- 25 Ekim 2010
- 18.372
- 15.830
- 498
Eğer oraya gelmem gerekirse sana haber veririm gülüm.. İlgin için Allah razı olsun haticem..Randevu almak biraz zahmetli ama geleceksen ben randevu için muayenehanesine gidebilirim abla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer oraya gelmem gerekirse sana haber veririm gülüm.. İlgin için Allah razı olsun haticem..Randevu almak biraz zahmetli ama geleceksen ben randevu için muayenehanesine gidebilirim abla
Önemli değil ablacım ne zaman istersen alalım randevu inşallah bebiş iyidir çok merak ediyorum onuTopikte yazmışlar merak ettim. Şimdilik düşünmüyorum canım. Aklımızın bir köşesinde olsun. Bilgi için sağol haticem.. Kendine ve bebişe iyi bak gülüm..
Oyy masallah artik kiloya gecmissiniz sizde.. Bende takmiyorum 1 hafta geriligi doktor normal diyor gerilik artmadikca Aramizda cok varmis gibiydi ama takvime bakinca seninde baya azalmis zamanin artik hazirliklari tamamlama zamani ..Tunaydin hanimlar iyi hafta sonlari herkese
Dun dr a gittik. 1 kilo 60 gr olmuş. Bir hafta geriden geliyor hala. Dr sorun görmedi. Başka bir topikte de bir arkadas bu usg cihazlarinin İskandinav ülkelerinden ithal oldugunu, oradaki ölçüleri baz aldığını bu nedenle olcumlerin bizimkilerden farklı olabileceginden bahsetti. Artik 32 den sonra çalışabilir raporu ve sonrasında hastane degisikligine gitmeyi planliyorum. Bizden haberler böyle sizler de iyisinizdir ins.
Sağolasın canım bebisler iyi olduktan sonra dogunca da hızla buyurler. Hem zaten iri bir bebeği normal doguramazdim herhalde vardır bunda da bir hayır :) Sen zaten butun utu esya isini bitirmistin bir çanta kalmış onu da yaptı mi kafan rahatlar. Rabbim miadinda dogumlar nasip etsin dogum yapanlar da bir an önce bebişleriyle eve dönerler ins...Oyy masallah artik kiloya gecmissiniz sizde.. Bende takmiyorum 1 hafta geriligi doktor normal diyor gerilik artmadikca Aramizda cok varmis gibiydi ama takvime bakinca seninde baya azalmis zamanin artik hazirliklari tamamlama zamani ..
Bizim topikte iki kisi dogum yapti biri dun dogum yapti 1.300 gr acelesi vardi erkenden geldi :) Bende korkmaya basladim artik hastane cantami hazirlayip kenari koyayim..
MasaAllah paşaya büyümüş hic takma bencede daha fazla olmasın yeter...isimne olacak belli miTunaydin hanimlar iyi hafta sonlari herkese
Dun dr a gittik. 1 kilo 60 gr olmuş. Bir hafta geriden geliyor hala. Dr sorun görmedi. Başka bir topikte de bir arkadas bu usg cihazlarinin İskandinav ülkelerinden ithal oldugunu, oradaki ölçüleri baz aldığını bu nedenle olcumlerin bizimkilerden farklı olabileceginden bahsetti. Artik 32 den sonra çalışabilir raporu ve sonrasında hastane degisikligine gitmeyi planliyorum. Bizden haberler böyle sizler de iyisinizdir ins.
Amin gülüm inşallah.. Rabbim hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin inşallah gülüm.. Bakalım biz nereye kadar zorlayacağız..çok yoruldum artık çok...
Sağolasın canım. .Metehan dusunuyoruz en basindan beri..Sizin kontrol ne zamana?MasaAllah paşaya büyümüş hic takma bencede daha fazla olmasın yeter...isimne olacak belli mi
Rabbim en yakın zamani hakkinda hayırlı nasip etsin Leyla Abla.. Sabrinin elbet mükafatı olacaktir..Amin gülüm inşallah.. Rabbim hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin inşallah gülüm.. Bakalım biz nereye kadar zorlayacağız..çok yoruldum artık çok...
Ya evet demistin hatırladımSağolasın canım. .Metehan dusunuyoruz en basindan beri..Sizin kontrol ne zamana?
Amin gülüm inşallah. Rabbim hakkımızda ne hüküm verirse boynumuz kıldan ince..Eşimede söyledim bir kaç normal deneyelim bıktım doktorlardan artık dedim.. Bir ay olmazsa öbür ay tutar inşallah dedim ama.. Bakalım hayırlısı..Rabbim en yakın zamani hakkinda hayırlı nasip etsin Leyla Abla.. Sabrinin elbet mükafatı olacaktir..
Amin gülüm inşallah. Hakkımızda hayırlısı inşallah canım..LeYLa_21 Rabbim mükafatını verecek abla inan buna bu kadarr emeği Allahım karşılıksız bırakmaz yeter ki inan yürekten tez vakit hayırlı bir şekilde gelsin yavrun inşallah ablacım
Teşekkür ederiz teyzesi isimleri ile büyüsünler ins. Sizin de alpiyle az kaldı. Sağlıkla gelsinler. Yüzünü de gösterir bu sefer belki :) bizimkisi dönmüş ama daha erken daha çok değişir herhalde bazen hareketlerini çok aşağıda hissediyorum biraz daha inse pirt diye çıkacak gibi. Sizin de öyle oluyor mu?Ya evet demistin hatırladım
Çok güzel ismi var paşanın MasaAllah.
Çarşamba gidecem büyük bir ihtimal daha randevu almadım bakalım necyapiyir paşa.
Dönmedi daha benimki senin ki dönmüş mu
Olmaz mi hep cisim geliyor asagiya vurunca Evdeyken neysede dısarıda iken kötü oluyor wc aramak zorunda kaliyorsun..Teşekkür ederiz teyzesi isimleri ile büyüsünler ins. Sizin de alpiyle az kaldı. Sağlıkla gelsinler. Yüzünü de gösterir bu sefer belki :) bizimkisi dönmüş ama daha erken daha çok değişir herhalde bazen hareketlerini çok aşağıda hissediyorum biraz daha inse pirt diye çıkacak gibi. Sizin de öyle oluyor mu?
Evet ya günde kac kez wc ye gittiğimi bilmiyorum :) çekerim canım..Olmaz mi hep cisim geliyor asagiya vurunca Evdeyken neysede dısarıda iken kötü oluyor wc aramak zorunda kaliyorsun..
30.haftaya girdigin gun tekmeler o kadar farkli olacak ki daha sert ve göbek deliginde :)) O zman bol bol video cek
Bende öyle hissediyorum bazen çişimi getiriyor o an..Teşekkür ederiz teyzesi isimleri ile büyüsünler ins. Sizin de alpiyle az kaldı. Sağlıkla gelsinler. Yüzünü de gösterir bu sefer belki :) bizimkisi dönmüş ama daha erken daha çok değişir herhalde bazen hareketlerini çok aşağıda hissediyorum biraz daha inse pirt diye çıkacak gibi. Sizin de öyle oluyor mu?