar :) şimdiden malt içecekleri stokladim bileKızlar bende de başta çok yara olmuştu sutumu sıkıp ucuna sürüyordum ama hemen kapatmiyordum öylece kuruyana kadar bekliyordum anında iyi oluyordu başlarda hep böyle gezdim yapacak birşey yoktu ☺