• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Anne oldum ben :KK42: Bal dudaklia bir kizim oldu cok sukur iyiyiz
Canım benim gozun aydın, tebrik ederim♥ hoş geldi inci tanemiz ;) Rabbim sağlıkla, mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. Artık bol bol izleyip fotolarını cekebilirsin:anne:

Aman ya ne şanssızım o kadar çok emzirdim o kadar çok çaba sarfettim ama gelmedi sutum yetmiyor minnosuma mama da veriyorum halada yetmiyor çok üzülüyorum hep ağlıyor minnagim
Hicuzulme canim. Bende hep hem emzirdim hemde mama verdim . Yarin yasina girecek hala iciyor mama . Her bebek kismetini yer hic uzulme.

İyiyim canım şükür sen nasılsın defne prenses nasıl :) daha tedaviye başlamadık bayramdan sonra klomene başlarız dedi kuzum. Ama adetliyken gittim rahim ağzı yetmezliği var dedi. Dikiş şart bakalım hamile kalmakta zor pcoyum malum
Olsun cnm hiç üzülme en azindan teshisin koyulmis tedaviside belli ohh ;). Pco tedaviye cabuk cvp veriyo cnm iyi dusun iyi olsun . Kizim iyi teyzeso yarin yasina girecek cok heyecanli ve mutluyum. Doyamadan büyüdü. Şükürler olsun rabbim herkese nasip etsin amiiinn .

Hicuzulme canim. Bende hep hem emzirdim hemde mama verdim . Yarin yasina girecek hala iciyor mama . Her bebek kismetini yer hic uzulme.
Bugün memeyi reddetti yine ısrarla vermek istedim ama bu sefer saha kötü ağladı pes ettim artık :( çok üzdü beni çok sağıyorum artık :(

Bugün memeyi reddetti yine ısrarla vermek istedim ama bu sefer saha kötü ağladı pes ettim artık :KK43: çok üzdü beni çok sağıyorum artık :KK43:
Facebookta emziren anneler grubu var ina uye ol yardim al canim. Ben bildiğimi soyleyeyim ten tene temas edin ikinizde soyunuk yataga yatin oyle emzirmeye çalış odada kimse olmasin . Meme reddini bende cok yasadim kucagimda ziplatarak emzirdim zaten sag göğsu emedi sadece solu emdi mama verme sebebimde bu

Al_pi Al_pi ayy canım yaa sağlıkla analı babalı büyüsün kızınız çok şükür kavuştunuz buraya ilk katıldığımda senin hamilelik haberini almıştım zaman ne çabuk geciyo Allah daha nice güzel haberleri mutlulukları paylaşmayı nasip etsin

Canım hayal gbı allah bagslasın ınsallah guEl gunlerını gostersın:KK200:

Oyyyy yerimm yerim bal dudaklı inciyii:) Allah analı babalı büyütsün hayal gibi geliyor bana bazen burda böyle yazılar okumak..Sağlıkla büyüt canım benim için de koklaaa :)

Alpim gözün Aydın kuzum rabbim analı babalı büyütsün inşallah ❤️❤️❤️Bal dudaklını öp yerime kocaman

Rabbime şükür olsun Hoş gelmiş incimiz..
Sağlıkla sıhhatle büyüsun insaAllah

Al_pi Al_pi cim tebrikler Allah analı babalı büyütsün kuzucuğunu , uzun güzel bir ömrü olsun

Canım benim gozun aydın, tebrik ederim♥ hoş geldi inci tanemiz :KK66: Rabbim sağlıkla, mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. Artık bol bol izleyip fotolarını cekebilirsin:anne:

hayırlı uğurlu olsun alpicim Allah uzun ömürler versin :KK70:

Gözün aydın alpi çok sevindim hem kavuşmanıza hemde iyi olmanıza.. Allah sağlıkla analı babalı büyümeyi nasip etsin

Canim şükürler olsun ♡♡♡♡.Allah anali babalı büyümeyi nasip etsin .cok sevindim bal dudakli miss kizini benim icin kokla taze anne♡☆☆☆

