Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ben henüz yeni kabullenmeye başladım durumu kesin hamileyim diye cinsiyetten sonra alırız belki minik bişeyler 13+4de söyler o zaman inşallah saklamazsa
Ben 23 haftada alirken bile hala tedirgindim alsam mi beklesem mi diye :)) Su an senin icin zaten cok cok erken o zaman ben strestten biran once zaman gecsin diye dua ediyordum :)
Benim kiz saklamadi valla bakalim seninkide saklamaz insallah.. birde kese hangi tarafta yada kasik agrin hangi tarafta ..

Bende öyleyim canım ya günleri sayıyoruz hayırlısıyla haftalar geçer hepimiz için inşallah.. Benim yumurtalar hep sağdaydı canım solda yoktu ondan dolayı sağda oldu benim bebiş

Hayırlı sabahlar kızlar ben bugün kontrole gideceğim normalde cuma ama bel ağrısı baş ağrısı yaşıyorum o zaman sınavlarda var erken gideceğim o yüzden
İnşallah güzel haberlerle geleceksin canım oh ne güzel bebişini görceksin

Günaydin herkese..
31 günü kalmış biri olarak sesleniyorum zaman çook çabuk geciyor çoook :)))

İnşallah canım bende meraktayım bebiş nasıl diye :)
Randevun kactaydi.. Gittin mi ?
Öğleden sonra canım daha gitmedim

Hayırlı sabahlar kızlar ben bugün kontrole gideceğim normalde cuma ama bel ağrısı baş ağrısı yaşıyorum o zaman sınavlarda var erken gideceğim o yüzden

Canım ıkılı testmı yaplcak doktr ac gel dedımı haftaya bnde gıdıcemde

Aynen Alpi çok az kaldı Heyecan var mı?
Bilmiyorum ki ara ara ayy diyorum biraz foto cekeyim zaman bitti gobekle vedalasacaksin sonra diyorum kızım mi gelecek simdi 1 ay sonra duygular karisik valla. Annemler gelene kadar sanirim sakinligim devam edecek onlar gelince heyecan baslar :)

Zaman ne kadar çabuk geçmiş gerçekten. Bol foto çekilin. Uzun bir elbise ile, eşin ve sen İzmir'in denizi arkanızda Her anınız kıymetli artık. Bende hala bir tedirginlik hali var 32. haftayı bir atlatabilsem son kontrol hiç içime sinmedi nöbetçi dr a denk geldik.

Cekildik de benim göbüş kuçük olunca son aya kalsin öyle cekilelim dedik simdide ramazana denk geldi :))
Niye canim neyin tedirginligi hersey yolunda ya kalbini ferah tut icine sinmediyse baska bi doktora daha git onu gorunce butun tedirginligin gecer gider zaten..

Ramazana da denk gelse çekilirsiniz ne olacak hem hava almış olursunuz Ben bu ara böyleyim. Bebek gelişiyor mu? Çentiklenme geçti mi? Karnım mesela küçük iş yerinde benden daha geri haftada olan bir arkadaşımın benden büyük karnı gibi gibi kafamda deli sorular. 32'yi bekliyorum işte sonra zaten hastane değiştireceğim..

Selamlar kızlar nasılsınız??

@Saadetim33 nasılsın tatlım,
sesin çıkmıyo??

Ahh sorma benim gobekte kucucuk goren ayy en fazla 27.hafta derdim yok canim sen 8.aydamisin gibi hep yorumlar aliyorum.
Baktim ki bebekte kucuk filan degilmis aslinda 1 hafta gerilik diyor ama temmuz annelerinde bende kucuk daha cok var benimki yine iyi aliyormus yani.
insallah gecmistir sol yanina yatmaya calis yemeklerden sonra duzenli kan akisida saglanir bebeginde bolca beslenir..
Lutfen iyi dusun bak bu haftaya kadar geldin bundan sonrasi insallah bebisler kucaga gelecek

Sağolasın..İnşallah canım bana da diyen çok oluyor artık bazen benim bebek arkaya doğru büyüyor diyorum ne diyim. İnşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız bu vesveseler de uçar gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…