• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Rabbim kuluna kaldıramayacağı yükü yüklemezmiş CNm .ben de bu kız nasıl oldu diye merak ediyorum hep

Kızına sarıl canım şükür ki rabbim 1 tane nasip etmiş..
İnşallah kardeşi de gelicek,
imtihanımız buymuş, beklemek
sabretmek önemli olan..

Çevrende kimseye söylemediğin iyi olmuş
sorular sorup canını sıkacaklardı..
Tevekkül edelim, inşallah
sabrın sonu selamet =)

Canım geçmiş olsun. Bol bol dinlen ve kafaya kimseyi takma her şey geçiyor gerçekten. Ben bazen eşime iş yerine, ailelere kızıyorum üzülüyorum sonra da diyorum ki aman diyorum bu kadar ne diye üzüyorum kendimi, bebeğime yazık... Hepsi geçici bebeklerimiz bizimle olsun yeter ki :KK66:

Maşallah güzelim benim ya :)) Rabbim korusun. Ne kadar masum:KK68: Maşallah kızlar, çok güzel bebekleriniz var. Rabbim nazarlardan korusun:nazar: Sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin...
Doğru söylüyosun canım biz o kadar uğraştık bu bebekler için ona bunu yaşatmaya hakkım yok sakin olmak zorundayım ama yapın gereğide bu çok mümkün olmuyo.. en azından eşim her zaman destekçi çok şükür o da çok korkuyo bişey olur diye sürekli gözü üstümde bu durumdan sonra.. inşallah sağlıkla kucağımıza alırız da bizi sinir eden insanları düşünürken birden bebeğimize bakarız ve o kişiye içten içe amaaan umrumda bile değilsin deriz

Saolun güzeller,Allah hepinizden razı olsun❤️ Tek tek alıntı yapamadım... ben emziği hastaneye götürdüm malum ilk gün hiç sütüm gelmedi cok denedik, pompa kullandık yinede gelmedi mama ve bu emzik kurtuluşumuz oldu cok şükür kabul etti... şimdi gözüm gibi bakıyorum emziklere ;) sütüm 3. Gün geldi çok şükür hem pompa hem annemin hoşafları birde e bebekte satılan o malt içecekleri çok süt yaptı...
Semra24 Semra24 cnm o içecekleri şiddetle tavsiye ederim,denedin mi? Ben arada takviye amaçlı hala içiyorum... eşim gitmiş koli ile almış, eee kızı olunca söz konusu ;) istersen fotoda atarım cnm

_Verda_ _Verda_ cnm inşallah eşinin tedavisi size mucizenizi getirecek bak bende ameliyat oldum üstüne hmn hamile kaldım olmayacak denilen ayda hatta ;) sen o gzl umudunu hiç kaybetme Rabbim sana o sabrı hep versin❤️
u-mutlu lale u-mutlu lale bak bişe söyleyim sana ben Doğumdan sonra ögrendim eğer sinirlendiğin kişi aileden biri ise yavrunun ona benzeme ihtimali varmış, sen sen ol hiç sinirlenme ;) hem sen annesin artık kim seni üzebilir kiiii... hepsi bi yana karnını sev duanı et şükret ve yavruna o kasılmaları hiç yaşatma emi ;)

Saolun güzeller,Allah hepinizden razı olsun❤️ Tek tek alıntı yapamadım... ben emziği hastaneye götürdüm malum ilk gün hiç sütüm gelmedi cok denedik, pompa kullandık yinede gelmedi mama ve bu emzik kurtuluşumuz oldu cok şükür kabul etti... şimdi gözüm gibi bakıyorum emziklere :KK66: sütüm 3. Gün geldi çok şükür hem pompa hem annemin hoşafları birde e bebekte satılan o malt içecekleri çok süt yaptı...
Semra24 Semra24 cnm o içecekleri şiddetle tavsiye ederim,denedin mi? Ben arada takviye amaçlı hala içiyorum... eşim gitmiş koli ile almış, eee kızı olunca söz konusu :KK66: istersen fotoda atarım cnm

_Verda_ _Verda_ cnm inşallah eşinin tedavisi size mucizenizi getirecek bak bende ameliyat oldum üstüne hmn hamile kaldım olmayacak denilen ayda hatta :KK66: sen o gzl umudunu hiç kaybetme Rabbim sana o sabrı hep versin❤️
u-mutlu lale u-mutlu lale bak bişe söyleyim sana ben Doğumdan sonra ögrendim eğer sinirlendiğin kişi aileden biri ise yavrunun ona benzeme ihtimali varmış, sen sen ol hiç sinirlenme :KK66: hem sen annesin artık kim seni üzebilir kiiii... hepsi bi yana karnını sev duanı et şükret ve yavruna o kasılmaları hiç yaşatma emi :KK66:
Ah zavallı kızım :( bende de gelmedi ilk başta aldı kızım emziği ama çocuğu 1 ay aç bırakınca hırçınlaştı hala da devam ediyor hırçınlığı :(
Bende humanain çayını içtim ama yetmedi canim sen resmini gönder bi de onlardan içeyim :) bi onlar kaldı içmediğim :)) ama bizim zillinin gündüz uykusu yok gibi bisi çoğu zaman kahvaltı bile yapamıyorum ne yazık ki

sağol gülüm..biraz nezle var canım ya..iş yeri toplu kahvaltıya gittik.şimdi yeni geldim topice bakayım dedim..sen nasılsın prenses nasıl?benim kızımda geçen hafta çok hasta oldu 1 hafta izin falan aldım çok öksürük oldu kustu falan..şimdi iyi çok şükür okula gitti teyzesi...
Siteye yeni girdim leyla abla :). Yeniden nasilsiniz ;)

