Zor kavuşunca bitmiyor tedirginlik canım ama artık sen bi kenera bırak bebişe odaklan inşallah herşey yolunda gidecekAmin canim çok sagol .. Hala tedirginlikle bekliyorum sanirim kucagima alana kadarda kizimin olacagina olduguna inanamiyacagim.
Aynen öyle oluyor Rabbim herkese nasip etsin hayirlisyla ..Zor kavuşunca bitmiyor tedirginlik canım ama artık sen bi kenera bırak bebişe odaklan inşallah herşey yolunda gidecek
Aa niye erken bu kadar .. Ben bayram haftasi alir diye dusunmustum .. Saglikla dogsunda gerisi onemli degil zaten canim.Selam kızlar ben geldim oğlan dönmemiş artik günümüzü aldık 17 haziranda hayırlısıyla evladimizi kucağımiza sağlıkla almayı nasip eder mevlam InşaaAllah.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Doktor 15 ile 20 arası seçin dedi babamız 17si olsun dedi.hem tayinimiz çıktı erken olsun dedik.Aa niye erken bu kadar .. Ben bayram haftasi alir diye dusunmustum .. Saglikla dogsunda gerisi onemli degil zaten canim.
Anladim canim .. saglikla gelsin pasa o zaman nereye cikti tayininiz peki? Abu bide bebecikle tasinacaksiniz..Doktor 15 ile 20 arası seçin dedi babamız 17si olsun dedi.hem tayinimiz çıktı erken olsun dedik.
Doktorun ultrason cihazında son gün 27-28arasi çıkıyor on gün önce olmuş oluyor.
Bende erken değil mi dedim ama kısmet böyle oldu kilomuz falan iyi doktor sıkıntı yok dedi.
3300 olmuşuz 3kiloyu görür mu dedim ama elhamdülillah gördük:)
Evet kilosu farklı oluyormuş dogunca:)Anladim canim .. saglikla gelsin pasa o zaman nereye cikti tayininiz peki? Abu bide bebecikle tasinacaksiniz..
Masallah kilosu cok iyi bakalim dogunca kac kilo dogacak..
16 olsaymiş doğum günlerimiz ayni olurmuş:)) hayirlisiyla al kucağina canım mis kokulu bebeğini. zaman nasılda geçiyor inanamıyor insanDoktor 15 ile 20 arası seçin dedi babamız 17si olsun dedi.hem tayinimiz çıktı erken olsun dedik.
Doktorun ultrason cihazında son gün 27-28arasi çıkıyor on gün önce olmuş oluyor.
Bende erken değil mi dedim ama kısmet böyle oldu kilomuz falan iyi doktor sıkıntı yok dedi.
3300 olmuşuz 3kiloyu görür mu dedim ama elhamdülillah gördük:)
Maşallah senin kızınada canım,bende öyleyim kızımı paylaşamiyorum:)) nitekim oda kimseyeKeske benimkide huylansa yildan gecen adamlara gel gel diyor gülücukler atip atılıyor :)))) .kizima biri kizim diyimce illet oluyorm benim kizim o :)masallah fıstığa hamileyken zaman geçmiyor ama digdan sonra doyamadan akip gidiyor zaman 11.5 aylik olduk biz yasina girecek :)
Hayırlısı olsun canim benim :) 37 den sonra dogan bebekler normal sayılıyor korkma :) genelde 38 bitiyor 39 da alıyorlar ama hiç birşey farketmez bebisin kilosu da iyi maasallah sen içini ferah tut ve son günlerinin kıymetini bil bebisin karnında olmasını bile özlüyor insan tadını çıkar :)Evet kilosu farklı oluyormuş dogunca:)
Bakalım insaAllah hayırlısıyla şu günleri atlatalım rabbimden tek isteğim o..
38+4 oluyor alpi erken mi ki yaa.
Sana kaçında konuştu
Seninle konusmustuk ya 20sine demistin öyle aklimda kalmis simdi 17 direk deyince erken geldiEvet kilosu farklı oluyormuş dogunca:)
Bakalım insaAllah hayırlısıyla şu günleri atlatalım rabbimden tek isteğim o..
38+4 oluyor alpi erken mi ki yaa.
Sana kaçında konuştu
Amin canım amin16 olsaymiş doğum günlerimiz ayni olurmuş:)) hayirlisiyla al kucağina canım mis kokulu bebeğini. zaman nasılda geçiyor inanamıyor insan
39 bitmesine üç gün kalacak ama 39 içinde olmuş olacakHayırlısı olsun canim benim :) 37 den sonra dogan bebekler normal sayılıyor korkma :) genelde 38 bitiyor 39 da alıyorlar ama hiç birşey farketmez bebisin kilosu da iyi maasallah sen içini ferah tut ve son günlerinin kıymetini bil bebisin karnında olmasını bile özlüyor insan tadını çıkar :)
Evet bende en son 20si der diyordum öylede oldu ama 3gun erken gelecekSeninle konusmustuk ya 20sine demistin öyle aklimda kalmis simdi 17 direk deyince erken geldiYoksa gün olarak iyi 38+4 benimde 38+4e denk geliyor sanirim eger 23 haziranda olur sa
Ben bu hafta sonu tarih alacagim bakalim ne diyecek bana
Evet az kaldi vallahi hele sana :)) Saglikla gelsin kuzucuk insallah.. Bana sec derse 21i secerim kadir gecesi olsun :)Evet bende en son 20si der diyordum öylede oldu ama 3gun erken gelecek
Insan tarih seçin diyince afalliyor çok tuhaf oldum yaa.
Alpiiii az kaldı az çok heyecanlıyım
Hayırlı zamanda gelsin InşaaAllah sağlıkla sıhhatle..Evet az kaldi vallahi hele sana :)) Saglikla gelsin kuzucuk insallah.. Bana sec derse 21i secerim kadir gecesi olsun :)
Ama benim icimden hep 23 geciyor 24 arefe o gune birakmaz diye ..
Anaam çok az kalmış haftaya geliyor paşa deseneSelam kızlar ben geldim oğlan dönmemiş artik günümüzü aldık 17 haziranda hayırlısıyla evladimizi kucağımiza sağlıkla almayı nasip eder mevlam InşaaAllah.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Amin canım amin sorma az kaldı rabbim yardımcımız olsun inşaAllah...Anaam çok az kalmış haftaya geliyor paşa deseneSağlıkla sihhatle gelsin, kolay bir doğum olsun ins..
Bişey olmuyor canım, beni hatırlamıyormsun ödlekliğimi. Ben bebeği çıkarttiktan sonra bile beni uyutmayin dedim hiç uyumadim:) spinalden genele değilde genelde bebek çıktıktan sonra sedasyon veriyorlar odaya gidene kadar yatiyorsun ben onu bile almadım istemedim düşün. Korkacak birşey yok çünkü cesaret geliyor o an hele minik bebeğinin ağlama sesini duyunca yeniden doğacaksın:)Hayırlı zamanda gelsin InşaaAllah sağlıkla sıhhatle..
O değilde kendi doktorum bile spinal anestezi istememiş iki doğumuda genel olmus..
Cesaretin varsa yaparız..
Zaten ben spinali daha çok oneriyorum agri sizi hafifliyor uyuksuklugun geçene kadar diyor.
Genelde ağrıyı çok hissedersin dedi.
Son bir muayene kaldı perşembe günü..
O zamana kadar kararini netlestir dedi
Melisa ikizlerin annesi spinalden genele gecmemi anlatmim demisti ya ay ne oldu ki acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?