Maşallah canım haftasını yakalamış hatta boyu uzun olacak ve 13 gun sonra muhtemelen 3 kiloyu bulurAynen canim son 13 gün.. Bu sefer yüzünü gösterdi ama guya luks hastane renkli foto vermedi yaa cok sinirliyim.. Esimede diyemedim telefonla cek cunku sonradan gordum usg kagidinin siyah beyaz oldugunu
Minnak bi kizim olacak 2742 gram ama boyumuzun masallahi var 50 cm bu hafta yine kilo almamisiz .. Sanirim ramazanin etkisi hemde istahimda gitti.. Doktor proteine yuklen dedi iki hafta..
Evet ya bi tane odasina asayim dedim cok istedim ya ondan yok :))Maşallah canım haftasını yakalamış hatta boyu uzun olacak ve 13 gun sonra muhtemelen 3 kiloyu bulurSağlıkla gelsin de foto isi dogunca da bol bol cekilir. Benim de hic yok napalim :))
Çok heyecanlandım yaa çok az kaldı Allahım yardımcımız olsun canım.Bizde aldik günümüzü 23 Haziran Cuma günü Allahin izniyle geliyor inci tanem ❤
Aynen canim sorun olacağını sanmıyorum. Ben alttaki takvimi baz alarak söyledim bir 100 gr farkediyorEvet ya bi tane odasina asayim dedim cok istedim ya ondan yok :))
Yok haftayi yakalayamiyoruz ne yazikki hatta kafamiz iki hafta kucuk cikti doktor takipli hastamsin sorun olmaz dedi kucuklukle alakali bende cok takilmadim cunku benimde kafam yuzum kucuk esiminde :))
Senin minnak ne zaman gelecek acaba Kesin temmuzda gelir
Kiloya takilmiyorum aslinda ya ben 3kiloyu bulamam diyordum ki 3u gecer her halukarda ama dogumda kac olur orasini dogunca gorecegiz artik ..Çok heyecanlandım yaa çok az kaldı Allahım yardımcımız olsun canım..
Sağlıkla kucağımiza aliriz insaAllah yavrularımızı.
Kilo çok diyip az çıkıyor az diyip çok çıkıyor bunlar çok sorun değil biliyorsun.açıkçası benim çocuğun kilosundsn şüpheleniyorum bu kadar çok çıkacağına zannetmiyorum az çıkar doğumda.haftaya bugün kucağımizada olacak InşaaAllah
Hamd olsun bu haftaya kadar geldik O bana yetiyor. normal bir bebek artık bizimkiler.
Incili günlere az kaldi
Anneciğinde gelecek 12sinde ohhh ne güzel
Sorma canim ya ayaklarim gitmiyor evin icinde bile dolanamiyorum.. Oturup kalkmak iskence afedersin lavaboya giderken klozete resmen kendimi birakiyorum o kadar zor kemiklerim agriyor..Aynen canim sorun olacağını sanmıyorum. Ben alttaki takvimi baz alarak söyledim bir 100 gr farkediyorBen normal istiyorum ya 40 hatta 41 bile bulabilir ama ins. 3 kiloyu bulduktan sonra bekletmez çünkü sicaklar beni cok etkiliyor artık. Ellerim ayaklarim hep sicak. Bu hafta isten de ayrılıyorum. 37 ye kadar dayanamayacagim
Annelik fedakarlık, az kaldıSorma canim ya ayaklarim gitmiyor evin icinde bile dolanamiyorum.. Oturup kalkmak iskence afedersin lavaboya giderken klozete resmen kendimi birakiyorum o kadar zor kemiklerim agriyor..
Saglikla gelsinler insallah.. Normal istiyorsan insallah cok gec gelmez 38de gelsin :)
Bende doğdugundaki kilosunu merak ediyorumKiloya takilmiyorum aslinda ya ben 3kiloyu bulamam diyordum ki 3u gecer her halukarda ama dogumda kac olur orasini dogunca gorecegiz artik ..
Heyecan yok bende hala sadece doktor gununu söyleyince bi garip oldum o kadar ..
Sanirim göbekle vedalasmanin zamani artik yavas yavas :))
Saglikla gelsin ahmet yigit ismide cok guzelmis ..Bende doğdugundaki kilosunu merak ediyorum
Sanırım ozlicez bu göbeği.
