Sonrasında bel ağrım oldu ama eğilip kalmakla da alakalı olabilir biraz.Memnun kaldın mı ben iyiydim ama doğum yaklaştıkça endişelerim artıyor..
Onlar evleneli 3 ay oldu daha,nasip böyleymiş tabiki bişey demiyorum ama kayınvalideme sinirim hala geçmiyo mesafe koydum zaten o da farkında ama bi kere sormadı neden böyle yapıyosun diye o daha çok üzdü yani resmen kendine dikkat etmiyosun o yüzden olmuyo dedi bakıp bakıp ağladı karşısında nasıl durabildiğime hala inanamıyorum ama Allah çok büyük
Geçen ay süt buharını denedim o da işe yaramadı doktora ara vermiştim bu ay tekrar gidip araştırma yapılmasını isticem çeken biliyo ne zor ne üzücü bi durum olduğunu durup durup yaram deşiliyo bu mübarek zamanda dualarımızı kabul etsin Rabbim.Bi zamanı var illa ki sabırsızlıkla bekliyorum bende
Canım allaha gıcen ve pes etme anlıyorm senı. Benımde eltım ıkncı aynda hamıle kaldı ve ben yenı hamıleyım 3 asılamadan snra ılk tup bebekte nasıp ettı rabbım cok ıyı anlıyorm senı rabbım vaktı gelnce verıyo sabır lazm dua lazm ugrasmak lazım allahım dayanma gucu versın o ınsanlarada layıgını cersın baska baey dıyemıyoeum
Abla nedir durum mesajını görmedim yaptın mı testAmin gülüm inşallah Allah razı olsun canım benim..
Yapınca yazarım canım. Sen duanı eksik etme..inşallah müjdeli haberi vermek nasip olur gülüm.Abla nedir durum mesajını görmedim yaptın mı test
günaydın şekerler.Yapınca yazarım canım. Sen duanı eksik etme..inşallah müjdeli haberi vermek nasip olur gülüm.
sağol kuzum iyiyim...bugün ateş fırladı ya şoktayım..inşallah hamileyimdir..test yapacam korkuyorum ya..yarınki ilk idrarla yapacam inşallah kuzum..dua et...sen nasılsın zeynebcim?günaydın şekerler.
abla naptın durumun nsl
sağol kuzum iyiyim...bugün ateş fırladı ya şoktayım..inşallah hamileyimdir..test yapacam korkuyorum ya..yarınki ilk idrarla yapacam inşallah kuzum..dua et...sen nasılsın zeynebcim?
sağol kuzum iyiyim...bugün ateş fırladı ya şoktayım..inşallah hamileyimdir..test yapacam korkuyorum ya..yarınki ilk idrarla yapacam inşallah kuzum..dua et...sen nasılsın zeynebcim?
Amin gülüm inşallah Allah razı olsun canım benim. Duanızı eksik etmeyin ablacım..Bnde merak ettım ınsallah hayırlı bı haber verrsın bızlere su mubarek gunlerde rabbım gonlune gore cersın ınsallah
Amin gülüm inşallah. Sanada geçmiş olsun dikkat et kendine. Inşallah bu uğraşların bebeğini getirsin sana gülüm..ablacım inşallah pozitif sonucu alırsın
dualarım seninle.
ben de iyiyim
iki gündür midem ağrıyor biraz
iftarlarda fazla yemek yiyemiyorum, gitmiyor.
Bugün eşim anesteziye gitti
kan filan verdi
öğlen ben de gideceğim
doktorla görüşmeye
ameliyat tarihimiz ne zaman olcak bakalım
onun yoğunluğu stresi var üzerimizde...
Ablaa ben çatladım burda yarına kadar nasıl dayanıyorsun..sağol kuzum iyiyim...bugün ateş fırladı ya şoktayım..inşallah hamileyimdir..test yapacam korkuyorum ya..yarınki ilk idrarla yapacam inşallah kuzum..dua et...sen nasılsın zeynebcim?
Amin gülüm inşallah Allah razı olsun canım benim. Duanızı eksik etmeyin ablacım..
kız beni güldürdün canım ya...bende meraktan ölüyorum ama bir yandanda yoktur diye korkuyorum gülüm ya...akşam eşimde yap dedide ...ne bileyim olsun istiyorum bir yandanda korkuyorum..bugün çok önemliydi çok şükür ateş yüksek çıktı..Rabbim inşallah yavrumun dualarını kabul edip hediyemizi yollamıştır gülüm..dua et olurmu ablacım...Ablaa ben çatladım burda yarına kadar nasıl dayanıyorsun..
Her gün merakla bakıyorum ama yapmamışsın.
Meraktan doğuracam ha
Hadi güzel haberler ver insAllah bizlere dua ediyorum
Allah razı olsun kuzum...Dualarımdasınız inşaallah
Yap gitsin Leylakız beni güldürdün canım ya...bende meraktan ölüyorum ama bir yandanda yoktur diye korkuyorum gülüm ya...akşam eşimde yap dedide ...ne bileyim olsun istiyorum bir yandanda korkuyorum..bugün çok önemliydi çok şükür ateş yüksek çıktı..Rabbim inşallah yavrumun dualarını kabul edip hediyemizi yollamıştır gülüm..dua et olurmu ablacım...
Allah razı olsun kuzum...
akşam yaparım inşallah kuzum..şimdi işteyim test yok yanımda...Yap gitsin Leyla
Benim 1 saatlik idrarda çıkmıştı :)
Zaten sonuç değişmeyecek nasılsa
Herşeyin hayırlısı abla benimde bir iki saatlik idrarimle çıkmıştı..kız beni güldürdün canım ya...bende meraktan ölüyorum ama bir yandanda yoktur diye korkuyorum gülüm ya...akşam eşimde yap dedide ...ne bileyim olsun istiyorum bir yandanda korkuyorum..bugün çok önemliydi çok şükür ateş yüksek çıktı..Rabbim inşallah yavrumun dualarını kabul edip hediyemizi yollamıştır gülüm..dua et olurmu ablacım...
Allah razı olsun kuzum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?