• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

sizin karnınız hangi haftada çıktı buarada bayanlar benm zaten göbek olduğu için biraz anlayamıyorum çıktı gibi geliyo keza kıyafetlerimin içine giremiyorum lastikli pant giyiyorum bir haftadır

sizin karnınız hangi haftada çıktı buarada bayanlar benm zaten göbek olduğu için biraz anlayamıyorum çıktı gibi geliyo keza kıyafetlerimin içine giremiyorum lastikli pant giyiyorum bir haftadır
16. haftada çıplak göbekle sadece ben anlayabiliyordum, 20. haftadan sonra dışarıdan anlaşılmaya başladı .

İkiliyi burada bezmialem diye bir devlet hastanesi var çok meşhur 2 li konusunda orada yaptıracağım canım dr da orada olur başka yerde olanı kabul etmem dedi zaten.. 3 lü yaptırırmıyım ya da nerde yaptırırım bilmiyom ama bakarım o zaman ama detaylı dediğin gibi neresi iyiyse orada yaptırırım .. Kız ben eşime diyorum ki hiç biyere emanet edemiycem sanki çocuğumu nasıl doğurturlar nasıl bakarlar ilk anlarında sterilmidir yok diyom en iyisi ben bunu doğurmim içimde kalsın okula başlarız beraber:KK70: İnsan zor bulunca daha da bi kıymetli oluyolar sanki Allah sağlık versin herkesin yavrusuna sağlıkla kavuşsun herkes inşallah.. Önce Allah'a sonra dr. a emanet:KK36:

Yetmediği yerde tamamlıcan artık alpi yine maddi anlamda baya destek olmuştur size.. Onları kucağımıza almak her şeye değer:KK36::anne:Allah tüm isteyenlere nasip etsin aratmasın :dua:

Ben bi dr a gittim 7+2 çıktı sonraki hafta düzgün bi dr a gittim 9 çıktı canım haftası yanlış ölçüm olabiliyo ya önemli olan sağlıklı olsunlarda kilo alırlar boyları uzar herşey olur :emir_bebek:Karın büyüklüğü konusunda ise bazısının iç karnı geniş oluyo diyolar bakıyon fazla büyük değil ama kocaman çocuk çıkıyo kimseye kalmamış bu konuda yorum yapmak:KK20:
Ben sanirim o kadar pimpirikli degilim ya . Hastane zaten guzel belki devlete gitseydim derdim burda doguramam nasil olacak vs diye cunku bziim devlet hastanesi igrencti igne vurdurmaya bir iki kere gittim esim ona bile goturmuyordu oraya .. Burdada zaten tanimiyorum bilmiyorum bide ilcede herkes devlete gidiyor o yuzden hastanem cok iyi icim rahat dusunmemeye calis öyle seyleri dusundukce basina gelir cunku..

Tabiki canim cok destek oldu olmaz mi ama ben hataydayken kullanamiyordum ozel saglik sigortasini buraya gelince basladik kullanmaya zaten ilk zaman baslasaymisim hayatta yetmezmis :))

Ayrintiliyi ben ayri yerde yaptirdim 470 lira verdim proftu ve perinatologdu benim doktor ona yonlendirmisti. Cok memnun kalmistim cidden..

Benim zaten ayva gobek vardi o yuzden hemen cikti ama cok azdi zayif oldugum icin goren anliyordu gobek olmaz olsa olsa bu bebektir diye..
Ama hala minnak bi gobegim var 8.ay deyince kimse inanmiyor. Ben coook erken hamile kotu almistim kasik agrimdan baska giyemiyordum cunku iyikide almisim 6 ay giydim artik gelmiyor 36 bedendi cunku :-p

Walla canm bnde bundanmı bılmıyorum ama gecen yaz gydgım ıkı tunık smdı olmuyor ya gecen senedn berı kılo aldm yada ımı aydr yedgmden yada tup bebek tedavısı ıle hamıle kaldgm ıcın hormon ılaclarndan falan kılo alms olablrım. Ben kılolu deglm ama haff gobek bndede var bol su içtgm ıcın hemen cıkıyo. Nrmalde su anda cıkmaz heralde ama bnde nerak ettm smdı

Mrb leyla abla nasilsin
sağol gülüm..biraz nezle var canım ya..iş yeri toplu kahvaltıya gittik.şimdi yeni geldim topice bakayım dedim..sen nasılsın prenses nasıl?benim kızımda geçen hafta çok hasta oldu 1 hafta izin falan aldım çok öksürük oldu kustu falan..şimdi iyi çok şükür okula gitti teyzesi...