Çocuğumun süt hakkını vereyim ikinci için çalışmalara başlarızbu dört yilda oldu rabbim çok bekletmez inaaAllah.isteyen herkese tez vakitte versin..coookk aminnnn
Ismimiz Ahmet Yiğit olacak insaAllah canim.
Hadi insaAllah canimSaglikla gelsin ahmet yigit ismide cok guzelmis ..
Dogsun konusuruz ben ctesi anestezi uzmaniyla konusacagim bakalim bir sorun cikmazsa bende spinal olacagim
Alpi sende günü almışsın hadi hayırlısıyla gelsin inşallah prenses ❤Bizde aldik günümüzü 23 Haziran Cuma günü Allahin izniyle geliyor inci tanem ❤
Canım gününü doldurupda geliyo çok şükür kilosu azcık az olsa ne olur ben akşam öğrendim arkadaşım 30 haftalıkken erken doğum yapmış Allah korusun öyle durumlardan.. senin kızın inci gibi narin olacak demek ki ince uzun kızçe maşallah ona❤ bu arada renkli ultrason benm hastanemde de yok galiba aynı isimli hastaneye gidiyoz cihazıda hiç güzel değil ben daha lüks beklerdim muayene de doğumda maşallah deve yüküyle para ama keşke cihazlarda yenilense.. ben zaten canım dr um için gidiyom yoksa başka yere giderdimAynen canim son 13 gün.. Bu sefer yüzünü gösterdi ama guya luks hastane renkli foto vermedi yaa cok sinirliyim.. Esimede diyemedim telefonla cek cunku sonradan gordum usg kagidinin siyah beyaz oldugunu
Minnak bi kizim olacak 2742 gram ama boyumuzun masallahi var 50 cm bu hafta yine kilo almamisiz .. Sanirim ramazanin etkisi hemde istahimda gitti.. Doktor proteine yuklen dedi iki hafta..
Canım adı çok güzel oğlunun sağlıkla gelsin inşallah sevdiğim erkek isimlerindendir özellikle Yiğit bu arada benm dr sizde uğraştınızmı 10 sene bekleyen hastam var doğurtana kadar üstümde acayip bi yük var diyobirde siz telaş yapıyosunuz ondan olmuyo bu doğsun 1 sene sonra sen hamile kalırsın bak gör dedi yani 2. Ler belki o kadar bekletmez diyorum fazla ara vermezsekBende doğdugundaki kilosunu merak ediyorum
Sanırım ozlicez bu göbeği.
Çocuğumun süt hakkını vereyim ikinci için çalışmalara başlarızbu dört yilda oldu rabbim çok bekletmez inaaAllah.isteyen herkese tez vakitte versin..coookk aminnnn
Ismimiz Ahmet Yiğit olacak insaAllah canim.
sagol canim darisi sizlere insallah sizinde gunlerinizi bekliyecegiz burda..Alpi sende günü almışsın hadi hayırlısıyla gelsin inşallah prenses ❤
Canım gününü doldurupda geliyo çok şükür kilosu azcık az olsa ne olur ben akşam öğrendim arkadaşım 30 haftalıkken erken doğum yapmış Allah korusun öyle durumlardan.. senin kızın inci gibi narin olacak demek ki ince uzun kızçe maşallah ona❤ bu arada renkli ultrason benm hastanemde de yok galiba aynı isimli hastaneye gidiyoz cihazıda hiç güzel değil ben daha lüks beklerdim muayene de doğumda maşallah deve yüküyle para ama keşke cihazlarda yenilense.. ben zaten canım dr um için gidiyom yoksa başka yere giderdim
Canım adı çok güzel oğlunun sağlıkla gelsin inşallah sevdiğim erkek isimlerindendir özellikle Yiğit bu arada benm dr sizde uğraştınızmı 10 sene bekleyen hastam var doğurtana kadar üstümde acayip bi yük var diyobirde siz telaş yapıyosunuz ondan olmuyo bu doğsun 1 sene sonra sen hamile kalırsın bak gör dedi yani 2. Ler belki o kadar bekletmez diyorum fazla ara vermezsek
Rabbim çok bekletmeden herkese tez vakitte versin InşaaAllah canım.Alpi sende günü almışsın hadi hayırlısıyla gelsin inşallah prenses ❤
