- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benim ben hala içimde atan bir kalp olduğuna inanamıyorum..Sacma bı soru sordgmu farkettm kalp atsını duydugumuza gıre tabıkı canlı Ben duymadgım ıcın canlandgnın farkına varamadm heralde
Amin canım Rabbim isteyen nerde kim varsa kucağını doldursun.. Ins. bebisin dönmüştür gonlundeki dogum seklini Rabbim nasip etsin :)Bende öyle hissediyorum bazen çişimi getiriyor o an..
Korkuyom çıkar diye
Sorma ya yüzünü de göstermiyor beyfendi..bakalim gösterecek mi.
Az kaldı hakikaten rüyalarıma girmeye başladı artık..bugun döndüğünü gördüm
Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin insAllah.
Isteyen herkesede tez vakitte versin..
Gönlümden geçen Normal doğum ama rabbimden herşeyin hayırlısını diliyorum bakalım heyecanla görüş gününü bekliyorum..Amin canım Rabbim isteyen nerde kim varsa kucağını doldursun.. Ins. bebisin dönmüştür gonlundeki dogum seklini Rabbim nasip etsin :)
Canim benim ben hala içimde atan bir kalp olduğuna inanamıyorum..
Hareket etmeye başlasın insaAllah psikopata bagalyip surekli karnini izleyeceksin...
Kontrolde görürsün belki elini kolunu oynatıyor
Çok şükür rabbime bu duyguyu yaşatıyor
Rabbim isteyen herkesede nasip etsin..
Hadi gözün aydın canım herşeyin yolunda olmasına çook sevindim. Dediğin gibi o kadarcık gerilik problem değilmiş yaa bazı bebekler küçük oluyo demek olsun sağlıklı olsun da önemli olan o.. Hastaneyi neden değiştiriyodun canım?Tunaydin hanimlar iyi hafta sonlari herkese
Dun dr a gittik. 1 kilo 60 gr olmuş. Bir hafta geriden geliyor hala. Dr sorun görmedi. Başka bir topikte de bir arkadas bu usg cihazlarinin İskandinav ülkelerinden ithal oldugunu, oradaki ölçüleri baz aldığını bu nedenle olcumlerin bizimkilerden farklı olabileceginden bahsetti. Artik 32 den sonra çalışabilir raporu ve sonrasında hastane degisikligine gitmeyi planliyorum. Bizden haberler böyle sizler de iyisinizdir ins.
Erkek olursa bizde Mete koyabiliriz adını seçenekler arasında var Kız ismi çok da erkek ismi pek beğenemiyoruz eşimle ortak olarak bu isim şimdilik ikimizinde onayından geçen isimlerdenSağolasın canım. .Metehan dusunuyoruz en basindan beri..Sizin kontrol ne zamana?
Sağolasın canım :) Hastanenin imkanlarının kısıtlı ve sezeryana yönlendirmesi nedeniyle değiştiriyorum. Biz de eşimle isim konusunda pek anlaşamadık en son ikimizin de beğendiği tek isim bu olduğu için fikrimiz değişmedi Erkek olursa adaş olabilirler :) Az kalmış cinsiyete bizimkisi 12 haftalıkken gösterdi erkenden, o bacak arası hep açık da bir gül yüzünü göremedik bir türlüHadi gözün aydın canım herşeyin yolunda olmasına çook sevindim. Dediğin gibi o kadarcık gerilik problem değilmiş yaa bazı bebekler küçük oluyo demek olsun sağlıklı olsun da önemli olan o.. Hastaneyi neden değiştiriyodun canım?
