İnşallah gülüm inşallah, Allah isteyen herkese nasip etsin. Hep güzel haberlerimizi alalım hayırlısıyla. Topiğimiz cıvıl cıvıl bebişlerle dolsunIlk sayfaya baktimda bir tek mayis ayinda hamilemiz olmamis ve yarin 1 mayis insalalh ugurlu gelir de bekleyenlerde bize mayis ayinda müjde verir..
Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canımCanım çok teşekkür ediyorum zor günlerdi ama geçti inancım devam ediyor Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Ablacım benim kontrol cuma günü inşallah drun ne dedi başlıyor musun tedaviye tekrarSaye- canım kontrol nasıl geçti? Bugün benimde kontrol vardı..
Sağol canım inşallah hayırla sağlıkla gelsin de bakalım tahminler tutacak mı:)Selam kızlar hayırlı akşamlar... Nasılsınız?
Saye- bende erkek diyorum canım, Allah gönlünüze göre versin.
İnşallah gülüm inşallah, Allah isteyen herkese nasip etsin. Hep güzel haberlerimizi alalım hayırlısıyla. Topiğimiz cıvıl cıvıl bebişlerle dolsun
Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canım
Bu ay normal deneyelim dedik canım. Yumurta takibi yapacaz. Sende güzel haberlerle gel inşallah gülüm..Ablacım benim kontrol cuma günü inşallah drun ne dedi başlıyor musun tedaviye tekrar
Sağol canım inşallah hayırla sağlıkla gelsin de bakalım tahminler tutacak mı:)
İnşallah hayırlı olsun abla bende çok merak ediyorum inşallah güzel haberler alırım cuma günü seninde hayırlı haberlerini bekliyorum inşallahBu ay normal deneyelim dedik canım. Yumurta takibi yapacaz. Sende güzel haberlerle gel inşallah gülüm..
Sağol canım inşallah bu ay yüzüm güler.. Olursa olur olmazsa öbür ay tedavi devam. Bu ay kendimi şartlandırmayacam canım. Hayırlısı hakkımızda..İnşallah hayırlı olsun abla bende çok merak ediyorum inşallah güzel haberler alırım cuma günü seninde hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah
Evet ablacım şu kafaya takmamak işini bir yapabilsek ahhh . Bu ay gez toz benim sana tavsiyem ateş de ölçme derimSağol canım inşallah bu ay yüzüm güler.. Olursa olur olmazsa öbür ay tedavi devam. Bu ay kendimi şartlandırmayacam canım. Hayırlısı hakkımızda..
Ah canım işler çok yoğun. Gezip tozmaya zaman yok.. İznimi sonbahara saklıyorum o zaman kullanacam bir değişiklik olmazsa... Hayırlısı bakalım... Doktor bugün yine söyledi. Rahat ol kendini şartlandırma herşey senin elinde değil insan üzülüyor ama bu iş rahat olmaya bakıyor biraz da dedi...nasip kısmet canım ya...Evet ablacım şu kafaya takmamak işini bir yapabilsek ahhh . Bu ay gez toz benim sana tavsiyem ateş de ölçme derim
İyi geceler kızlar, kusura bakmayın Yen'i yazabildim...
Sabah 08:00 doğumum var ❤ cok heyacanlıyım uyuyamıyorum... okuyan herkesten dua bekliyorum...çok isterdim normal doğumu yaşamayı ama biliyorsunuz bir sezeryanım vardı, kısmet böyle oldu... kızımı inşallah sağlıkla kucağıma alırım... Rabbim her isteyene yaşatsın bu uykusuz geceyi... hakkınızı helal edin güzel yürekliler, inşallah kızımı sağ Salim kucağıma aldım yazmak nasip olur❤ Dualarımda olacaksınız, öptüm sizi
Ayy defne dogmustur simdi belki.. Allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin dogumun sekli önemli degil yeterki dogsun saglikla..İyi geceler kızlar, kusura bakmayın Yen'i yazabildim...
Sabah 08:00 doğumum var ❤ cok heyacanlıyım uyuyamıyorum... okuyan herkesten dua bekliyorum...çok isterdim normal doğumu yaşamayı ama biliyorsunuz bir sezeryanım vardı, kısmet böyle oldu... kızımı inşallah sağlıkla kucağıma alırım... Rabbim her isteyene yaşatsın bu uykusuz geceyi... hakkınızı helal edin güzel yürekliler, inşallah kızımı sağ Salim kucağıma aldım yazmak nasip olur❤ Dualarımda olacaksınız, öptüm sizi
İyi geceler kızlar, kusura bakmayın Yen'i yazabildim...
Şimdi hayirlisiyla doğmuştur ve sen süt vermeye çalışıyorsundur:) inşallah herşey yolundadir canım buraya gelip kızım kollarımda yazarsın,güzel haberlerini bekliyoruzİyi geceler kızlar, kusura bakmayın Yen'i yazabildim...
Mesajını okuyunca tüylerim diken diken oldu, duygulandım... İnşallah sağ salim almışsındır kızını kucağına. Rabbim en güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin canımİyi geceler kızlar, kusura bakmayın Yen'i yazabildim...
Benim drumda hep der nasibi varsa elbet olacak diye biraz rahat olmakta fayda var ablaAh canım işler çok yoğun. Gezip tozmaya zaman yok.. İznimi sonbahara saklıyorum o zaman kullanacam bir değişiklik olmazsa... Hayırlısı bakalım... Doktor bugün yine söyledi. Rahat ol kendini şartlandırma herşey senin elinde değil insan üzülüyor ama bu iş rahat olmaya bakıyor biraz da dedi...nasip kısmet canım ya...
Kızın doğmuştur şimdi canım hayırla sağlıkla büyüt inşallah darısı biz bekleyenlere inşallahİyi geceler kızlar, kusura bakmayın Yen'i yazabildim...
CNm test günün ne zaman??Kartanesi_26 Canım Rabbim vatana millete hayırlı evlat etsin..
Babasının prensesi, senin biriciğin olacak..
Bizlere dua ettin, eminim..
Rabbim kabul buyursun..
Kavuşma anı'nı da merakla bekliyorum
anlatırsın burada..
Öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?