- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Cokk sukur canimm. Ehehehe ikimci bama kaza olmali yoksa ben yine pimpirik hatun zor gecer :) .ama planli olursa 3 sene sonra kismet ederse rabbimHerşey geçti çok şükür MasaAllah bir yaşına girecek defnemiz.rabbim yeterki sağlık sıhhat ve sabır versin gerisi kolay.
Hadi Koca karı lafı benden ikinciyi ne zaman düşünüyorsun
Oh işin zor kısmını atlatmışsın alpi bundan sonra bebişin zamanında gelmesini beklemek kalıyo geriyeIyiyiz bizde cok sukur.. Artik son hazirliklari yapiyorum ben utuledim yerlerine yerlestirip ustlerini örttüm tozlanmasin diye. Artik haziriz ama daha gelmesin o zamaninda gelsin
Sen ne zaman gidiyorsun kontrole artik seninde ayda bire cikar gorus gunleri :)
Canım bizim bi tanıdık var indirim ayarlatmaya çalışcaz bakalım daha detaylı olarak da konuşmadım normal doğum 2500 gibi duydum sadece ama içine ne dahil kuaför var mı bilmiyom canım o günlere çok var ya ağzıma alıp soramıyom bileGittiginiz hastanelerde dogum fiyatlari nasil sordunuz mu özellikleu-mutlu lale sanirim medical parka gidiyorsun sende ..
5.300 benimki sezeryan tabi ama icerisinde hic birsey yok guyada hastane cok guzel her yerde serbet kuafor vs dahil bizde bi su yok :))) Ama istanbuldaki medicalde varmis .
Biz mi korkacagiz Senelerce hastane hastane gezen onca tedavi gorup alttan bilmeme kac kere muayene olan icimize giren cikan aletin haddi hesabi olmayan...
Ne korkcan be agrisi sizisi illa ki olacak ama 1 gun sonra ayaktasin
Ayyy ne gerek varmış ona yaa dışarda güzelce bebeğini bekleseydi de kadından da olmasaydıAynen cnm .normal olsa asla istemezdim ama sezeryanda bend eheves ederdim heralde . Bide esimin olmasini isterdim . Bir adam esini normal dogum yaoarken gormus bir daha birlikte olmamis :)))()))
Tobe tobe uyku ilaci ver ramazanda uyusun bol bolEvet iyi oldu alpicimm . Kizim ayagimda ihh dedikce salliyorum:)) . Evet bakalim nasıl gececek cok hareketli yoracak beni lesimi bulurlar birgün :)).
O zaman uslu olur karnindaki gibicikiyor. Sag gosterip sol vuran bebislerde var tabi :)Tobe tobe uyku ilaci ver ramazanda uyusun bol bolAy bizimkiler nasil olacak acaba ben uslu olur diyorum sonra aman sus dilini ısır deme öyle seyler nazar deger diyorum Gece uyutuyor beni sabah ac olunca cok hareketli oluyor yoksa beni hic yormadi hamilelikte hala bi disari cikinca en az 6-7 saat dolasip geliyorum bi gun yolda doguracagim ama bakalim ne zaman ..
He sabah vesselamla yazisiyorduk bi baktik geldi hira love :)) Iyi oldu bizede konusacagimiz varmis ama topikte kimse olmadigi icin konusacak bizde yazmiyorduk :))Diyorum ki dün akşam topikte tık yoktu ne ara oldu bu kadar sayfa meğer hiralove gelmiş
Oh işin zor kısmını atlatmışsın alpi bundan sonra bebişin zamanında gelmesini beklemek kalıyo geriyeBizim görüşlerde 1 aya çıktı evet Şimdi 2 li test için randevu alıcam o zaman görcem bebişi sonra dr a götürcem sonuçlar çıktığında.. Bir yandan da daha güzel alpi ya her gördüğümde daha da büyümüş olcak inşallah
Canım bizim bi tanıdık var indirim ayarlatmaya çalışcaz bakalım daha detaylı olarak da konuşmadım normal doğum 2500 gibi duydum sadece ama içine ne dahil kuaför var mı bilmiyom canım o günlere çok var ya ağzıma alıp soramıyom bile
Yürü be alpi kim tutar seni sen bu gazla bi avazda doğurursun inşallah o bebeği
Ayyy ne gerek varmış ona yaa dışarda güzelce bebeğini bekleseydi de kadından da olmasaydıBen istemem içerde olmasını ama belki alt tarafı görmeden son çıkış anında gelirse birlikte foto çektirmek için isteyebilirim benim koca da korkuyo ama isterse tabiii
MasaAllah diyelim cok sukur rabbime benide yormuyor sadece karnım çok sertlesiyorTobe tobe uyku ilaci ver ramazanda uyusun bol bolAy bizimkiler nasil olacak acaba ben uslu olur diyorum sonra aman sus dilini ısır deme öyle seyler nazar deger diyorum Gece uyutuyor beni sabah ac olunca cok hareketli oluyor yoksa beni hic yormadi hamilelikte hala bi disari cikinca en az 6-7 saat dolasip geliyorum bi gun yolda doguracagim ama bakalim ne zaman ..
