Amin canım Inşallah♥ Dün gece dua ettim hepimiz için. .Yine duamda olacaksınBugun göbüşle son günümüz heyecan yok sakinligim devam ediyor yarin sabah hastaneye giris yapinca başlar sanirim kalp carpintisi :))
Cok şükür her seye ragmen harika bir gebelik gecirdim o yuzdende doyamadim..
Rabbim herkese nasip etsin sizlerede hayirlisiyla saglikli dogumlar nasip etsin..
Dualariniza talibim yarin insallah sag salim kizimi kucagima alirim ..
Bugun göbüşle son günümüz heyecan yok sakinligim devam ediyor yarin sabah hastaneye giris yapinca başlar sanirim kalp carpintisi :))
Cok şükür her seye ragmen harika bir gebelik gecirdim o yuzdende doyamadim..
Rabbim herkese nasip etsin sizlerede hayirlisiyla saglikli dogumlar nasip etsin..
Dualariniza talibim yarin insallah sag salim kizimi kucagima alirim ..
Uyumam lazim yarin uyumam artik :))Bn senn yernde olsam uyuyamazdım bu gece :) hayrlı haberlernı beklıyorz cnm
Amin kuzum cok sagol.Al_pi canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah kuzunu dualarimdasin sen ve tüm bu yolda bekleyenler inşallah yarın güzel haberini alalım Allahım her isteyene nasip etsin tüm hamilelere de sağlıcakla kucaklarina almayı nasip etsin
Allah razi olsun canim.. Insallah kendime gelince yazacagim size..Al_pi aklımdasın canım rabbim hamileliğin gibi harika bir doğum nasip etsin insaAllah..
Yarın güzel bir gün incimiz geliyor
Canım şimdi kızın Dünya'ya açmıştır muhtemelen ne güzel Allah sağlıklı hayırlı uzun ömür nasip etsin inşallah sende kolayca ayağa kalk ve bebeğinle ilgilen inşallah güzel haberlerini bekliyoruz❤Allah razi olsun canim.. Insallah kendime gelince yazacagim size..
Allah analı babalı büyütsün :)Anne oldum benBal dudaklia bir kizim oldu cok sukur iyiyiz
Al_pi maşallah canım Allah anali babalı büyütsün inşallah op kokla prensesi bizim yerimize
Tesekkur ediyorum.. sizler bu duyguyu tatmis oldugunuz icin daha iyi anlarsiniz ki bu duygunun tarifi yok.. Lisacim koklarim koklamam mi ❤Allah analı babalı büyütsün :)
Anne oldum benBal dudaklia bir kizim oldu cok sukur iyiyiz
Oyyyy yerimm yerim bal dudaklı inciyii:) Allah analı babalı büyütsün hayal gibi geliyor bana bazen burda böyle yazılar okumak..Sağlıkla büyüt canım benim için de koklaaa :)Anne oldum benBal dudaklia bir kizim oldu cok sukur iyiyiz
Alpim gözün Aydın kuzum rabbim analı babalı büyütsün inşallahAnne oldum benBal dudaklia bir kizim oldu cok sukur iyiyiz
Rabbime şükür olsun Hoş gelmiş incimiz..Anne oldum benBal dudaklia bir kizim oldu cok sukur iyiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?