• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Hayırlı olsun kuzum, Allah analı babalı büyütsün. Rabbim sana anneliği doyasıya yaşamayı nasip etsin. İnci tanen, mis kokulu bal dudağınla bir ömür sağlık sıhhat içinde olun ❤️

@Hira love canım kızının doğum günü kutlu olsun, nice sağlıklı, mutlu yılları olsun sizlerle birlikte.

Mucize onlar canım inanmak çok zor gerçekten ama o senin kanınla canınla bslendi ve minik varlık senin❤ inşallah bol bol sütün olur emzirirsin kızını

Alpicim ilk süt yoğun olur ve az gelir zaten,pompayla değil elle sağılması tavsiye edilir, bir de elinle dener misin? Bol bol emzirmeye devam tabi
Canim goguslerim yara oldu elle hic sagamiyorum pompa aldim onunla sagiyorum iylesene kadar boyle sonra sut cogalirsa artik daha iyi emziririm insallah
Oyy kuzumm
Gözün aydın olsun
Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin=)
herkese iyi bayramlar cok tesekkur ederim hepinize iyi dilekleri icin..

Al_pi Al_pi maşallah canım Allah analibabalı büyütsün inşallah, kusura bakma gec oldu . Misafirim geldi ama aklım hep şendeydi...cnm meme ucuna ben tahminin yağını sürdüm o üste çıkan yağ İnan çok iyi geldi.. bnm kıs kremleri kabul etmedi emmedi... sütün gelecek hiç dert etme 3. Gün gelmişti bnm sağmaya devam et cnm
İnci tanemi kokla annesi ❤️

Al_pi Al_pi benimde yara oldu bir göğsüm kremler ise yaramadı içim acıya acıya emziriyorum..ucunu tutuyor kereta bütün siyahlığı almıyor:(
Sarılıkta çıktı az sürekli emziriyorum.
Umarım daha iyi olur

Canim goguslerim yara oldu elle hic sagamiyorum pompa aldim onunla sagiyorum iylesene kadar boyle sonra sut cogalirsa artik daha iyi emziririm insallah
herkese iyi bayramlar cok tesekkur ederim hepinize iyi dilekleri icin..

Al_pi Al_pi benimde yara oldu bir göğsüm kremler ise yaramadı içim acıya acıya emziriyorum..ucunu tutuyor kereta bütün siyahlığı almıyor:KK43:
Sarılıkta çıktı az sürekli emziriyorum.
Umarım daha iyi olur
Kızlar zeytinyağı ve tahin yağı.
Bir de göğüs kalkanı kullanın

Kızlar bende de başta çok yara olmuştu sutumu sıkıp ucuna sürüyordum ama hemen kapatmiyordum öylece kuruyana kadar bekliyordum anında iyi oluyordu başlarda hep böyle gezdim yapacak birşey yoktu ☺

Kızlar zeytinyağı ve tahin yağı.
Bir de göğüs kalkanı kullanın

Kızlar bende de başta çok yara olmuştu sutumu sıkıp ucuna sürüyordum ama hemen kapatmiyordum öylece kuruyana kadar bekliyordum anında iyi oluyordu başlarda hep böyle gezdim yapacak birşey yoktu ☺
Dediklerinizi hep not alıyorum kızlar :) şimdiden malt içecekleri stokladim bile:KK24:

vesselam_ vesselam_ canım geçmiş olsun, hiç üzülme çoğu bebekte oluyor sarılık. Benim kızda da vardı, hatta bende, annemde, kardeşimde - hepimiz atlatmışız... İnşallah oğluş da en kısa sürede atlatır ve evinizde bol bol keyif yaparsınız :)

@deeploneliness malt içecekleri süper kuzum yalnız tadı :kusmuk:
Emzirme çayları var mesela humana still-tee onlar da sütü arttırıyor. İçeriği rezene ve kimyon, bunlar bebişde gaz olmasını da önlüyormuş ama aşırı miktarda içilmemesi lazım yoksa ters etki de yaratabilirmiş.

@deeploneliness al canım al bence en etkili yöntem sutu sıkıp öylece bekletmek diğer ben cl faydasını gördüm başka hiç birşey surmedim ebrulimin dediğini not al canım benim sutumu humanin kimyonlu rezene çayı indirdi birde bol bol emzirdin mi tamamdir Allahin izniyle

Teşekkürler kızlar deneyecem onuda.
Zeytinyağını yada tahin yağını sürüp kalkanı mi koyacaz pek bilmiyorum;)
Acarsanız sevinirim:-)

Back