Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Bide ben daha once klomen ve catlatma ignesiyle 2 kere hamis kaldim ama 1. Bebegim normal dogumdan sonra öldü 1 kizim var simdi 10 yasinda onada klomenle kaldim asilamayi hic dusunmemistim allah aratmasin insallah

Asılama yaptrdm uc tane ttmadı hıc snra ılk tup bebek denememzde tuttu cok sukur. Vaktı sımdıymıs ınsallah snde cok beklemezsın camm hayrlı saglklı ewlat nasp etsn rabbım
Insallah canim rabbim isteyen herkeze versin insallah yarin doktora gidicem baska bi doktora hatta bu ay baska doktor deniycem yarin bakalim kac yumurtam olmus kac mm bu ay klomeni doktorum sabag oglen aksam aldirdi her ay sabah aksam icerdim bakalim ne var gorcez insallah bu ay guzel bi haber almak istiyorum

Insallah canm elnden gelenı yap tabıkı takdr allahın.

Amin canım benim, her hamileye istediği gibi bir doğum nasip etsin. İsteyen her anne adayına da Rabbim fazla bekletmeden nasip etsin inş. Aslına bakarsan teşhisin koyulması iyi bir şey çünkü ray da genelde bir kaç kayıptan sonra teşhis koyulabiliyor. Ağustos annelerinde öyle bir arkadaş var maalesef şu an önlemini aldı bu zamana kadar geldi çok şükür. Sen de canım baştan önlemini alıp yola öyle devam edeceksin, ve en nihayetinde de Allahın izni ile bebişin kollarında olacak

Amin kuzummm Allah razı olsun

Evet kuzum ilk başta üzüldüm vs sonra şükür en azından tedavisi var dedim. Evet baktım baya kişi dikişi alındıktan sonra bile Doğum başlamış 38 39 haftaları bulmuş. İnşallah canım rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin

Canlarım tek tek alintilayamadim yureklerinize sağlık..
Oğlum 3315 gr 50cm doğdu herşey yolunda şimdilik.emme savaşları yapıyoruz sütüm tam gelmedi InşaaAllah gelir.bi kere mama verdiler.
Spinal dedik gözüm korkmuştu ama cok güzel bir duyguymus ve dediğiniz gibi rabbim öyle bir cesaret veriyor ki o sesi duyduğunuzda dünyanız yesilleniyor.yeni hayatınız o sesle renkleniyor..
Al_pi doğumdan 4gun önce 3400 cikmisti oglumun kilosu..
Sana şu kötü oldu diyeceğim hicbirşey yok çünkü herşey çok güzeldi.
Biraz ağrı oda ilk ağrı kesicide geçiyor sonra az az oluyor...
Sanada az kaldı ayy ben bile heyecanlandım.
Güzel geçecek eminim yüzün gülerek gir ve öyle çık.altin kuralın bu olsun.
Ordaki Hemşireler ne kadar guler yuzlu bir annesin bu halin bize umut oluyor dediler.
Çok şükür atlattık.bide evimize gidersek rahatlıcaz insaAllah..

Sag salim kucagima alayim da ben odaya gectikten sonra raziyim agriya siziya.. Masallah kilosu gayet iyi cikmis bugun eve cikmadiniz mi ? Sütü hic kafana takma ilk banyodan sonra gelir hemen varsa sicak su gogsunu yika yada sicak bez koy merak etme sut en kolayi oglusun kollarinda ya..❤

bol bol emzir canim gelir sutun. Emzirmedigin zamanlardada sag gelicek bebek emdikce artiyor sut. Misss gibi kokuyordur simdi yeni dogan ayri bir guzel masallah size. Allah isteyen herkese nasip etsin

Son 3 gun alpi nasil hissediyorsun annen geldimi

Slm cnm nasılsın? Bi arkadasim ikiz bebeklerini kaybetti . Ray teshisi koyuldu yeniden hamile kalimca dikis atıldı 2 hafta istirahat etti simdi normal devam ediyir. 36haftada dikisi alacaklarmis bebek o haftada dogsa bile sikinti olmuyr cok sukur. Sen simdi tedavidemisin cnm

Gözün aydın canim benim Allah analı babalı büyütsün :)

bol bol emzir canim gelir sutun. Emzirmedigin zamanlardada sag gelicek bebek emdikce artiyor sut. Misss gibi kokuyordur simdi yeni dogan ayri bir guzel masallah size. Allah isteyen herkese nasip etsin
Aman ya ne şanssızım o kadar çok emzirdim o kadar çok çaba sarfettim ama gelmedi sutum yetmiyor minnosuma mama da veriyorum halada yetmiyor çok üzülüyorum hep ağlıyor minnagim

İyiyim canım şükür sen nasılsın defne prenses nasıl :) daha tedaviye başlamadık bayramdan sonra klomene başlarız dedi kuzum. Ama adetliyken gittim rahim ağzı yetmezliği var dedi. Dikiş şart bakalım hamile kalmakta zor pcoyum malum

Canımm allah guzel gunlernı gostersın yavrunn ınsaalah. Darısıda sıradakılere artuj

gecen hafta geldiler canim.. simdilik sakin sessiz geciyor gunler :) Göbekle vedalasiyorum hergun konusuyorum :)) Bitti artik Rabbim hayirlisiyla kucagima almayi nasip etsin baska birsey istemiyorum..

Canm hayrlsyla s de alrsın benegını kucagına ınsaalah

vesselam_

canım rabbim hayırlı evlat eylesin.
gözünüz aydın olsun,
iyi doğdu mini adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…