Erkek olursa bizde Mete koyabiliriz adını seçenekler arasında var Kız ismi çok da erkek ismi pek beğenemiyoruz eşimle ortak olarak bu isim şimdilik ikimizinde onayından geçen isimlerden
Maddi nedenlerle hastanelerin insan sağlığını hiçe sayması çok üzücü yaa oysa ki her şey uygunsa annede istiyorsa normal doğumun ne kadar sağlıklı olduğu söyleniyor.. İnşallah gönlüne göre bir hastane ve dr bulursun canım.. Kız ismi güzel var bir kaç tane ama erkek zor oluyo bizde ikisine hazırlanalım diyoruz şimdiden gerçi bunu ben diyorum eşim demiyo daona kalsa iki isim neden arıyoruz belli olsun ona göre ararız diyo Bakalım ne olcak bizimki de merakla herkes bir şeyler almak için bekliyor 13+4 de 2 li teste gidicez inşallah o zaman görürüz umudum onda bakalım sağlıklı olsun da ister kız olsun ister erkek önemli değilSenin oğlan ya utanması filan yok demek kızlar saklıyo kimi zaman göstermiyo yüzünü sürpriz yapcak galiba size doğumdaSağolasın canım :) Hastanenin imkanlarının kısıtlı ve sezeryana yönlendirmesi nedeniyle değiştiriyorum. Biz de eşimle isim konusunda pek anlaşamadık en son ikimizin de beğendiği tek isim bu olduğu için fikrimiz değişmedi Erkek olursa adaş olabilirler :) Az kalmış cinsiyete bizimkisi 12 haftalıkken gösterdi erkenden, o bacak arası hep açık da bir gül yüzünü göremedik bir türlü
Doktor kız derse o zaman da erkek ismi cokmuş ya kız ismi hic yok dersin :)))Maddi nedenlerle hastanelerin insan sağlığını hiçe sayması çok üzücü yaa oysa ki her şey uygunsa annede istiyorsa normal doğumun ne kadar sağlıklı olduğu söyleniyor.. İnşallah gönlüne göre bir hastane ve dr bulursun canım.. Kız ismi güzel var bir kaç tane ama erkek zor oluyo bizde ikisine hazırlanalım diyoruz şimdiden gerçi bunu ben diyorum eşim demiyo daona kalsa iki isim neden arıyoruz belli olsun ona göre ararız diyo Bakalım ne olcak bizimki de merakla herkes bir şeyler almak için bekliyor 13+4 de 2 li teste gidicez inşallah o zaman görürüz umudum onda bakalım sağlıklı olsun da ister kız olsun ister erkek önemli değilSenin oğlan ya utanması filan yok demek kızlar saklıyo kimi zaman göstermiyo yüzünü sürpriz yapcak galiba size doğumda
Biz o nedenle şuanda iki isimi de düşünüyoruz:) Kız olursa Derin ya da İpek olabilir erkek olursa da Mete şuanda ama net değil bakıyoruz henüz:) Önemli olan içine sinmesi zaten canım isim konusu zor valla ben bakıyorum da ömür boyunca taşıyacağı anılacağı bir şey birde bende Türkçe karakter takıntısı var ğ ü ö gibi harfler olmamasına dikkat ediyorum. Maillerde filan yeni teknolojide zor oluyor diye şuan bana deli diyen olabilirDoktor kız derse o zaman da erkek ismi cokmuş ya kız ismi hic yok dersin :)))
Ben oyle demistim cunku erkek ismi cok az kız ismi ne kadar fazla secenek var dedim sonrada kız oldugunu ögrenince her isme demode cok duyulmus yok bu olmaz simdi herkes bu ismi koyuyor diye diye hic bir ismi yakistiramamistim kizima :)
Ama adını koydugum andan itibaren hic ikilemde kalmadim çok güzel isim secmisim diyorum hep
Sana deli diyen olmaz biz sırf o yüzden inciyi sectik yazmistim burayada doğa yi cok istiyorduk ğ harfi yuzunden eledik diye Eşim takintılı bu konuda yurt disına cikinca sorun olmayacak maillerde rahat kullanacagi bir isim olsun diye benim her sectigim ismi elemisti :)) Öykü doğa özge simdi adini yazacaklar ö yü oyku diye ilk harften kaybetti diyor :))Biz o nedenle şuanda iki isimi de düşünüyoruz:) Kız olursa Derin ya da İpek olabilir erkek olursa da Mete şuanda ama net değil bakıyoruz henüz:) Önemli olan içine sinmesi zaten canım isim konusu zor valla ben bakıyorum da ömür boyunca taşıyacağı anılacağı bir şey birde bende Türkçe karakter takıntısı var ğ ü ö gibi harfler olmamasına dikkat ediyorum. Maillerde filan yeni teknolojide zor oluyor diye şuan bana deli diyen olabilir
Eşinde benim kafadanmış demek ama mecburen düşünüyorsun yaa:) Ya ben kuranda geçme kısmını atladım aslında ama bildiğim kadarıyla anlamı güzel olsa da kuranda geçmezse de sorun yok diyolar.. İpek de Derin de Mete'de sanmıyorum kuranda geçtiklerini.. Ece de benim ergenlik dönemlerimde sevdiğim isimlerdendi ama amcam kızına koydu:).. Bu arada isim zevklerimiz benziyormuş alpi:)Sana deli diyen olmaz biz sırf o yüzden inciyi sectik yazmistim burayada doğa yi cok istiyorduk ğ harfi yuzunden eledik diye Eşim takintılı bu konuda yurt disına cikinca sorun olmayacak maillerde rahat kullanacagi bir isim olsun diye benim her sectigim ismi elemisti :)) Öykü doğa özge simdi adini yazacaklar ö yü oyku diye ilk harften kaybetti diyor :))
Ben bide kuranda gecsin istedim inci dire olarak gecmiyormus ama süs esyasi olarak geciyormus sırf anlami bakimindan icim rahat sonra hesabi bizden sorulacak cunku..
