• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canım sarılığına baktırdın mı? Sarılığın belirtilerinden biriside çok uyumasıymış çünkü... hep sabır dile içinden cnm, sen loğusasın ağlama nöbetlerin çok normal arada balkona çık derin derin nefes al... bende çok sinirli takıntılı olmuştum herşey batıyordu... az kaldı bu dönemde geçecek cnm bnm...
bizimde dr kontrol günümüz var bakalım kilo durumu gelişimi nasıl? Soracağım soruları bir görsen hepsini not aldım :KK66:
Bizimde ilk kontrol bugun ama iki kere doktora gittik kilo kontrolu kan seker ve sariliga bakildi sukur hepsi iyi cikti..
Bugun isitme testi filan yapilacak.. Doktor bazi bebekler uyur diyor sen uyandir sık sık emzir diyor uyanmiyor ki emzireyim o uyanana kadar da ben agliyorum..
Bakalim bugun biraz daha rahatlarim sanirim doktora gidince..

Güzel anneler Allah hepinizin yardımcısı olsun..Kolay degil biz hamileler daha başımıza neler geleceginden habersisiz. Umarım sorunlar bir an önce çözülür bebisleriniz hızla gelişir. . Mor Seven Mor Seven Maşallah Doruk bebeğe ;) ne çabuk geçmiş zaman.. Senden çok iyi bir anne olmuştur eminim canim ;)

Bizimde ilk kontrol bugun ama iki kere doktora gittik kilo kontrolu kan seker ve sariliga bakildi sukur hepsi iyi cikti..
Bugun isitme testi filan yapilacak.. Doktor bazi bebekler uyur diyor sen uyandir sık sık emzir diyor uyanmiyor ki emzireyim o uyanana kadar da ben agliyorum..
Bakalim bugun biraz daha rahatlarim sanirim doktora gidince..
Canım kendi kendine uyanmıyorsa burnunu sıkıp uyandıracaksın yada ayaklarıyla oynayıp.
Canını sıkma benim halimi görsen perişan olmuştum normal şu an duygusal ve gergin olman geçecek ;)

Canım kendi kendine uyanmıyorsa burnunu sıkıp uyandıracaksın yada ayaklarıyla oynayıp.
Canını sıkma benim halimi görsen perişan olmuştum normal şu an duygusal ve gergin olman geçecek :KK66:
Yok canim ne burnu ne agzi ne gozu :)) Mıncıklamaktan bi hal olduk icim aciyo su gibi zaten canı yanacak diye..
Esniyo gerneşiyor ee deyip geri uykuya daliyor cadı :)
Neyse ilk puanimizi aldik dogum kilosunda şu anda iyi bakmisim kizima ebe öyle demis ..

Yok canim ne burnu ne agzi ne gozu :)) Mıncıklamaktan bi hal olduk icim aciyo su gibi zaten canı yanacak diye..
Neyse ilk puanimizi aldik dogum kilosunda şu anda iyi bakmisim kizima ebe öyle demis ..
:))) sende benim gibi sıkıyorsan uyanmıyordur tabi bende böyle nazikçe sıkıyordum ebe bir sıktı bastı çığlığı:)
Düzelir annesi merak etme normal ilk zamanlar böyle problemler oluyor hep,bir süre sonra biraz yatsa keşke diceksin:)

Alpi gözün aydın demek kızının kilosu iyiymiş.maşallah ona

Cnm kalkan memeyi sıcak tutuyor ucunu koruyor o nemli sıcak ortamda sütünü arttırıyor... bende çok işe yaradı. Süt birikiyor resmen içinde sürekli onu döküp yıkamak zorunda kalıyordum... 10 gün kullandım sonra ped koymaya başladım çamaşırıma süt akıyor yolsa kıyafet fln kalmıyor... inşallah biran önce bol bol sütün gelir hiç dert etme onun midesi çok küçük annesi hmn doyar şimdi sen emzir yeter ki ❤️
Sütüm var canim hamd olsun artik iyice gelmeye basladi.başlarda ucu yoktu mememin hep ucunu almaya çalıştı ondan yara oldu sanırım Allahtan bi tanesi.
Oda geçecek insaAllah..
Tahin helvasını bende yiyorum;)
Şimdilik alışıyoruz birbirimize;)

Al_pi Al_pi sorma bizim pasada çok uyuyor..bir saatte anca uyandiriyoruz..yapmadigimiz kalmiyor:(
Bizimde geçen kontrolümüz vardı sarılık çıktı 11di değeri.doktor çok yüksek değil ama sürekli emzirmeye çalış dedi.emziriyoruz bakalım..
Doğum kilosuna gelmiş çok şükür bizimki de...
Daha iyi olacaklar Allah'ın izniyle alpi..
İncimizi op kocaman..

