- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
amin canim sagolasin..Canm hayrlsyla s de alrsın benegını kucagına ınsaalah
hayırlı olsun çok sevindim ne güzel geçmiş doğumun :) darısı bizlere inşallahCanlarım tek tek alintilayamadim yureklerinize sağlık..
Oğlum 3315 gr 50cm doğdu herşey yolunda şimdilik.emme savaşları yapıyoruz sütüm tam gelmedi InşaaAllah gelir.bi kere mama verdiler.
Spinal dedik gözüm korkmuştu ama cok güzel bir duyguymus ve dediğiniz gibi rabbim öyle bir cesaret veriyor ki o sesi duyduğunuzda dünyanız yesilleniyor.yeni hayatınız o sesle renkleniyor..
Al_pi doğumdan 4gun önce 3400 cikmisti oglumun kilosu..
Sana şu kötü oldu diyeceğim hicbirşey yok çünkü herşey çok güzeldi.
Biraz ağrı oda ilk ağrı kesicide geçiyor sonra az az oluyor...
Sanada az kaldı ayy ben bile heyecanlandım.
Güzel geçecek eminim yüzün gülerek gir ve öyle çık.altin kuralın bu olsun.
Ordaki Hemşireler ne kadar guler yuzlu bir annesin bu halin bize umut oluyor dediler.
Çok şükür atlattık.bide evimize gidersek rahatlıcaz insaAllah..
umudunu-kaybetme canim bende başlamıştım ama bitiremedim 2bin falan okudum ona ekleme yap Allah kabul etsin
Ebrum nasılsın kuzum yazayım sana dedim ama yoğunsundur diye yazmadım valla bende özledim seni
Şükür gülüm iyiyim, ramazan telaşesindeyim biraz... Eloş da hamd olsun iyi teyzesi, büyümeye çalışıyor kuzucuk. Böyle bakıyorum da artık bebeklikten çıktı artık küçük bir kız çocuğu. Zaman su gibi akıp gidiyor hiç anlamıyorsun. Rabbim sana acil şifalar versin, tedavin olumlu sonuçlanıp seni kuzuna kavuştursun inşallahEbrum nasılsın kuzum yazayım sana dedim ama yoğunsundur diye yazmadım valla bende özledim seniElif prenses nasıl
Bugun göbüşle son günümüz heyecan yok sakinligim devam ediyor yarin sabah hastaneye giris yapinca başlar sanirim kalp carpintisi :))Selam kızlar
Al_pi canım doğum yarındı degil mi? Rabbim kolay bir doğum nasip etsin. Inci tanesi sağlıkla gelsin ins.♥ Her anını güzel yaşadın bu sürecin belki de ilk ve son hamileligim olacak dedin :) Bundan sonra her şey gönlünce olsun.. Güzel haberlerini bekliyorum. .
Ay yerim onu tam tatlılık zamanları desene :) öyle valla maşallah ramazan baya yoğun geçiyor. Amin kuzum inşallah rabbim nasip ederŞükür gülüm iyiyim, ramazan telaşesindeyim biraz... Eloş da hamd olsun iyi teyzesi, büyümeye çalışıyor kuzucuk. Böyle bakıyorum da artık bebeklikten çıktı artık küçük bir kız çocuğu. Zaman su gibi akıp gidiyor hiç anlamıyorsun. Rabbim sana acil şifalar versin, tedavin olumlu sonuçlanıp seni kuzuna kavuştursun inşallah
İnşallah sağlıkla alırsın kucağına alpim dün gece bol bol dua ettimBugun göbüşle son günümüz heyecan yok sakinligim devam ediyor yarin sabah hastaneye giris yapinca başlar sanirim kalp carpintisi :))
Cok şükür her seye ragmen harika bir gebelik gecirdim o yuzdende doyamadim..
Rabbim herkese nasip etsin sizlerede hayirlisiyla saglikli dogumlar nasip etsin..
Dualariniza talibim yarin insallah sag salim kizimi kucagima alirim ..
Allah razi olsun kuzum ❤ Yarin bende bol bol dua edicemİnşallah sağlıkla alırsın kucağına alpim dün gece bol bol dua ettim
Rabbim yar yardımcın olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah canım.. Dualarım seninle inci tanemizide senide öpüyorumBugun göbüşle son günümüz heyecan yok sakinligim devam ediyor yarin sabah hastaneye giris yapinca başlar sanirim kalp carpintisi :))
Cok şükür her seye ragmen harika bir gebelik gecirdim o yuzdende doyamadim..
Rabbim herkese nasip etsin sizlerede hayirlisiyla saglikli dogumlar nasip etsin..
Dualariniza talibim yarin insallah sag salim kizimi kucagima alirim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?