Ipek benimde listemde vardi mete zaten ilk dusundugum isimdi mete alp istiyordum .. Birde hep ece takintim vardi ama yegenim ece diye onu elemistik..
Evet canim anlami olan isimler konuluyor. Bende isim arayisina girince baktim ki kuranda gecen isim sayisi cok azmis aslinda ..Eşinde benim kafadanmış demek ama mecburen düşünüyorsun yaa:) Ya ben kuranda geçme kısmını atladım aslında ama bildiğim kadarıyla anlamı güzel olsa da kuranda geçmezse de sorun yok diyolar.. İpek de Derin de Mete'de sanmıyorum kuranda geçtiklerini.. Ece de benim ergenlik dönemlerimde sevdiğim isimlerdendi ama amcam kızına koydu:).. Bu arada isim zevklerimiz benziyormuş alpi:)
Evet canim anlami olan isimler konuluyor. Bende isim arayisina girince baktim ki kuranda gecen isim sayisi cok azmis aslinda ..
Biz elimizden geldigince anlami guzel isimler koyalim artik yapacak bisi yok..
Son zamanda cokca duyulan isimler var artik onlar doldu eskiye donus basladi. Devir teknoloji devri canim mecburen dusunuyorsun iste.
Bakalim senin minnos kiz mi erkek mi :) En tatli merak cinsiyet :)
Ben 23 haftaya kadar bekledim hic bisi almadim ilk aldigimda oda takimi oldu Erken ama sen almadiktan sonra onlar alsin bosver sana erken onlara geç bile :) Benim ikili teste 11.haftada bakmisti belli olmaz su an demisti :) 14.haftada söylemisti ayy ne heyecanli gundu ..Öyle canım anlamı güzel olsun yeter yaa.. Yeni isimlerden bazıları çok saçma oluyo yine eskilerden bazıları daha güzel:)
Cinsiyeti çok merak ediyoruz evet yaa inşallah 2li testimiz temiz çıkar ve cinsiyeti orada öğreniriz Anneanne ve babaanne alışveriş yapmamak için zor duruyorlar h.sonu ikiside hem kıza hem erkeğe olabilecek ufak tefek 2 3 parça almışlar erken dedim ama heveslerini de kırmadım napıyım çok beklediler bu sıpayı
Ben henüz yeni kabullenmeye başladım durumu kesin hamileyim diye cinsiyetten sonra alırız belki minik bişeyler 13+4de söyler o zaman inşallah saklamazsaBen 23 haftaya kadar bekledim hic bisi almadim ilk aldigimda oda takimi oldu Erken ama sen almadiktan sonra onlar alsin bosver sana erken onlara geç bile :) Benim ikili teste 11.haftada bakmisti belli olmaz su an demisti :) 14.haftada söylemisti ayy ne heyecanli gundu ..
İsim için ailemden fikir aldım ama herkesin fikrini sormayı düşünmüyorum canım özellikle üstüne vazife olmayan insanlar yorum yaparda kesin.. önemli olan o kadar emek veren anne babanın içine sinmesi❤u-mutlu lale canim isim konusu da alış veriş konusunda da icinizden geldiğince davranın kısıtlamayın kendinizi biz ilk besigini aldik onu da ikili testten hemen sonra o heyecanla aliverdik gitti :) Zaten o kadar çok sey var ki inan liste kabarık. Zamana bölünmesi de en guzeli son aylar ne olacağı pek belli olmuyor. Agirlasmis olacagiz Hatta olduk bile