Al_pi Al_pi sorma bizim pasada çok uyuyor..bir saatte anca uyandiriyoruz..yapmadigimiz kalmiyor:KK43:
Bizimde geçen kontrolümüz vardı sarılık çıktı 11di değeri.doktor çok yüksek değil ama sürekli emzirmeye çalış dedi.emziriyoruz bakalım..
İncimizi op kocaman..
Vesselam oğluşun adı ne oldu?

Lansinoh almistim erkenden basladim surmeye ama ne fayda ilk gun hastanede catladi .. Simdi gogus ucu aldim onuda kavradi sukur artik onunla emzirebiliyorum tabi emerken butun hucrelerim tavan yapiyor ama oda gececek insallah..
Bu gunlerde biraz daha iyiye gidiyoruz.
Al_pi Al_pi cim göğüs ucu dediğin göğüs kalkanı mı oluyor? Ben onları almamıştım sona bıraktım, birde aventin göğüs ucu koruyucu var hangisi??

Alpi gözün aydın demek kızının kilosu iyiymiş.maşallah ona
Sagol canim cok sukur kilo kaybimiz en az seviyede simdilik..
Kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun. Alp'i vesselam bebişleriniz evinize huzur mutluluk getirsin sıkıntılarınız hemen geçsin inşallah
Amin canim cok sagol.. Seninde gecmis bayramin mubarek olsun.. ben bayrami hic anlamadim bu sefer bayram kelimesi neydi bilmedim :)
Al_pi Al_pi sorma bizim pasada çok uyuyor..bir saatte anca uyandiriyoruz..yapmadigimiz kalmiyor:KK43:
İncimizi op kocaman..
Benimde incininde bugun kontrol gunuydu 200 gram zayiflamis inci doktor cok normal gayet iyi dedi.. 18 saate kadar uyur bebekler endise etme dedi.. sarilik var ama ayaklar pembe tam sarilik diyemeyiz dedi o yuzden bol bol emzir sariliga yakalanmadan atlatin dedi.
Isitme testini yaptirdik. Kontrolude iyi gecti ama gogsunden sut geldi bu senden gecen hormon endise etme korkma gecer dedi ama sakin ovma sıkm dedi..

Al_pi Al_pi cnm gözün aydın, bak çok şükür sütün yaramış büyümüş inçi tanen ❤️
Bnm defnemde cok şükür iyiymiş... bizde sorularımızı sorduk rahatladık iyi oldu... bu ay 3 aşımız varmış bakalım nasıl geçecek cok zoruma gidiyor ona iğne batarken, ağla ağla kız susuyor ben devam ediyorum ;) şurup verdi dr eğer huysuzlanır ateşi çıkarsa diye... her ay başka şeyler öğreniyoruz bu Velet'lerden yahuuu

Sütüm var canim hamd olsun artik iyice gelmeye basladi.başlarda ucu yoktu mememin hep ucunu almaya çalıştı ondan yara oldu sanırım Allahtan bi tanesi.
Oda geçecek insaAllah..
Tahin helvasını bende yiyorum:KK66:
Şimdilik alışıyoruz birbirimize:KK66:
Oooh çok şükür bol bol sütün olsun cnm bnm ;) helva yemeye devam...

Kızlar benimde bugün catlatma iğnesinin 12. Günü göğüslerimin sadece uçları sizliyo ve şişti uçları,cevresinde herhangi bisey yok arada da kasik sancim oluyo adet ağrısı gibi bunları iyiye mi yormak gerek bilemedim

Kızlar benimde bugün catlatma iğnesinin 12. Günü göğüslerimin sadece uçları sizliyo ve şişti uçları,cevresinde herhangi bisey yok arada da kasik sancim oluyo adet ağrısı gibi bunları iyiye mi yormak gerek bilemedim
InsaAllah güzel haberler verirsin canım yarın bi test yap istersen;)

Back