- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Defneden 3 ay kucuk oğlu var sidik yaristiriyo benle :)))). Benimmmemelerim buyuk sutum cok diyo :))(al iglum all all annenein koca memelerini em emm diyo :)))Senin o karşı komşu noldu kız sahi
Muayene ucreti ne kadar ordan belli olur aslinda benim 110 ama bi tane test istesin 200e cikiyor :)(Yook artıksanki bizim yerimize sancıyı onlar çekcek yaa işin boyutunu aşmışlar burda memorial florance filan var öle uçuk rakamlar ben onlara bakmıyom hiç.. Dr a güvendiğim sevdiğim için gidiyorum o hastaneye de çok kafa kadın çılgın Evet alpi ben çok çalışim bebek gelmeden birikim yapmalı
Benimki iki kilo olmuştu canım 100 gr var aramızda geçen ayda öyleydi.Gecti gecti cook sukur.. Halim iyi de ayaklarim yerinde olmuyor diyorum ki abartmayalim cikinca bol bol dinlenip yuruyelim bi cikiyoruz yine unutuyoruz iyiyim iyi deyip geziyorum simdi ayaklarimin altinda diken varmis gibi bir gun kendine gelemiyor :))
Karnim sertlesmiyo cok sukur gobek deligimin orda kimildadikca huylaniyorum :) Sanirim benimki kucuk ya gelisiminden dolayi belki daha az hissediyorumdur senin kac kilo idi en son gittiginde.. Biz 1900 ciktik insallah 3 kiloyu yakalarim da en cok o beni dusunduruyor.
neeeeeeDefneden 3 ay kucuk oğlu var sidik yaristiriyo benle :)))). Benimmmemelerim buyuk sutum cok diyo :))(al iglum all all annenein koca memelerini em emm diyo :)))
Orasi kesin ama laf cakmam lazim o kisilerede :)))Kimsenin kucağına vermek istemeyeceksin hepp sende dursun isteyeceksin :)))
Evet öyleymis canim kucuk memeye sut memesi diyorlar cnm ben onkariyla ugrasamam bunara yine sardi bana surekli gorusmek istiyo. Tek meme emiyo sipa mamada veriyorum yemekte yiyo :)neeeeeekadının ciddi problemleri var sanırım benim annem hep derki küçük gösğüslülerin sütü daha kaliteli olur sen git ona öle söle süt yarışı yapmasın seninle hala emiyo dimi senin sıpa
150 civarı bişey canım sanırım benimki ben tahlilleri dışarda yaptırcam elimden geldiği kadarıyla devlette sağlık ocağında bedava yapıyolar o kadar para vermem ciddi bir durum olmadan herhalde.. NST leri mecbur orda yaptırcaz ama o zamanda katlancaz artık napalımMuayene ucreti ne kadar ordan belli olur aslinda benim 110 ama bi tane test istesin 200e cikiyor :)(
Bu gidiste nst var bakalim kac lira olacak..
Aa iyiymis o zmaan benimki ben bosuna kuruntu yapiyormusum :)) boyu 42.cm ama boyuna bakma boy yalnis dogunca belli oluyor cunku dizini katlamis oluyor tam olcu olmuyor uyluk kemigine bakip boyu soyluyorlar.Benimki iki kilo olmuştu canım 100 gr var aramızda geçen ayda öyleydi.
Bence normal seninki hemm bir hafta değilde iki üç gündür geriden gelmesi bence..
Boyumuz 42cm dedi seninki kaç
Eee imkan varmis ne gerek o zmaan :). Carp lafini icimde kalmasin. Bebeklerine annekiginize kimseyi karıştırmayin. Ek hidaya 6 aydan önce baslamayin :)(Orasi kesin ama laf cakmam lazim o kisilerede :)))
Mecburrr hakettiler onlar..
Devlet mi abuu gidemem kiz ben devlete zaten bizim sigorta karsiliyor dogumu ustu eksik kalirsa biz verecegiz oda cok cok bin lira olur..
ooo sizin iyimiş alpi sigrta varsa benim yok normal sgk varOrasi kesin ama laf cakmam lazim o kisilerede :)))
Mecburrr hakettiler onlar..
Devlet mi abuu gidemem kiz ben devlete zaten bizim sigorta karsiliyor dogumu ustu eksik kalirsa biz verecegiz oda cok cok bin lira olur..
