Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Iyi ki varsınız bana cesaret oluyorsunuz.
Bugün arkadaşımda dedi oda spinal oldu.
Hadi bakalım annelik cesaret işi ilk cesaretini göster yavruna dedi.
Çok hoşuma gitti.
Ben spinal istiyordum zaten ama böyle birkaç yorum okuyunca tırsıyorum hemen
Ama vazgeçmek yok ilk ben görecem oğlumu

Seni rahatlatmak için yazmadım canım gerçekleri yazdım emin ol gerçekten hissetmiyorsun,birde anestezi uzmanıyla sohbet falan et benim dilim durmamişti :))) yarım saat bile sürmüyor ameliyat rahat ol geçecek şaşıracaksın nasıl bitti diye

canim onun ikiz ya iki kere korkmustur :))) Yok ya ben hic korkmuyorum genel olmam kizimi ben gorecegim fotograf cekilecegiz onunla ne yapayim agrirsa bisi olursada olsun umrumdaaa degil :)
Sende korkma ne muayenelrden gectik ne yollar katettik onu dusun oğlusunu dusun Ve genel olunca zor ayikiyormussun genel olan cogu kisi pisman .

İyi akşamlar kızlar :)
Genel sezeryandan da korkmayın ben genel oldum mecburi olarak bünyeden bünyeye değişiyor hemen ayıldım hic sıkıntı yaşamadım hatta hemen ayaklandım doktorum diğer hastalara beni örnek gösterdi :)) tek sıkıntım omuz agrimdi çok şiddetliydi ne uyudum ne de oturabildim kötüydü yanı
Birde bi kötü yanı bebeğimi doğar doğmaz görmedim ve ten tene temasta bulunamadım bu beni çok üzdü. Size tavsiyem bebek doğar doğmaz bebeği ciplak şekilde göğsünüze yatırtın doktorunuza söyleyin mutlaka yapın bebekle bağınız güçlensin ve sütünüz gelsin :)
Ha bu arada elimde olsa normal Doğum yapardım :)

Amin inşallah cnm bnmm, sen nasılsın? Elif bebeğimiz nasıl, Yeni evinizde herşey yolundadır inşallah
Hamd olsun Gamze'm iyiyiz ikimizde, üst dişlerimiz çıkıyor onlarla uğraşıyoruz. Elif kıpır kıpır peşinde koşturup duruyoruz cadının. Yeni eve de alıştık çok şükür yalnız zaman su gibi akıyor hiç bir şey yapmaya fırsat bulamıyorum :)

Eki Görüntüle 2005685 Teyzeleri buda bnm küçük defneeem
Not: eldivenlerimiz büyük geldiği için çorap giydiğimiz doğrudur
Maşallah defneme Allah nazarlardan saklasın. Bu emziği emerken ağızlarının içini görmek çok güzel oluyor :))) çok tatlı ya

Semra24 fotografı yükleyemiyorum bir türlü e-bebek promalt dersen cnm, emziren anneler için malt içecek... mavi kutu üstünde buğday fotoğrafı var..

vesselam_ ayyy demek belli oldu paşanın geleceği gün, hayırlısıyla gelsin... cnm bnm drum seçti ve spinal anestezi oldum... aynen benimde yanında anestezi uzmanı oturdu bütün Doğum boyunca sohbet ettik, hatta bir ara ben müzik açılmasını istedim düşün Ve ben Doğum bitince miyomlarım temizlendi bnm hbrim yoktu o anda söylemedi bile dr... uzun sürdü farkettim ama hiç sesimi çıkarmadım müzik dinlemeye devam ettim sohbette çok gzldi İnan dr ların o ortamın tadını çıkardım... sakın Doğum videolarını izleme araştırma, İnan hiç birşey bilmeden girdim eğer bilseydim korkardım çünkü... kimsenin Doğum hikayesi seni etkilemesin... biliyormusun yavrunu giyindirip ameliyathaneden ailene teslim ediyorlar ya işte o gider gitmez özlemeye başlıyorsun, bıraksalar ayaklanıp peşinden gidersin bende öyle olmuştu... 2-3 kere nereye görürdüler diye sordum Sana tavsiyem her anın tadını çıkar korkma, sevinçten ağlayacağın en gzl anları yaşatacaksın...
Rabbim sen büyüksün isteyen herkese ama herkese yaşat bu duygularııı( Amin)

Kesin kararliyim artık spinal olacam o anı kaçıramam
Rabbimin izniyle kucağımiza alalım sağlıkla insaAllah.sadece dua edin yeter bana

Aldık canım günü çok heyecanlı Allahım kolay kurtarsın insaAllah.
Amin amin çok sagol:)
Canım Allah kolayca kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla.. çok şükür bu günlere geldiniz bundan sonra da sorunsuz geçer inşallah.. anne olmaya karar vermek birini ölene dek kendinden önde tutacağını bilerek çocuk yapmak zaten başlı başına cesaret işi spinalde nedir ki biz kadınız dahası anne adayları ve anneyiz Allahın izniyle❤

Amin canım benim Allah razı olsun
Çok haklısın rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin InşaaAllah.

Bizde aldik günümüzü 23 Haziran Cuma günü Allahin izniyle geliyor inci tanem ❤
Ay canim senin de az kalmış :)) bir hafta arayla bebisleriniz kucağınızda olacak inci tanesi nasıldi annesi kilosu filan, bu sefer poz verdi mi

Ay canim senin de az kalmış :)) bir hafta arayla bebisleriniz kucağınızda olacak inci tanesi nasıldi annesi kilosu filan, bu sefer poz verdi mi
Aynen canim son 13 gün.. Bu sefer yüzünü gösterdi ama guya luks hastane renkli foto vermedi yaa cok sinirliyim.. Esimede diyemedim telefonla cek cunku sonradan gordum usg kagidinin siyah beyaz oldugunu
Minnak bi kizim olacak 2742 gram ama boyumuzun masallahi var 50 cm bu hafta yine kilo almamisiz .. Sanirim ramazanin etkisi hemde istahimda gitti.. Doktor proteine yuklen dedi iki hafta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…