Kız Pink bence sen acı çekmemişsin :)
Benim ebem ağladı.
Dakikada 2-3 kere geliyordu artık yorgunluktan bitmiştim.
Eşim nöbetteydi, başkasına devretti geldi, annem vardı, masaj pilates topu hiçbirşey fayda etmiyordu, bildiğin tükendim ben yav.
Cekmedim degilde unuttum diyekim :))

Bunu gördüğüm iyi oldu:))) anormal muamelesi yapıyor eşim bana. Annem ablam alınca huylanmıyorım ama başka kim olursa olsun istemiyorum birde huysuzlanıyor kızım,bizde 2 gün sonra 3 aylık olacağiz Allah'in izniyle,zaman ne çabuk geçiyor
Keske benimkide huylansa yildan gecen adamlara gel gel diyor gülücukler atip atılıyor :)))) .kizima biri kizim diyimce illet oluyorm benim kizim o :)masallah fıstığa hamileyken zaman geçmiyor ama digdan sonra doyamadan akip gidiyor zaman 11.5 aylik olduk biz yasina girecek :)

Dert yok dert yok Allah vercekse hayirlisini versin bak bende iki dusuk yaptim 3.de aynisi olacak diye korktum ama cok sukur bu zamana kadar geldik insallah sagliklada kucagima alirim..
Seninde olmuyorsa vardir vakti saati :KK66: Rabbim.hayirlisiyla kizina kardes nasip etsin insallah..
Alpiii aklim hep sende dogum ne zaman tarih belli oldumu nasilsiniz kizinla ;)

Saolun güzeller,Allah hepinizden razı olsun❤️ Tek tek alıntı yapamadım... ben emziği hastaneye götürdüm malum ilk gün hiç sütüm gelmedi cok denedik, pompa kullandık yinede gelmedi mama ve bu emzik kurtuluşumuz oldu cok şükür kabul etti... şimdi gözüm gibi bakıyorum emziklere :KK66: sütüm 3. Gün geldi çok şükür hem pompa hem annemin hoşafları birde e bebekte satılan o malt içecekleri çok süt yaptı...
Semra24 Semra24 cnm o içecekleri şiddetle tavsiye ederim,denedin mi? Ben arada takviye amaçlı hala içiyorum... eşim gitmiş koli ile almış, eee kızı olunca söz konusu :KK66: istersen fotoda atarım cnm

_Verda_ _Verda_ cnm inşallah eşinin tedavisi size mucizenizi getirecek bak bende ameliyat oldum üstüne hmn hamile kaldım olmayacak denilen ayda hatta :KK66: sen o gzl umudunu hiç kaybetme Rabbim sana o sabrı hep versin❤️
u-mutlu lale u-mutlu lale bak bişe söyleyim sana ben Doğumdan sonra ögrendim eğer sinirlendiğin kişi aileden biri ise yavrunun ona benzeme ihtimali varmış, sen sen ol hiç sinirlenme :KK66: hem sen annesin artık kim seni üzebilir kiiii... hepsi bi yana karnını sev duanı et şükret ve yavruna o kasılmaları hiç yaşatma emi :KK66:
Ayyy öyle mi diyosun kız o zaman benim çocuk komple ona benzero_O:KK17: sakin olmayı öğrenmeliyim canım haklısın.. ben o kasılmayı yaşarken bebeğim içerde hareket ediyodu çok üzüldüm ona bunu yansıttığım için ama yaşatan utansın.. inşallah artık stressiz günler bizi bekler.. bizde alsak zamanıngeldiğinde minikleri kucağımıza hiç bişey kalmıycak inşallah.. bu yaşadığım olayda anneliği hissettim içimde biliyomusun o güç geldi sanki bana bebeğim için dünyayı yakarım herşeyden vazgeçerim dedim :anneadayı:

İyiyim canım çok şükür . Bebişin geleceği zaman belli mi

Senden de canım duanızda bizleri unutmayın inşallah Doğum anında
Allah iyilik versin. yok canim belli degil ctesi kontrol var belki söyler inşallahta soyler artik yani :)

Allah iyilik versin. yok canim belli degil ctesi kontrol var belki söyler inşallahta soyler artik yani :)
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah canım az kaldı kızını kucaklamaya inşallah

Back