Hiç sorma bende baslarda öyle seviyordum..Vesselam karnin sertlesiyorsa onlar sanci .kontrolunde dr a mutlaka soyle . Nst baglayip kontrol ediyolar. Benim 30dan beri oyleydi iste bende poposunu dikti bavaginidayadi diye seviyordum meger sanciymis iste.
O zmaan sende bendensin150 civarı bişey canım sanırım benimki ben tahlilleri dışarda yaptırcam elimden geldiği kadarıyla devlette sağlık ocağında bedava yapıyolar o kadar para vermem ciddi bir durum olmadan herhalde.. NST leri mecbur orda yaptırcaz ama o zamanda katlancaz artık napalım
Var var ama limitli iste doguma kadar bitmezse limitimiz yetecek yoksa yetmeyecek biz tamamlayacagiz :))ooo sizin iyimiş alpi sigrta varsa benim yok normal sgk var
İnşallah canimHiç sorma bende baslarda öyle seviyordum..
Nst ye bağladılar sancı falan çıkmadi.hersey normal dedi...
Benimde 30.haftada başladı hemen hemen..
Haftaya yine nst ye bağladılar sanirim bakalım insaAllah herşey yolundadır.
Sende cikiyormuydu sancı canımİnşallah canim
Evet cnm o yuzden yatisveriyotdu dogum diye . 30dan 36ya jdar biyle gectiSende cikiyormuydu sancı canım
Bence kiloyu bile yanlış ölçen var.Aa iyiymis o zmaan benimki ben bosuna kuruntu yapiyormusum :)) boyu 42.cm ama boyuna bakma boy yalnis dogunca belli oluyor cunku dizini katlamis oluyor tam olcu olmuyor uyluk kemigine bakip boyu soyluyorlar.
Saglikla dogsunlarda insallah biz onlara kilo aldiririz.. Benim gobek kucuk gorene 33.haftalik deyince aaa 26 en fazla derdim diyorlar ..
Saglik ocagindaki doktorda diyor ki ooo benim karnim senin iki katindi iyi marifet sanki ne olmus cocuk iyiyse karnim kucukse kotumu :)) Illa buyuk gobek olacak
İkiliyi burada bezmialem diye bir devlet hastanesi var çok meşhur 2 li konusunda orada yaptıracağım canım dr da orada olur başka yerde olanı kabul etmem dedi zaten.. 3 lü yaptırırmıyım ya da nerde yaptırırım bilmiyom ama bakarım o zaman ama detaylı dediğin gibi neresi iyiyse orada yaptırırım .. Kız ben eşime diyorum ki hiç biyere emanet edemiycem sanki çocuğumu nasıl doğurturlar nasıl bakarlar ilk anlarında sterilmidir yok diyom en iyisi ben bunu doğurmim içimde kalsın okula başlarız beraberO zmaan sende bendensinucuz mucuz olmaz dogum
Bencede varsa imkanin disarida yaptir testleri ikili uclu neysede ayrintiliyi iyi yerde yaptir ama..
Yetmediği yerde tamamlıcan artık alpi yine maddi anlamda baya destek olmuştur size.. Onları kucağımıza almak her şeye değerVar var ama limitli iste doguma kadar bitmezse limitimiz yetecek yoksa yetmeyecek biz tamamlayacagiz :))
Her gidis 200 lira olunca yetmemesi de normal zaten ..
Ben bi dr a gittim 7+2 çıktı sonraki hafta düzgün bi dr a gittim 9 çıktı canım haftası yanlış ölçüm olabiliyo ya önemli olan sağlıklı olsunlarda kilo alırlar boyları uzar herşey olurBence kiloyu bile yanlış ölçen var.
Kızlar yazmışlar haziran anneleri sanirim.
Fazla gösterip az kilolu az gösterip fazla kilolu doğan bile var.
Yaa ne kadar acayip düşüncelere sahip insanlar var karnım küçükse,küçük bebek mi doğacak sanki..benim tanıdığım küçücuktu karnı 4kiloya yakın doğurdu MasaAllah..
Koca karin olunca küçük doğuran var..
Hıranin da dediği gibi illa sidik yaristiracaklar
Geçecekler bu işleri insanin psikolojisini bozuyorlar anca..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?