Benimde 20.haftdan sonra belirginleşti gobusuum ama ben 13.14.hafta başladım hamiş pantolunu giymeye oluyordu pantolonlarim aslında ana vicdanı sıkarım falan minigi dedim giydim ıyi ki almışım rahat oluyordu..

Ozaman insallaj döner bebegin ve sana o mucizeyi yasatir :) . Ben hic abhirmadim.snci cekerken bagirsam ne oluyo :) sanci gidince bayilir gibi olup uyuya kaliyorsun sonra bir anda hoplatiyo :) cok guzel yaa her kadin yaşamalı bence :) .ben ikinmayo beceremedim :))) dr kaka yaaaappp diye bagirdi bana :))) oyle desene guzelim ne bileyim ben :)))
Kız Pink bence sen acı çekmemişsin :)
Benim ebem ağladı.
Dakikada 2-3 kere geliyordu artık yorgunluktan bitmiştim.
Eşim nöbetteydi, başkasına devretti geldi, annem vardı, masaj pilates topu hiçbirşey fayda etmiyordu, bildiğin tükendim ben yav.

Ben sanirim o kadar pimpirikli degilim ya . Hastane zaten guzel belki devlete gitseydim derdim burda doguramam nasil olacak vs diye cunku bziim devlet hastanesi igrencti igne vurdurmaya bir iki kere gittim esim ona bile goturmuyordu oraya .. Burdada zaten tanimiyorum bilmiyorum bide ilcede herkes devlete gidiyor o yuzden hastanem cok iyi icim rahat dusunmemeye calis öyle seyleri dusundukce basina gelir cunku..

Tabiki canim cok destek oldu olmaz mi ama ben hataydayken kullanamiyordum ozel saglik sigortasini buraya gelince basladik kullanmaya zaten ilk zaman baslasaymisim hayatta yetmezmis :))

Ayrintiliyi ben ayri yerde yaptirdim 470 lira verdim proftu ve perinatologdu benim doktor ona yonlendirmisti. Cok memnun kalmistim cidden..
Bu hastaneye başlayana kadar bende öyleydim canım önce pahalı diye istemedim de sonradan rahat etmediğim için gitmeye karar verdim şuan rahatım Allaha emanet.. şehir dışında çok yakın akrabamın düğünü vardı bugün ona bile gitmedim çok yorulcam dinlenemiycem ya bişey olursa diye 3 ayı doldurmadı ya hala tetikteyim tedbir alıyorum gerisi Allaha kalmış.. Ayrıntılıyıda bende iyi bi yerde yaptırmak isterim bakalım dr nereyi önercek bana neyse ne verip yaptırcaz artık yapcak bişey yok:)
Benim zaten ayva gobek vardi o yuzden hemen cikti ama cok azdi zayif oldugum icin goren anliyordu gobek olmaz olsa olsa bu bebektir diye..
Ama hala minnak bi gobegim var 8.ay deyince kimse inanmiyor. Ben coook erken hamile kotu almistim kasik agrimdan baska giyemiyordum cunku iyikide almisim 6 ay giydim artik gelmiyor 36 bedendi cunku :p
Alpiiii o kadar zayıfsın ve ayva göbek mi vardı daha nelerrr.. zayıflarda daha çok belli oluyo evet göbekli olduğumdan göbek mi bebek mi ben bile bilemiyom ama değişik bi şişlik olduğunun farkındayım içten..
Walla canm bnde bundanmı bılmıyorum ama gecen yaz gydgım ıkı tunık smdı olmuyor ya gecen senedn berı kılo aldm yada ımı aydr yedgmden yada tup bebek tedavısı ıle hamıle kaldgm ıcın hormon ılaclarndan falan kılo alms olablrım. Ben kılolu deglm ama haff gobek bndede var bol su içtgm ıcın hemen cıkıyo. Nrmalde su anda cıkmaz heralde ama bnde nerak ettm smdı
Benm her zamaan giydiğim pantalonlar şuan sıkıyo canım bende rahat etmek için giymiyorum yazı lastiklilerle geçiririm sanıyorum:) kilo konusunu hiç sorma ben çocuk istediğimizden beri hem ilaçlar hem sporu kesmem nedeniyle 10 kg aldım bebek gelmedi ama göbek geldi anlayacağın:(

Benimde 20.haftdan sonra belirginleşti gobusuum ama ben 13.14.hafta başladım hamiş pantolunu giymeye oluyordu pantolonlarim aslında ana vicdanı sıkarım falan minigi dedim giydim ıyi ki almışım rahat oluyordu..
seninde baya geç çıkmış canım yaa o dediğin şey oluyo işte kasıklarımı sıkıyo sanki kotlarım rahatsız ediyo diye giymiyorum. Bi hamile pant denedim penye gibiydi ayyy bi rahattı göbeği ama bi benden büyüğü olmalıydı ilerde olmıycaktı dikişten bıraktım bende

Sağol gülüm iyiyim çok şükür. Sana konyada Ahmet diye bir doktor sormuştum. Tanıyor musun canım? Düşük olanlara daha ilgili imiş. Özel muayenehesi varmış meramda üniversitenin üstünde imiş.. İyi olmanıza sevindim canım senin ve bebişin..