Canım gününü doldurupda geliyo çok şükür kilosu azcık az olsa ne olur ben akşam öğrendim arkadaşım 30 haftalıkken erken doğum yapmış Allah korusun öyle durumlardan.. senin kızın inci gibi narin olacak demek ki ince uzun kızçe maşallah ona❤ bu arada renkli ultrason benm hastanemde de yok galiba aynı isimli hastaneye gidiyoz cihazıda hiç güzel değil ben daha lüks beklerdim muayene de doğumda maşallah deve yüküyle para ama keşke cihazlarda yenilense.. ben zaten canım dr um için gidiyom yoksa başka yere giderdim
Canım adı çok güzel oğlunun sağlıkla gelsin inşallah sevdiğim erkek isimlerindendir özellikle Yiğit bu arada benm dr sizde uğraştınızmı 10 sene bekleyen hastam var doğurtana kadar üstümde acayip bi yük var diyobirde siz telaş yapıyosunuz ondan olmuyo bu doğsun 1 sene sonra sen hamile kalırsın bak gör dedi yani 2. Ler belki o kadar bekletmez diyorum fazla ara vermezsek
Amin canım inşallah temennimiz sağlıkla kucağına alması herkesin..Canım sorma valla bizde bakalım kaç parayla çıkıcaz bu hastaneden.. demek her şubesi aynı cihazlar yenilenmemiş. Görüntü aynen dediğim gibi kağıtta eli kolu bile belli değil yani o kadar kötü.. bende senin gibi acaba başka bi dr a gitsemmi diye düşünmüyo değilim kısmet bakalım..sagol canim darisi sizlere insallah sizinde gunlerinizi bekliyecegiz burda..
Evet makinalari da kotu silik cikiyor görüntü bir muayene nst 400 lira veriyorum iki sferdir. Yuh yani bari makinanizi kaliteli alin bi renkli goruntu olmaz mi . Esim erken gelse hafta ici baska doktora giderdim sirf renkli goruntu icin ama yalan söylemek bide ramazan da :))
Zaten gitmemde imkansiz ya :-/
Amin canım inşallah Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.. sorma yaş konusunu 1. Yi tutturalım derken nerdeuse 2. Yi yapma yaşına geldik ben sözde 30 da çocuk işini bitirmek istiyodum oysa ki yaş 28 daha ilki olacak nasip olursa benim gittiğim hastanede cihazlar çok iyi olmadığı için bahsettiğim gibi göremedi dr cinsiyeti bi tahminde de bulunamadı. Salı günü 2li testimiz var orda söler diye düşünüyorum yani umuyorum ister erkek ister kız olsun sağlıklı hayırlı olsun ama insan merak ediyo tabiRabbim çok bekletmeden herkese tez vakitte versin InşaaAllah canım.
Genelde oyle oluyor cevremde birinciyi zorla ikinciyi kolaylıkla olan.
yaşımızda geçiyor evlatlarımızı kardeşsiz bırakmamak lazım bu benim düşüncem tabiki herşeyin hayırlısı InşaaAllah:)
Cinsiyet tahmini yaptı mi doktor sana
Allah sabır versin arkadaşım inşallah tekrardan bebeğin olur. Benm fsh hakkında bilgim yok ondan dolayı yorum yapamıycam ama öyle 1 dr un dediğiyle gitme gittin mi bilmiyorum ama infertilite dr larına git danış hormonlar için bir sürü tedaviler var umarım onlardan birisi senin ilacın olur ve bebeğine kavuşursun.. unutma imkansız diye bişey yok Allah ol dedikten sonra olur inşallahMerhaba aranızda fsh ile uğraşıp gebe kalan oldumu ben 3 ay önce sezeryan oldum bebeğimi kaybettim şimdi tekrar düşünürken menopoz a girdiğimi öğrendim yıkıldım nolur dua edin... Doktorlar olmaz asla dedi menopoza girdiğim için çok üzgünüm fsh 40 çıktı
Çok geçmiş olsun fsh yüksekliğini bilmiyorum ama araştirin,bitkisel çözümlere bakın başka doktorlarada gidin vardır muhakkak tedavisi yeterki umut olsun.. burda bakın hiçbirimizin çocuğu yoktu olmuyordu uzun zamanlar bekledik Rabbim verdi mükafatini şükürler olsunMerhaba aranızda fsh ile uğraşıp gebe kalan oldumu ben 3 ay önce sezeryan oldum bebeğimi kaybettim şimdi tekrar düşünürken menopoz a girdiğimi öğrendim yıkıldım nolur dua edin... Doktorlar olmaz asla dedi menopoza girdiğim için çok üzgünüm fsh 40 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?