Allah anali babali buyutsun canim bizlerde gebe kalmaya caliaiyoruz bizleride dualarina ekleyin
Hepinize çok tesekkur ediyorum hala minnacik surata bakinca bu benim mi diyorum.. Emzirmeye calisiyorum insallah emer sutumde artar su anda su gibi iki damla ama insallah cabalarimla artacak ❤

Hepinize çok tesekkur ediyorum hala minnacik surata bakinca bu benim mi diyorum.. Emzirmeye calisiyorum insallah emer sutumde artar su anda su gibi iki damla ama insallah cabalarimla artacak ❤
Alpi benimde öyleydi canım pompa getirdiler iki üç damla anca çıktı şimdi şimdi toparladık vermek için çabalıyoruz arada almak istemiyor bazen rahat alıyor alışacaz InşaaAllah
Ay ben fındığı yerim yaa..
MasaAllah emsin bolbol süt olsun büyüsün incimiz

Alpi benimde öyleydi canım pompa getirdiler iki üç damla anca çıktı şimdi şimdi toparladık vermek için çabalıyoruz arada almak istemiyor bazen rahat alıyor alışacaz InşaaAllah
Ay ben fındığı yerim yaa..
MasaAllah emsin bolbol süt olsun büyüsün incimiz
Ikidir pompa ile sagiyorum veriyoruz sari sut onu kacirmak istemedim. birazdan yine sagacagim hastaneden gidene kadar arttirayim istiyorum evde artik emzirmeye devam.. simdi siringa ile veriyoruz ben agzina sıkıyorum alisacak insalalh..

Olsun cnm hiç üzülme en azindan teshisin koyulmis tedaviside belli ohh :KK66:. Pco tedaviye cabuk cvp veriyo cnm iyi dusun iyi olsun . Kizim iyi teyzeso yarin yasina girecek cok heyecanli ve mutluyum. Doyamadan büyüdü. Şükürler olsun rabbim herkese nasip etsin amiiinn .
Yeni yaşı kutlu olsun o zaman ❤️Rabbim hayırlı güzel ömürler versin prensese ve hep mutlu olsun annesi öp yerime Evet şükür her halimize inşallah her şey güzel olacak inanıyorum

Anne oldum ben :KK42: Bal dudaklia bir kizim oldu cok sukur iyiyiz
Hayırlı olsun kuzum, Allah analı babalı büyütsün. Rabbim sana anneliği doyasıya yaşamayı nasip etsin. İnci tanen, mis kokulu bal dudağınla bir ömür sağlık sıhhat içinde olun ❤️

@Hira love canım kızının doğum günü kutlu olsun, nice sağlıklı, mutlu yılları olsun sizlerle birlikte.

Mucize onlar canım inanmak çok zor gerçekten ama o senin kanınla canınla bslendi ve minik varlık senin❤ inşallah bol bol sütün olur emzirirsin kızını

Facebookta emziren anneler grubu var ina uye ol yardim al canim. Ben bildiğimi soyleyeyim ten tene temas edin ikinizde soyunuk yataga yatin oyle emzirmeye çalış odada kimse olmasin . Meme reddini bende cok yasadim kucagimda ziplatarak emzirdim zaten sag göğsu emedi sadece solu emdi mama verme sebebimde bu
Onu denedim canim ama bizimki pek sevmedi :( zaten beni de istemiyor gibi :( ilk başlarda memeye alıştırmak icin çok uğraştım ondan galiba çok Gazi var yediklerime de dikkat ediyorum ama sürekli gaz çıkarıyor meme emince özellikle çok sancısı oluyor bu yüzden emmek istemiyor

Ikidir pompa ile sagiyorum veriyoruz sari sut onu kacirmak istemedim. birazdan yine sagacagim hastaneden gidene kadar arttirayim istiyorum evde artik emzirmeye devam.. simdi siringa ile veriyoruz ben agzina sıkıyorum alisacak insalalh..
Alpicim ilk süt yoğun olur ve az gelir zaten,pompayla değil elle sağılması tavsiye edilir, bir de elinle dener misin? Bol bol emzirmeye devam tabi

Back