Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Herşey geçti çok şükür MasaAllah bir yaşına girecek defnemiz.rabbim yeterki sağlık sıhhat ve sabır versin gerisi kolay.
Hadi Koca karı lafı benden ikinciyi ne zaman düşünüyorsun
Cokk sukur canimm. Ehehehe ikimci bama kaza olmali yoksa ben yine pimpirik hatun zor gecer :) .ama planli olursa 3 sene sonra kismet ederse rabbim

Diyorum ki dün akşam topikte tık yoktu ne ara oldu bu kadar sayfa meğer hiralove gelmiş

Oh işin zor kısmını atlatmışsın alpi bundan sonra bebişin zamanında gelmesini beklemek kalıyo geriye Bizim görüşlerde 1 aya çıktı evet Şimdi 2 li test için randevu alıcam o zaman görcem bebişi sonra dr a götürcem sonuçlar çıktığında.. Bir yandan da daha güzel alpi ya her gördüğümde daha da büyümüş olcak inşallah

Canım bizim bi tanıdık var indirim ayarlatmaya çalışcaz bakalım daha detaylı olarak da konuşmadım normal doğum 2500 gibi duydum sadece ama içine ne dahil kuaför var mı bilmiyom canım o günlere çok var ya ağzıma alıp soramıyom bile

Biz mi korkacagiz Senelerce hastane hastane gezen onca tedavi gorup alttan bilmeme kac kere muayene olan icimize giren cikan aletin haddi hesabi olmayan...
Ne korkcan be agrisi sizisi illa ki olacak ama 1 gun sonra ayaktasin

Yürü be alpi kim tutar seni sen bu gazla bi avazda doğurursun inşallah o bebeği

Aynen cnm .normal olsa asla istemezdim ama sezeryanda bend eheves ederdim heralde . Bide esimin olmasini isterdim . Bir adam esini normal dogum yaoarken gormus bir daha birlikte olmamis :)))()))
Ayyy ne gerek varmış ona yaa dışarda güzelce bebeğini bekleseydi de kadından da olmasaydı Ben istemem içerde olmasını ama belki alt tarafı görmeden son çıkış anında gelirse birlikte foto çektirmek için isteyebilirim benim koca da korkuyo ama isterse tabiii

Evet iyi oldu alpicimm . Kizim ayagimda ihh dedikce salliyorum:)) . Evet bakalim nasıl gececek cok hareketli yoracak beni lesimi bulurlar birgün :)).
Tobe tobe uyku ilaci ver ramazanda uyusun bol bol Ay bizimkiler nasil olacak acaba ben uslu olur diyorum sonra aman sus dilini ısır deme öyle seyler nazar deger diyorum Gece uyutuyor beni sabah ac olunca cok hareketli oluyor yoksa beni hic yormadi hamilelikte hala bi disari cikinca en az 6-7 saat dolasip geliyorum bi gun yolda doguracagim ama bakalim ne zaman ..

O zaman uslu olur karnindaki gibicikiyor. Sag gosterip sol vuran bebislerde var tabi :)

He sabah vesselamla yazisiyorduk bi baktik geldi hira love :)) Iyi oldu bizede konusacagimiz varmis ama topikte kimse olmadigi icin konusacak bizde yazmiyorduk :))
Zamani gelince sorarsin evet su an erken ama arkdasim gelecek diye sorabilirsin :))) Bizim temmuz annelerinde varda ist. Medicale giden onlar sormus şerbet ve kuafor varmis
Ayy benimki iki kati ama bi hok yok icerisinde :)) Iki balon ne kadar ki takin ne olacak yok o bile parayla..

MasaAllah diyelim cok sukur rabbime benide yormuyor sadece karnım çok sertlesiyor
Şuan bile sertleşti bak ya...
Bizde geziyoruz öyle eve gelince halin nasıl oluyor peki..
Bu arada omzun geçti mi alpi

Çokk alemsiniz yaaa motora takmış sıralıyonuz valla yetişemiyom

Offf sabah sabah içimi kararttın ben o günleri hiç düşünmemeye çalışıyorum doğumdan önce annemle kv diycem doğumdan sonra kimse bana bişey demesin ben b,şey dersem de duymayın o günleri tatlı tatlı geçirelim

Iki balon.diyip geçme kus konduruyollar :))))

Yav he he :) komsu teyze gelir der illa oluyo yani :). Benim bi komsu var arada geliyo isime karisip gidoyo :)))

MasaAllah diyelim cok sukur rabbime benide yormuyor sadece karnım çok sertlesiyor
Şuan bile sertleşti bak ya...
Bizde geziyoruz öyle eve gelince halin nasıl oluyor peki..
Bu arada omzun geçti mi alpi
Gecti gecti cook sukur.. Halim iyi de ayaklarim yerinde olmuyor diyorum ki abartmayalim cikinca bol bol dinlenip yuruyelim bi cikiyoruz yine unutuyoruz iyiyim iyi deyip geziyorum simdi ayaklarimin altinda diken varmis gibi bir gun kendine gelemiyor :))
Karnim sertlesmiyo cok sukur gobek deligimin orda kimildadikca huylaniyorum :) Sanirim benimki kucuk ya gelisiminden dolayi belki daha az hissediyorumdur senin kac kilo idi en son gittiginde.. Biz 1900 ciktik insallah 3 kiloyu yakalarim da en cok o beni dusunduruyor.

Yaa ölemi kuaför ve şerbet varsa bide oda süslemesi olaydı eyiydi:) Normali kaça yapıyo kız 2 katı derken 5.000 tl mi

Yaa ölemi kuaför ve şerbet varsa bide oda süslemesi olaydı eyiydi:) Normali kaça yapıyo kız 2 katı derken 5.000 tl mi
4.600 normal dedi 5.300 sezeryan :))) Sanki makaslari altindan ne la bu dogum alti ustu paket var secebiliyorsun hersey dahil 5.200 normal dogumda fotoda var sen calis para biriktir ..

Vesselam karnin sertlesiyorsa onlar sanci .kontrolunde dr a mutlaka soyle . Nst baglayip kontrol ediyolar. Benim 30dan beri oyleydi iste bende poposunu dikti bavaginidayadi diye seviyordum meger sanciymis iste.

4.600 normal dedi 5.300 sezeryan :))) Sanki makaslari altindan ne la bu dogum alti ustu paket var secebiliyorsun hersey dahil 5.200 normal dogumda fotoda var sen calis para biriktir ..
Lan kizlar gidin devlette dogurun catirtt diye dogumun Konforlusu yok :) illa isin icimde makas bicak igne iplik var )

Yook artıksanki bizim yerimize sancıyı onlar çekcek yaa işin boyutunu aşmışlar burda memorial florance filan var öle uçuk rakamlar ben onlara bakmıyom hiç.. Dr a güvendiğim sevdiğim için gidiyorum o hastaneye de çok kafa kadın çılgın Evet alpi ben çok çalışim bebek gelmeden birikim yapmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…