Bende esimde uslu bebeklermisiz hic buyudugunuzu bilmedik diyorlar..O zaman uslu olur karnindaki gibicikiyor. Sag gosterip sol vuran bebislerde var tabi :)
Ne sandin :) sutun varmi yetiyomu kac kilo hioimm zayif gibi yada cok sisman obez olur bu. Benim.sutumm cok olurdu yollara akardi senin memeler benimkinden kucuk senin sutun azdir mama ver. Mama verme mama bok zehir. Filancaninda cocuguseninkiyle onunki daha sisman cok guzel. Su veriyomusum cocuga ver susuz oaz biz verirdim. Anason verde uyusun. Bebek 3 aylik salatalik yalat alışsin yemeklerinn suyundan başla artik . Cilek larpuz kavun uzum muz ver ver bişey olmaz.gece uykusu nasil iyimi? Ikinci ne zaman ? Bla bla bla hic ama hoc susmayacaklar:)
Iki balon.diyip geçme kus konduruyollar :))))He sabah vesselamla yazisiyorduk bi baktik geldi hira love :)) Iyi oldu bizede konusacagimiz varmis ama topikte kimse olmadigi icin konusacak bizde yazmiyorduk :))
Zamani gelince sorarsin evet su an erken ama arkdasim gelecek diye sorabilirsin :))) Bizim temmuz annelerinde varda ist. Medicale giden onlar sormus şerbet ve kuafor varmis
Ayy benimki iki kati ama bi hok yok icerisinde :)) Iki balon ne kadar ki takin ne olacak yok o bile parayla..
Yav he he :) komsu teyze gelir der illa oluyo yani :). Benim bi komsu var arada geliyo isime karisip gidoyo :)))Çokk alemsiniz yaaa motora takmış sıralıyonuz valla yetişemiyom
Offf sabah sabah içimi kararttın ben o günleri hiç düşünmemeye çalışıyorumdoğumdan önce annemle kv diycem doğumdan sonra kimse bana bişey demesin ben b,şey dersem de duymayın o günleri tatlı tatlı geçirelim
Gecti gecti cook sukur.. Halim iyi de ayaklarim yerinde olmuyor diyorum ki abartmayalim cikinca bol bol dinlenip yuruyelim bi cikiyoruz yine unutuyoruz iyiyim iyi deyip geziyorum simdi ayaklarimin altinda diken varmis gibi bir gun kendine gelemiyor :))MasaAllah diyelim cok sukur rabbime benide yormuyor sadece karnım çok sertlesiyor
Şuan bile sertleşti bak ya...
Bizde geziyoruz öyle eve gelince halin nasıl oluyor peki..
Bu arada omzun geçti mi alpi
Dun annem diyoki ayyyy sen buna nasil bakıyorsun hersey zamaninda güzel cok yaramaz diyo :)))Bende esimde uslu bebeklermisiz hic buyudugunuzu bilmedik diyorlar..
Ama bilmiyorumSaglikli olsunda bisi olmaz ananesi bakar :))
Yaa ölemi kuaför ve şerbet varsa bide oda süslemesi olaydı eyiydi:) Normali kaça yapıyo kız 2 katı derken 5.000 tl miHe sabah vesselamla yazisiyorduk bi baktik geldi hira love :)) Iyi oldu bizede konusacagimiz varmis ama topikte kimse olmadigi icin konusacak bizde yazmiyorduk :))
Zamani gelince sorarsin evet su an erken ama arkdasim gelecek diye sorabilirsin :))) Bizim temmuz annelerinde varda ist. Medicale giden onlar sormus şerbet ve kuafor varmis
Ayy benimki iki kati ama bi hok yok icerisinde :)) Iki balon ne kadar ki takin ne olacak yok o bile parayla..
Senin o karşı komşu noldu kız sahiYav he he :) komsu teyze gelir der illa oluyo yani :). Benim bi komsu var arada geliyo isime karisip gidoyo :)))
4.600 normal dedi 5.300 sezeryan :))) Sanki makaslari altindan ne la bu dogum alti ustuYaa ölemi kuaför ve şerbet varsa bide oda süslemesi olaydı eyiydi:) Normali kaça yapıyo kız 2 katı derken 5.000 tl mi
Annem agzini acamaz bebek bebek deyip duruyordu al bebek bak derimDun annem diyoki ayyyy sen buna nasil bakıyorsun hersey zamaninda güzel cok yaramaz diyo :)))
Lan kizlar gidin devlette dogurun catirtt diye dogumun Konforlusu yok :) illa isin icimde makas bicak igne iplik var4.600 normal dedi 5.300 sezeryan :))) Sanki makaslari altindan ne la bu dogum alti ustupaket var secebiliyorsun hersey dahil 5.200 normal dogumda fotoda var sen calis para biriktir ..
Kimsenin kucağına vermek istemeyeceksin hepp sende dursun isteyeceksin :)))Annem agzini acamaz bebek bebek deyip duruyordu al bebek bak derim
Birde cok sorup beni deli edenlerin kucagina verip al yaptim ne takacan diyecegim
Yook artık4.600 normal dedi 5.300 sezeryan :))) Sanki makaslari altindan ne la bu dogum alti ustupaket var secebiliyorsun hersey dahil 5.200 normal dogumda fotoda var sen calis para biriktir ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?