• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Bugun göbüşle son günümüz heyecan yok sakinligim devam ediyor yarin sabah hastaneye giris yapinca başlar sanirim kalp carpintisi :))
Cok şükür her seye ragmen harika bir gebelik gecirdim o yuzdende doyamadim..
Rabbim herkese nasip etsin sizlerede hayirlisiyla saglikli dogumlar nasip etsin..
Dualariniza talibim yarin insallah sag salim kizimi kucagima alirim ..
Amin canım Inşallah♥ Dün gece dua ettim hepimiz için. .Yine duamda olacaksın ;)

Bugun göbüşle son günümüz heyecan yok sakinligim devam ediyor yarin sabah hastaneye giris yapinca başlar sanirim kalp carpintisi :))
Cok şükür her seye ragmen harika bir gebelik gecirdim o yuzdende doyamadim..
Rabbim herkese nasip etsin sizlerede hayirlisiyla saglikli dogumlar nasip etsin..
Dualariniza talibim yarin insallah sag salim kizimi kucagima alirim ..

Bn senn yernde olsam uyuyamazdım bu gece :) hayrlı haberlernı beklıyorz cnm

Al_pi Al_pi canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah kuzunu dualarimdasin sen ve tüm bu yolda bekleyenler inşallah yarın güzel haberini alalım Allahım her isteyene nasip etsin tüm hamilelere de sağlıcakla kucaklarina almayı nasip etsin

Allah razi olsun canim.. Insallah kendime gelince yazacagim size..
Canım şimdi kızın Dünya'ya açmıştır muhtemelen ne güzel Allah sağlıklı hayırlı uzun ömür nasip etsin inşallah sende kolayca ayağa kalk ve bebeğinle ilgilen inşallah güzel haberlerini bekliyoruz❤

Al_pi Al_pi ayy canım yaa sağlıkla analı babalı büyüsün kızınız çok şükür kavuştunuz buraya ilk katıldığımda senin hamilelik haberini almıştım zaman ne çabuk geciyo Allah daha nice güzel haberleri mutlulukları paylaşmayı nasip etsin

Back