Amin gülüm inşallah Allah razı olsun kuzum..
Leyla abla drun soyadı ne biliyormusun araştırırım ben senin için sahan önce sormuşsan hatırlayamadım ablacım kusura bakma sen soyadını öğren ben soruşturayım

Leyla abla drun soyadı ne biliyormusun araştırırım ben senin için sahan önce sormuşsan hatırlayamadım ablacım kusura bakma sen soyadını öğren ben soruşturayım
Yanlış yazmışım ismini canım. Ahmet değil Ali ACAR mış adı.. Selçuklu Üniversitenin yanında Toprak Eczanesinin üst tarafında 2.katta özel muayenehesi varmış. Bu doktor düşük yapanlara daha ilgili imiş.. Sen bir araştır bakalım canım? Belki de tanıyorsundur..

Yanlış yazmışım ismini canım. Ahmet değil Ali ACAR mış adı.. Selçuklu Üniversitenin yanında Toprak Eczanesinin üst tarafında 2.katta özel muayenehesi varmış. Bu doktor düşük yapanlara daha ilgili imiş.. Sen bir araştır bakalım canım? Belki de tanıyorsundur..
Ben bile taniyorum ali acari cok duymustum topiklerde filan :) Hatta @lisaa-89 mi ne gidecekti yalnis hatirliyorda olabilirim :-/

Ben bile taniyorum ali acari cok duymustum topiklerde filan :) Hatta @lisaa-89 mi ne gidecekti yalnis hatirliyorda olabilirim :-/
Kan pıhtılaşma topicinde yazmışlar da bende merak ettim.. Hatice konyada belki biliyordur diye sorayım dedim.. Hamile kalmadan 3 ay önce ilaç kullandırıyormuş. Hamile kalmak bir dert, kalsan tutmak ayrı dert.. Allah yardimcimiz olsun..

Kan pıhtılaşma topicinde yazmışlar da bende merak ettim.. Hatice konyada belki biliyordur diye sorayım dedim.. Hamile kalmadan 3 ay önce ilaç kullandırıyormuş. Hamile kalmak bir dert, kalsan tutmak ayrı dert.. Allah yardimcimiz olsun..
Dert yok dert yok Allah vercekse hayirlisini versin bak bende iki dusuk yaptim 3.de aynisi olacak diye korktum ama cok sukur bu zamana kadar geldik insallah sagliklada kucagima alirim..
Seninde olmuyorsa vardir vakti saati ;) Rabbim.hayirlisiyla kizina kardes nasip etsin insallah..

Tanıyorum ablacım ünlü bir Prof özellikle perinatolojide çok fazla hastası var ve muayenehanede çok bekletiyor ama alanında parmakla gösterilir özellikle anne karnında bebeklere yaptığı hayati işlemlerle. Anneminde dru bu Arada kendisi ameliyatını o yapmıştı sen tedavi için mi düşünüyorsun

Kimsenin kucağına vermek istemeyeceksin hepp sende dursun isteyeceksin :)))
Bunu gördüğüm iyi oldu:))) anormal muamelesi yapıyor eşim bana. Annem ablam alınca huylanmıyorım ama başka kim olursa olsun istemiyorum birde huysuzlanıyor kızım,bizde 2 gün sonra 3 aylık olacağiz Allah'in izniyle,zaman ne çabuk geçiyor

Randevu almak biraz zahmetli ama geleceksen ben randevu için muayenehanesine gidebilirim abla

Tanıyorum ablacım ünlü bir Prof özellikle perinatolojide çok fazla hastası var ve muayenehanede çok bekletiyor ama alanında parmakla gösterilir özellikle anne karnında bebeklere yaptığı hayati işlemlerle. Anneminde dru bu Arada kendisi ameliyatını o yapmıştı sen tedavi için mi düşünüyorsun
Topikte yazmışlar merak ettim. Şimdilik düşünmüyorum canım. Aklımızın bir köşesinde olsun. Bilgi için sağol haticem.. Kendine ve bebişe iyi bak gülüm..

Back